Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nem vagyok szerelmes típus. Egyszerűen nem ment soha az a mindent elsöprő, magamat bármikor megalázó, feláldozó, szánalmas szerelem. Bennetek ez ott van? 30F
Én is így voltam sokáig. Csak fellángolások voltak legfeljebb, hiába voltam kapcsolatban.
De egyszer rámtalált ls szerelmes lettem.
Majd egyszer, téged is utólér.
Oké, akkor please definiáljátok nekem, hogy a francot jelent az, amikor szerelmes vagy.
Pl. soha nem volt olyan, hogy úgy nem néztem meg a többi nőt(pont ugyanolyan elánnal, mint amikor egyedül voltam).
Soha nem volt szándékomban megnősülni.
Nem vagyok féltékeny típus sem, bár tudtommal még soha nem is csaltak meg, így erről nem tudok hitelesen nyilatkozni.
15-ös
Köszi a bizalmat, de én messze nem érzem magam megkeseredettnek. Soha nem is éreztem, sőt kifejezetten pozitív jellem vagyok.
Egyszerűen nem érzek szerelmet.
Vágyat, durva vágyat, eszelősen durva vágyat igen, de azt a most helyben birtokolni akarlak és távol tartani mindenki mástól, meg hasonlók, na az nincs meg.
Sőt az a helyzet, hogy szex esetén, miután elélveztem, sokszor egyáltalán nem is akarom a csajt magam mellett tudni, jobban szeretném, ha nem lenne ott már.
Én ezekben a dolgokban inkább lehetőséget látok, mintsem veszteséget, ráadásul valóban jóval kevésbé vagyok kitéve a nők szeszélyeinek. Egyetlen dolog zavar, hogy hazudnom kell nekik, ha szexhez akarok jutni. Amúgy sztem egészen rendben vagyok.
Szerintem a szerelem a legtöbb esetben nagyon klassz, mi több csodálatos dolog. Mindenki sajnálhatja, h. nem éli meg, nem élte (még) át azt a felemelő érzést, mikor pillangók repkednek a gyomrodban, 3 m-rel a felhők fölött jársz. 3MTC
Az, h. kötődsz valakihez, és ő is hozzád, h. közösen programokat csináltok, v. hogy jók együtt a hétköznapok (is), h. számíthatsz valakire, hogy feltétlenül megbízhatsz benne, hogy elfogad, és még szeretkeztek is - az a non plus ultra.
Szerintem még akkor is 'megéri' szerelmesnek, ha nem biztos, h. örökké tart, és csalódás a vége.
Általában ez nem döntés kérdése - szerintem.
Kérdezőnek: Csak sajnálni tudom a lányokat, h. rögtön az aktus után sem érdekelnek. Akkor inkább egyáltalán ne is legyél velük, ha csak arra kellenek...
Miért gondolod, h. "megalázó, feláldozó, szánalmas" dolog ? Mert Te megalázol másokat? Ez nem a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!