Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szánalmas egy ilyen nő, aki így gondolkodik?
Kérdést ez ihlette.
Egy ilyen nő ne csodálkozzon ha a pasija lelép,megcsalja,kiköltözik a hálóból és bottal se érne hozzá,mert undorodik tőle.
Én pasiként mióta kapcsolatba vagyok nem,hogy kevesebbet de még jobban foglalkozok a külsőmmel,még jobban edzek EDZŐVEL,kaja belőve,heti 4 súlyzó és 4 kardió,ruháim minőségiek,lakásom mindig jó illatú,rend van,ágyam jó nagy bőr,kocsi is egy felsőkategóriás.
És az én bnőm is mióta velem van még jobban edz,figyel a kajára,heti 4 edzése van.Tudja mit veszíthet,ahogy én is.
Sose csalnám meg,mert a sok 20-n éves elbújhat mellette mind testileg,mind belsőleg.
Ezek a nők mire gondolnak ilyenkor?Nem félnek,hogy kiesik a cici a szájukból?
Nem félnek,hogy mire hazamennek már a pasi nem lesz ott vagy esetleg más nő lovagol rajta aki igényes?
Szerintetek nem szánalmas egy"férfi" aki csak arra tud felvágni, hogy ne bezzeg kockás a hasa, meg a bulájának is?
DE!
mit érdekel téged ha vki kövér? ja hogy te is utálod magad és azért izzadsz heti 10* és még mindig gusztustalannak látod magad....BUKÓÓÓ
pirner alma egy erotikus táncos neki fontos hogy újra jó teste legyen, mert abból él.
más normális nő, nem vetkőzik állandóan.
te vagy az akinek a haverja beszólt egyszer és azóta itt veri magát a heti 8 edzésre? :D
még mindig túl sok a szabadidőd, beleférne egy 9. edzés :D
Ezt a képet 100%, hogy valami unatkozó, IQ harcos faszi találta ki. Nincs nő, aki szándékosan el akarna hízni, de még talán férfi sem. Úgyhogy felesleges ezen rugózni.
Ha képes voltál komolyan venni ezt a szöveges képet annyira, hogy elgondolkodtatott, kíváncsivá tett és arra sarkallt, hogy megoszd más emberekkel is az eszmefuttatásaidat, akkor nem válna a károdra, ha agyra is gyúrnál egy kicsit.
Mert ha belegondolsz, az is az igénytelenség egy formája, ha valaki nem foglalkozik az intelligenciája fejlesztésével, karbantartásával. És sokan vannak így vele, mert számukra ez a terület nem fontos. Vannak, akiknek a testiség nem fontos. Megint másnak a lelki értékek lényegtelenek. Persze le lehet szánalmasozni egymást, csak nincs értelme.
Azért sztem egy orvosnál sem te, sem ő nem tudja jobban.
Sport ilyen esetben ha pl betegség áll a háttérben, hogy kevesebbet hízz, de hízni fogsz. Meg aztán a kor előrehaladtával lassul a test anyagcseréje és lehet hogy ami korábban ledolgozható/szinten tartható volt napi mondjuk 20 perc mozgással, az a későbbiekben mondjuk már napi szinten egy órával érhető el. No meg aztán nem is azonos genetikával indul senki az életnek.
Félre értés ne essék; nem pártolom a zsírdisznóvá hízást, magam is mozgok rendszeresen és igyekszem odafigyelni a súlyomra.
De azért 8, urambocsá' 10 órás munka után sztem ne várd el senkitől h háztartás, kapcsolat vagy főleg gyerek mellett még órákat ugrabugráljon csak azért mert más megteheti.
Szerintem egy nő sem gondolkodik így. Ez nem tudatos. Nem arra készül az Irénke az esküvője napján, hogy ohh de jó, holnaptól kétpofára zabálhatom a pacalt, van végre férjem..nem kell csinosnak lennem. Ez nem így működik! Ezt senki nem akarja. De mikor jól érzi magát az ember...hajlamos elengedni magát. Illetve a korral alapból jár némi plusz kiló.
Igazából én idiótának tartalak kérdező...szóval a legkisebb mértékben sem érdekel, hogy ez téged zavar.
Én röhejesnek tartom az edzővel való edzést...a minőségi ruhák, bőrágy, kocsi és rend villogást.......főleg, felnőtt embernél...deháááát nagy az Isten állatkertje ugyebár. :D Szóval neked ennyire fontos a külsőség. Nekem tized ennyire sem, pedig nálam is rend van...tisztaság...mozgok is, bár nem kell hozzá edző.. és nincs előre megszabott is kiporciózott kajám...sőt,még tökéletes sem vagyok...hurka is beficcen ha leülök..de mégsem tartom magam igénytelennek...és a férjem sem. Én inkább a lelki-szellemi igénytelenségre tudok bepöccenni. Azt hiszem. Ez nekem sokkal fontosabb, mint a külsőségek....az előbb utóbb, úgyis megrohad. Gyakran elevenen. Sajnos. Ez van.
Egyébként meg azért a férfiért nem kár, aki amiatt hagyja el a feleségét, mert az felszedett x kilót. Tegye meg! Lépjen le! Egy kupac kakit sem ér.... :)
Arról valóban nem tehet a nő, ha terhesen meghízik. Nyilván így reagál a szervezete.
Arról viszont már igenis tehet, hogy szülés után mit kezd ezzel a helyzettel. Az már igenis az ő döntése.
Igen tudom, a lelki dolgok sokkal többet számítanak egy kapcsolatban, persze. Ezzel csak 2 gond van:
1. Az igenis lelki (személyiségbeli) dolog, h ha egy nő nem ad magára csak azért mert már házas. Mert, hogy már van baba, és ez mindent megmagyaráz. Csak az igénytelen szmélyiségét magyarázza.
2. Lelki dolgokra meg ilyenekre nem fog felállni a férjük farka. A férfiak a csinos nőkre buknak, nem a kocákra. Persze tudom, ez felületes, fúúúj, hogy mondhat ilyet. Attól még igaz. A jobb férfiak lepattintják az elhanyagolt nőt és keresnek jobbat.
Köszönjük Emese!
Menj edzeni,mert a billentyű nyomogatástól nem lesz kockahasad!
Pont az ilyen öntelt majmok szoktak tükör előtt buzulni a konditeremben,hát akkor inkább egy pocakos jókedélyű srác,aki megfelelő alázattal viseltet az élet dolgai iránt!
Mert mr.kockafej pofára bármikor eshetsz! Minél magasabban vagy,annál nagyobbat! Na puszcsi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!