Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt tapasztalom a környezetemben (nem tudom máshol hogy van), hogy a jegyespárok és a házaspárok férfitagjai hagyják el jobban magukat. Arra hivatkozva, hogy de jól főz a párjuk. Ez miért van? És akkor itt is miért mindig a nőket szidják?
Mert sok múlik a nőn is.
Jól főzök. (most hagyjuk a szerénységet,nem ez a lényeg)
De nem főzök olyan adagokat,amitől elhiznánk.Tudom mennyivel lakik jól a párom és én is,minimálissal főzök többet,2 napi adagot.Az évek folytán ráéreztem.
És jól főzni nem csak pörköltet lehet nokedlivel,rengetegféle hús-gyümölcs-rizs párositás van,krémlevesek,stb,amitől nem fogunk elhizni.
Illetve nem ülünk le másodszor is vacsorázni ha mégegyszer megéhezünk,hanem van otthon gyümölcs,azt esszük.
Ha a férjemen múlna,ő ette volna másodszor is a főtt kaját,sajnos szüleinél ez szokás.Rajtam múlt,hogy át tudom-e szoktatni az egészségesebb étkezésre.
És persze mozogni kell,együtt járunk.
Sok múlhat a nőn, valóban. Amióta elkezdtem egészségesen főzni, illetve minden étkezésre odafigyelni, férjem bő 40 kilótól szabadult meg (na nem 1-2 hónap alatt). A sikerélmény hatására feltámadt a lelkesedése, azóta többet is mozog, velem együtt.
Finom "erőszak" nélkül még mindig a fehér kenyér-lasagne bűvöletében élne, és tojna magasról arra, hogy elhízott.
Na persze ezen kívül még számtalan oka lehet az elhanyagoltságnak, de nálunk ennyin múlott.
Attól függ, kinek milyen párja van. Az én párom néha nem borotválkozik, elhagyja ebben magát, mert tudja, h megértem, hogy sokat dolgozik, és néha nincs ideje erre, nem az, hogy nem akar nekem tetszeni vagy ilyesmi. És így meg meri tenni. Engem meg nem zavar.
Én is főzök, eszik jól, mégis vékony, izmos, mert olyan munkája van, hogy fát pakol egész nap 12 órában. És ha nem ez a melója, akkor meg maszekben autót szerel. Ahhoz is mozgatni kell kezet-lábat. Ha az sincs, akkor km-eket gyalogol, szaladgál ide-oda, így "edzi" magát, közben csinálja a dolgát.
Jó, mondjuk apám is sokat dolgozik, neki is erős a karja, csak nagy lett a pocakja. De ő is 12 órázik. Kérdem én, ha vki 12 órázik, mikor csináljon felülést is pluszba, hogy ne legyen sörhasa?
Ha meg mindenhol duci, lehet azért van, mert nagy vállas kétajtós szekrényként egy hivatalban papírmunkázik. Pedig milyen hasznát vennék az építőiparban, stb...
Sok mindentől függ ez. Nem feltétlen jelenti azt, hogy elhagyja magát.
Én azt látom a környezetemben, hogy ugyanúgy vannak nők is és férfiak is, akik nagyon elhagyják magukat.
Egy férj konkrétan meg is mondta, hogy ő örül neki, hogy a felesége hízott vagy 20 kg-t mióta együtt vannak, mert majd így nem kell a pasiknak és nem kell féltenie.
Gondolom azoknak a nőknek a fejében is megfordulhat ilyesmi, akik tömik a párjukat mindenféle "finomsággal".
De hát ugye mindenhez két ember kell.
Mi a párommal együtt járunk edzeni, szeretünk enni, de nem tömjük egymást és odafigyelünk magunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!