Rettegek az apámtól, fenyegetve érzem magam amikor a környezetemben van, állandó célja a megfélemlítés! Régen bántalmazott! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Még a szüleimmel élek, 19 éves vagyok. Úgy érzem, nem lehetek nyugodt semmilyen pillanatomban, mert az életemre törhet! Ezzel a félelemmel élek minden egyes nap. Hogyan tisztázzam ezt magamban, hogyan dolgozzam fel, mit tegyek???2013. aug. 14. 15:56
2/6 anonim válasza:
Mi is hasonló helyzetben voltunk, de én még mindig itthon élek. Apám költözött el önként. Szerintem szálljatok szembe vele együtt anyukáddal, esetleg testvéreiddel, ha vannak, és tegyétek ki, ha így viselkedik. Én legalábbis nem értem, milyen anya az, aki ezt hagyja. A sajátomat sem értettem soha.
3/6 Zenon válasza:
Ugyanebben éltem, az én apám is ilyen, csak ő nem tettleg bántott, hanem pszichésen tartott rettegésben. Én elköltöztem, mihelyst betöltöttem a 18-at. Ha van kihez, neked is mihamarabb ezt ajánlom. Ne félj a következményektől, hidd el, sokkal rosszabb tűrni és szenvedni, mint elmenni. Ez az egyetlen kiút.
Feldolgozni sok időbe kerül, nyugodt környezetre van szükség, apáddal ne találkozz addig, amíg nem hajlandó változtatni magán.
4/6 anonim válasza:
Első
Ezt a legegyszerűbb mondani!
5/6 anonim válasza:
19 éves menjen dolgozni és költözzön el. Igen, ez ennyire egyszerű!
6/6 anonim válasza:
Utolsó: Látszik, hány százalékban adsz hasznos válaszokat. Az mindent elárul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!