Nagyon rossz lesz nekem 10 év múlva ha már mindenkinek
lesz családja a környezetemben?
Figyelt kérdés
23 éves leszek. Nincs kapcsolatom. A barátnőimnek, volt osztálytársaimnak, unokatesóimnak mindenkinek van párja, a többség 2-5 éve. Akik ennyi ideje együtt vannak ott már lassan jön az eljegyzés, házasság, 1 gyerek, 2 gyerek. Én nem hiszem hogy valaha is párra találok, majd max 40 éves koromban kétségbeesésemben talán, de tuti nem lesz idilli családom mint majd nekik. Mert már most is idilliek. Hogyan készítsem fel magam hogy ne szenvedjek majd, mikor folyamatosan nekik jól alakul az életük, én meg sehol sem leszek?
2012. márc. 11. 12:18
1/10 anonim válasza:
Nem tudhatod, hogy mi lesz 10 év múlva. Egyébként meg 29 vagyok most és vannak barátnőim, akiknek nincs kapcsolatuk és családjuk sem, pedig ők is ennyi idősek. Nem mindenkinek van ám ilyen korán férje és gyerekei. Ha már a környezetedben mindenkinek lesz saját családja, akkor sem szabad elkeseredned. Légy nyitott, járj közösségekbe és mindig találsz majd olyat, akinek nincs. Egyébként meg tanuld meg egyedül is jól érezni magad, vegyél esetleg egy kiskutyát. De akkor is azt mondom, hogy fiatal vagy még ezen aggódni, nem tudhatod mi lesz még.
2012. márc. 11. 12:25
2/10 anonim válasza:
Ne állj hozzá negatívan! Bőven abban a korban vagy hogy találhatsz valakit. Majd amikoor ők panaszkodnak, hogy nem lehet bírni a kamasz gyerekkel, te rámosolyogsz az ötévesedre.
Nem kell kétségbe esni!
2012. márc. 11. 12:26
3/10 anonim válasza:
Úr-is-ten...már megint egy 23éves depis tini....
2012. márc. 11. 12:38
4/10 anonim válasza:
Miből érzed, hogy neked nem lesz senkid?
2012. márc. 11. 12:43
5/10 anonim válasza:
27 évesen én is kétségbeesem olykor ..
2012. márc. 11. 12:54
6/10 anonim válasza:
23??? Nahát ne aggódj!
Én 26 (!) vagyok, és körülöttem már jóformán mindenkinek élettárs, házasság, gyerek, vagy épp terhesek..
Bár néha már én is aggódom..:S
2012. márc. 11. 13:51
7/10 anonim válasza:
23 évesen?! Még ha 33 lennél, bár még akkor sem kell kapkodni, szülhetsz 38 évesen is valószínűleg.
2012. márc. 11. 14:54
8/10 anonim válasza:
Éééés, amikor te fogsz házasodni, felük sajnos akkor fog elválni, ma ez megy :(.
2012. márc. 11. 14:55
9/10 anonim válasza:
Ezelőtt másfél éveel szingli voltam, míg az összes barátnőmnek, régi osztály-csoporttársamnak több éves kapcsolata volt. Aztán megismertem a Páromat, és 9 hónapja együtt is élünk. (Míg a többiek egy része még mindig csak járogat a pasijával)
Szóval derült égből 180fokos fordulat. Irány a pszichológus, mert nem küzdöd le sosem a kisebbrendűséged!!
23N
2012. márc. 11. 16:18
10/10 anonim válasza:
Idilli.....
Sajna valószínű hogy a barátaid nagy része 10 év múlva elvált 2 gyerekes anya lesz akik kénytelenek a nagyinál lakni nincs ebbe semmi idilli.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!