Rossz kapcsolatban élek. Hogy tudnék kilépni belőle?
Korábbi "egyedül vagy rossz kapcsolatban" kérdéssel kapcsolatban jutott eszembe az én kérdésem?
Nos és tisztában vagyok vele és osztom is azt a nézetet, hogy jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.
Mégis egy rossz kapcsolatban vagyok, mert szeretem és akárhányszor úgy érzem betelt a pohár szakítok visszakönyörgi magát, ígér fűt-fát. Utolsó utáni lehetőséget, hogy betudja bizonyítani mennyire szeret. Persze mindig megkapja a lehetőségét (habár az eszem őrülten tiltakozik ellene) és csak folytatódik az ördögi kör. És tudom, hogy semmi értelme vele maradnom, nincs jövőnk együtt, nem vele szeretném leélni az életem.
De mégis vele maradok, csupán csak azért mert szeretem, akaratom és józan ítélőképességem ellenére....
Ilyenkor mi a teendő?
Megvonási kúra.
Töröld a számát, a netről, kerüld a közös helyeket, a közös haverokat. 2 hónapig teljes megvonás addig ismerkedj új helyeken, érezni fogod mennyivel izgibb az új élmény mint azt várni mikor szúr ki veled megint.
Hány éves vagy?
Nem érzed úgy hogy rámegy a fiatalságod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!