Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt tapasztalom a környezetemben (nem tudom máshol hogy van), hogy a jegyespárok és a házaspárok férfitagjai hagyják el jobban magukat. Arra hivatkozva, hogy de jól főz a párjuk. Ez miért van? És akkor itt is miért mindig a nőket szidják?
Zavar: nem fogja otthagyni, még véletlen be is csúszott (köhöm) egy bébi a lánynak, így szépen feleség lett belőle, és megfogta ezt a jóembert.
És ő "hizlalta" fel, nem etette, csak sokat főzött, hizlalókat és ő is büszke, hogy milyen "szép" lett a párje. És most kb. a srác is úgy néz ki mint aki terhes, de min. négyes ikrekkel :D
Az én környezetemben nincs igazán ez az "azért, mert a párom így főz"-féle kifogás. A nagy többség teljesen normális, de van az a típus, akiben még él az az elv, hogy "a férfi elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél", és a nő örüljön, ha szereti / néha megdugja, a nő meg egy igénytelen undormány, ha felszed 5 kilót. Ezért ezek a típusú pasik simán elengedik magukat - de nemcsak elhíznak, a hajukkal, bőrükkel sem törődnek, néha még az alaő tisztálkodással sem... és még ők pampognak, hogy a mai nők mennyire nem törődnek magukkal, ha már nem deszkalapos a hasuk. És a maguk részéről gyakran nem is keresnek kifogásokat, hanem csak mondják, hogy hát ez teljesen normális. Öcsém pl. elkezdett nekem pampogni arról, hogy amiért van pár kiló feleslegem, ő ragyás testtel, kövéren kopaszon is kívánatosabb és jobb lenne nálam, mert ő aztán Férfi.
Persze nem mintha nem lenne olyan nő is, aki addig igényes, amíg meg nem fogja a palit, meg aki a gyerek után 100% anya üzemmódba megy át, és elfelejt nőnek lenni, de férfiban ezt többet látom a környezetemben.
Még mielőtt nagyon beleélnétek magatokat!!
Amikor megyek a gyerekért az oviba, látom azt a sok-sok ápolatlan trampli és elhízott anyukát,
nem is tudom, hogy milyen vaksik vették el feleslegül?!!
Nem írtam, hogy a nők nem lehet igénytelenek, csak én azt veszem észre a saját környezetemben a pasik hagyják el jobban magukat, de persze nem egy modell barátnő mellett, mert akinek igényesebb a nője, ott a pasi is figyel magára.
Hatnak egymásra, ez így van. Ha a párom nem sportolt, pizzát eszik, kólával csak és nagyokat böfög, akkor én is belustulok, de ha együtt elmegyek sportolni, akkor húzzuk egymást, és odafigyelünk magunkra és egymásra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!