Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Azt tapasztalom a környezetemb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt tapasztalom a környezetemben (nem tudom máshol hogy van), hogy a jegyespárok és a házaspárok férfitagjai hagyják el jobban magukat. Arra hivatkozva, hogy de jól főz a párjuk. Ez miért van? És akkor itt is miért mindig a nőket szidják?

Figyelt kérdés

2014. febr. 12. 09:18
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Zavar: nem fogja otthagyni, még véletlen be is csúszott (köhöm) egy bébi a lánynak, így szépen feleség lett belőle, és megfogta ezt a jóembert.

És ő "hizlalta" fel, nem etette, csak sokat főzött, hizlalókat és ő is büszke, hogy milyen "szép" lett a párje. És most kb. a srác is úgy néz ki mint aki terhes, de min. négyes ikrekkel :D

2014. febr. 27. 10:41
 22/37 anonim ***** válasza:
Ahh, már értem. Akkor tényleg lehet, hogy az van a háttérben, hogy szépen hízzon csak, addig sem kell majd a helyes macáknak. Hát ez is szánalom. A csaj tényleg nem bízik sem saját magában, sem a férjében.
2014. febr. 27. 10:49
 23/37 anonim ***** válasza:
94%

Az én környezetemben nincs igazán ez az "azért, mert a párom így főz"-féle kifogás. A nagy többség teljesen normális, de van az a típus, akiben még él az az elv, hogy "a férfi elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél", és a nő örüljön, ha szereti / néha megdugja, a nő meg egy igénytelen undormány, ha felszed 5 kilót. Ezért ezek a típusú pasik simán elengedik magukat - de nemcsak elhíznak, a hajukkal, bőrükkel sem törődnek, néha még az alaő tisztálkodással sem... és még ők pampognak, hogy a mai nők mennyire nem törődnek magukkal, ha már nem deszkalapos a hasuk. És a maguk részéről gyakran nem is keresnek kifogásokat, hanem csak mondják, hogy hát ez teljesen normális. Öcsém pl. elkezdett nekem pampogni arról, hogy amiért van pár kiló feleslegem, ő ragyás testtel, kövéren kopaszon is kívánatosabb és jobb lenne nálam, mert ő aztán Férfi.

Persze nem mintha nem lenne olyan nő is, aki addig igényes, amíg meg nem fogja a palit, meg aki a gyerek után 100% anya üzemmódba megy át, és elfelejt nőnek lenni, de férfiban ezt többet látom a környezetemben.

2014. febr. 27. 11:43
 24/37 anonim ***** válasza:
95%
Jah, és mi vagyunk a felületes p*cs*k, mert egy ilyen lógó-hasú-kopasz-látványosan-igénytelen-de-azért-büszke-magára fazont visszautasítunk, miközben mi adunk magunkra, igényesen jelenünk meg, egészségesen élünk. Tényleg, be kéne minket, nőket tiltani. XD
2014. febr. 27. 12:01
 25/37 A kérdező kommentje:
Na igen, kettős mérce: egy nő legyen szexi, dögös, kívánatos 0/24ben, mindig, minden körülmények között, és ha felmegy rá 1kg akkor ne csodálkozzon, ha megcsalják. DE ha egy pasi lesz igénytelen, az természetes, mert férfi, meg neki nem lehet szólni, hogy változzon, mert akkor a nő a sárkány...
2014. febr. 27. 14:05
 26/37 anonim ***** válasza:
66%

Még mielőtt nagyon beleélnétek magatokat!!

Amikor megyek a gyerekért az oviba, látom azt a sok-sok ápolatlan trampli és elhízott anyukát,

nem is tudom, hogy milyen vaksik vették el feleslegül?!!

2014. febr. 27. 15:28
 27/37 A kérdező kommentje:

Nem írtam, hogy a nők nem lehet igénytelenek, csak én azt veszem észre a saját környezetemben a pasik hagyják el jobban magukat, de persze nem egy modell barátnő mellett, mert akinek igényesebb a nője, ott a pasi is figyel magára.

Hatnak egymásra, ez így van. Ha a párom nem sportolt, pizzát eszik, kólával csak és nagyokat böfög, akkor én is belustulok, de ha együtt elmegyek sportolni, akkor húzzuk egymást, és odafigyelünk magunkra és egymásra is.

2014. febr. 27. 16:24
 28/37 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom ez miért van, de párom se tud mértéket tartani mint ahogy szerintem rengeteg férfi, vagy nő tök mind1 melyikről beszélünk ez szokás kérdése. Pároméknál például szokás volt a zabálás, meg is látszik az egész családon férfiakon, nőkön is. Egyszerűen csak tömik be a kaját, mint a disznók már bocsánat. Bár páromnak volt ereje és belátta, hogy lehet nem olyan szexi 130 kilósan, de sokan nem foglalkoznak ezzel. Párom lefogyott 10 éve, azóta is tartja a súlyát, de nem tudom hogy hogy, mert rengeteget eszik. Az a baj, hogy annyit eszik amennyi előtte van, olyan púposan teleszedi a tányérját, hogy alig fér el benne és van hogy szed másodszorra is. Na meg az állandó nassolása, mindig kell lennie itthon valami édességnek, ha nincs akkor este 10kor meg le a boltba csokiért, vagy nekiáll valami sütit sütni. Ahogy hazaér munkából folyamatosan valamit rág, valamit eszik. Bár hozzá tartozik, hogy nem reggelizik, mert nagyon korán kel, bent nem ebédel hanem mikor hazajön akkor nekiesik mindennek és nem tudom leszoktatni róla. A baj inkább az, hogy a lánya is ilyen. Hazajön az oviból még haza se értünk, de már azt kérdezi mi lesz a vacsi, milyen kaja van itthon stb. Nála még kordába tudom tartani, mert egyszerűen nem adok neki, de ő is kezd rászokni, hogy már meg se kérdezi, hogy ehet-e ebből vagy abból, hanem automatikusan szolgálja ki magát. Úgyhogy próbálok minél kevesebb édességet tartani itthon és normális kajákat főzni.
2014. márc. 27. 12:49
 29/37 anonim ***** válasza:
94%
Annyit még, hogy az én ismerősi körömben meg pont az van, hogy összejött a pár és szép lassan pár év alatt elhíztak mindketten, de nagyon csúnyán. " ismerősnél is van ahol elhíztak, de a srácok elkezdtek edzeni, lefogytak a csajok meg ugyanolyan kövérek maradtak. Általában az van hogy el van kényelmesedve az ember. DOlgozik egész nap, nem esznek rendesen, nem esznek normális kajákat, aztán este nekiesnek a hűtőnek. Esetleg ülőmunkát végeznek és este már nincs kedvük lemenni edzeni sehova, örülnek ha kicsit tudnak pihenni otthon stb... amit én még látok inkább az van az ismerőseimnél, hogy az asszonykák nem figyelnek oda a normális kajákra. Barátnőmön például ki vagyok akadva, hogy mindent szinte porból csinál, ilyen por alap, olyan por alap, ilyen fűszersó, mást se ismernek csak a mirelit fasírt, mirelit krumpli, mirelit rántotthús és még sorolhatnám. Aztán persze nyilván nem azt fogják mondani, hogy zabáljuk a sok szemetet azért híztunk el így mint a disznók, szarul főz az asszony stb, nyilván ilyet senki nem mond, egysezrűbb akkor azt mondani, hogy "jól van tartva, jól főz stb..."
2014. márc. 27. 12:57
 30/37 anonim ***** válasza:
65%
Azt nem értem, hogy aki besikerült gyerekkel meg a főztjével fogja meg a pasit, az aztán az özvegyi nyugdíjra, életbiztosításra ês a gyerek árvasági segélyére is vár, mert az elhízás korai halálhoz vezet!
2014. márc. 27. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!