Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt tapasztalom a környezetemben (nem tudom máshol hogy van), hogy a jegyespárok és a házaspárok férfitagjai hagyják el jobban magukat. Arra hivatkozva, hogy de jól főz a párjuk. Ez miért van? És akkor itt is miért mindig a nőket szidják?
A hízás oka lehet szervi is, de nagy többségben mégis egy életvezetési probléma. Ha valaki minden étkezésnél a durranásig eszi magát, és a munkahelyére autóval jár, a sporttevékenység kimerül a sakknál, akkor az ne csodálkozzon, hogy meghízik. Mindegy, hogy férfi vagy nő! Mindegy hogy nős vagy férjes!
Szerintem csak szűklátókörű és buta ember szidja a nőket azért, mert a férjeik és férjjelöltjeik meghíznak. Azért, mert ha magukat becsapják, akkor a környezetük is elhiszi ezt a gyenge magyarázatot? Ezek a túlsúlyos férfi emberek mind akarat nélküliek??? Az apám egy időben sertést tenyésztett. Bármennyi kaját (takarmányt) is kaptak, mindent felfaltak. De azok malacok voltak.
Azért ez nekem elég rosszul hangzik, amiket itt leírtok. Hogy a férfiak nem figyelnek magukra, meg olyanok, mint a kutyák, addig esznek, amíg kaját látnak.
Nagyon remélem, hogy nem minden férfi ilyen, remélem, vannak olyanok, akik tisztában vannak legalább minimális szinten a dolgokkal, és nem kell őket noszogatni. Nagyon kiábrándító.
ez nem házasság, hanem kor kérdése
ahogy látom az összes lánykori exem el van hízva 30 ason(1 kivétellel), sörpocak, toka minden befigyel és egyik sem házas.
én ezt 25-30-oson látom
egyik bnőm is, szép volt, csinos, 1 éve házasodott, haját levágatta (nem áll jól), felszedett 15kg-t és a csinos ruhák helyett megjöttek a melegítők utcára is (gyerek még nincs - na de akkor mi lesz????)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!