Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Azt tapasztalom a környezetemb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt tapasztalom a környezetemben (nem tudom máshol hogy van), hogy a jegyespárok és a házaspárok férfitagjai hagyják el jobban magukat. Arra hivatkozva, hogy de jól főz a párjuk. Ez miért van? És akkor itt is miért mindig a nőket szidják?

Figyelt kérdés

2014. febr. 12. 09:18
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

A hízás oka lehet szervi is, de nagy többségben mégis egy életvezetési probléma. Ha valaki minden étkezésnél a durranásig eszi magát, és a munkahelyére autóval jár, a sporttevékenység kimerül a sakknál, akkor az ne csodálkozzon, hogy meghízik. Mindegy, hogy férfi vagy nő! Mindegy hogy nős vagy férjes!

Szerintem csak szűklátókörű és buta ember szidja a nőket azért, mert a férjeik és férjjelöltjeik meghíznak. Azért, mert ha magukat becsapják, akkor a környezetük is elhiszi ezt a gyenge magyarázatot? Ezek a túlsúlyos férfi emberek mind akarat nélküliek??? Az apám egy időben sertést tenyésztett. Bármennyi kaját (takarmányt) is kaptak, mindent felfaltak. De azok malacok voltak.

2014. máj. 13. 09:42
 32/37 anonim ***** válasza:
A nő azért van a férfivel, hogy legyen védelmezője, aki gondoskodik a családról, ha utód van, de nem szakács és poranyó, legyen minden közös a háztartásban, a családban. Legyen az gyerek nevelés, vagy éppen probléma megoldást igénylő feladat, mint szerelő hívás vele tárgyalni, vagy valami szakember, persze az se baj ha a férfi ért is valamihez, nem csak a tanult munkájához. Nem házicselédet nem anyapótlékot vett feleségül, hanem társat. A társ pedig egyenrangú. Sok pasi el megy dolgozni, haza megy kiborítja a zsebét, ha kiborítja, és azt hiszi mindent megtett. Pedig akkor is dolgozna, ha nem nősült volna meg. Rálőcsölni az asszonyra minden házi munkát gyerek nevelést Ő meg csak a sörös üveget markolja a TV előtt. miután tele rakta a pocakját :-( Jöjjenek már le a fáról!!! Annyi elvált van, azért mert úgy gondolják, elvette, aztán semmi gond. Minden marad a régiben. De a mai nő ezt nem tűri!!!! Igaza van
2014. okt. 14. 13:17
 33/37 anonim ***** válasza:

Azért ez nekem elég rosszul hangzik, amiket itt leírtok. Hogy a férfiak nem figyelnek magukra, meg olyanok, mint a kutyák, addig esznek, amíg kaját látnak.

Nagyon remélem, hogy nem minden férfi ilyen, remélem, vannak olyanok, akik tisztában vannak legalább minimális szinten a dolgokkal, és nem kell őket noszogatni. Nagyon kiábrándító.

2014. okt. 14. 14:13
 34/37 anonim ***** válasza:
Sütit el kell dugni előle , mert képes egy tepsivel megenni :-(
2014. okt. 14. 15:00
 35/37 anonim ***** válasza:

ez nem házasság, hanem kor kérdése

ahogy látom az összes lánykori exem el van hízva 30 ason(1 kivétellel), sörpocak, toka minden befigyel és egyik sem házas.

2014. okt. 14. 18:01
 36/37 A kérdező kommentje:

én ezt 25-30-oson látom

egyik bnőm is, szép volt, csinos, 1 éve házasodott, haját levágatta (nem áll jól), felszedett 15kg-t és a csinos ruhák helyett megjöttek a melegítők utcára is (gyerek még nincs - na de akkor mi lesz????)

2014. okt. 16. 09:43
 37/37 anonim ***** válasza:
Az én környezetemben sokkal több az elhízott nő,de ez normális,a nők hízékonyabbak a férfiaknál.Nálunk a férjem főz,mindig tápláló,hízlaló kajákat eszünk,mi a kákiccsal és hasonlókkal nem lakunk jól.Szerencsére én nem vagyok hízékony,a férjem meg sportol,így egyikünk sincs elhízva.
2015. máj. 12. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!