Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt tapasztalom a környezetemben (nem tudom máshol hogy van), hogy a jegyespárok és a házaspárok férfitagjai hagyják el jobban magukat. Arra hivatkozva, hogy de jól főz a párjuk. Ez miért van? És akkor itt is miért mindig a nőket szidják?
Annyit eszik meg amennyit elé raknak.
Ez annyira tipikus,hülye szokás.Páromat is nehezen szoktattam le erről.Annyit kell enni,ami jól esik. Sajnos szüleinél amit kiszedtek,meg kellett enni utolsó falatig,akkor is ha utána hányingere volt tőle.Pedig nem ő szedte magának,anyuka szedett mindenkinek.
2-es voltam
Ismerek egy olyan párt, ahol a nő annyira féltékeny volt, hogy szánt szándékkal hizlalta fel a párját, későbbi férjét. Így ducin már nem jön be úgy a többi nőnek... :)
Ez csak egy konkrét eset, nem tudom másnál is előfordult-e már...
Mi szeretünk jót és finomat enni, és bizony egyáltalán nem sanyargatjuk magunkat ízetlen salátákkal és egyéb rémségekkel.
Én is jól főzök és a párom is. Nem attól igénytelen valaki, mert húsosabb az úgynevezett "átlagnál", hanem attól, ha nem mosakodik, ha nem jól választja meg a ruháját. Igénytelenek vannak a soványak között is, szóval nem ezen múlik.
Mozogni szoktunk, és örömünket leljük a finom ételekben is.
Nem a húsosabbra céloztam, írtam is, hogy egyik ismerős srác büszkén mondta, hogy 20(!!!) kg-ot hízott, mióta a barátnőjével él.
Azért ez igénytelenség, hogy a nagy hasa ott lóg egy 26 éves srácnak, és büszkén rázza, hogy jaj de jó neki.
És igénytelenebb is lett, szaga van, bőre is zsíros, de láthatóan egyik sem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!