Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Azt tapasztalom a környezetemb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt tapasztalom a környezetemben (nem tudom máshol hogy van), hogy a jegyespárok és a házaspárok férfitagjai hagyják el jobban magukat. Arra hivatkozva, hogy de jól főz a párjuk. Ez miért van? És akkor itt is miért mindig a nőket szidják?

Figyelt kérdés

2014. febr. 12. 09:18
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy lekötözi és megtömi :) csak a srác alapból szeret enni és gondolom, amennyit elé rak, annyit megesz. Persze mindenkinek saját magának kell tudnia, hogy mennyit ehet, de ahogy látom őt ez nem zavarja, sőt büszke rá..
2014. febr. 12. 13:20
 12/37 anonim ***** válasza:
93%

Annyit eszik meg amennyit elé raknak.

Ez annyira tipikus,hülye szokás.Páromat is nehezen szoktattam le erről.Annyit kell enni,ami jól esik. Sajnos szüleinél amit kiszedtek,meg kellett enni utolsó falatig,akkor is ha utána hányingere volt tőle.Pedig nem ő szedte magának,anyuka szedett mindenkinek.

2-es voltam

2014. febr. 12. 14:24
 13/37 A kérdező kommentje:
Akiknél összefutunk ezzel a párral vendégségben, a család 90%-a elhízott, a gyerekek is sajnos. (13 éves, 85kg) És amikor mi nem kérjük a 2. szelet tortát meg a 4. süteményt, akkor mi vagyunk kinézve...
2014. febr. 12. 16:57
 14/37 anonim ***** válasza:
96%
Sokaknál értékmérő, hogy mennyit tud enni. Illetve a gazdagság jele, ha el vagy hízva (tehát milyen sok ételt tudsz főzni/venni), vagy a szeretet kifejezése a túltömés.
2014. febr. 13. 10:48
 15/37 anonim ***** válasza:
94%
Nahát az biztos, hogy mellettem nem fog senki elhízni, mert én diétásan főzök. És bizony mozogni kell, szóval csak ég az a zsír. De amúgy az elhanyagoltságra nincs kifogás. Zuhanyozni tíz perc, borotválkozni nem tudom mennyi, de biztos nem fél óra, szóval ebben az esetben él az, hogy arra van időm, amire szakítok. Kíváncsi lennék, hogy ezek a kedves férjek mit szólnának, ha 2 hetes szőrös lábbal meg hónaljszaggal feküdne be melléjük a feleségük.
2014. febr. 17. 14:34
 16/37 anonim ***** válasza:
94%

Ismerek egy olyan párt, ahol a nő annyira féltékeny volt, hogy szánt szándékkal hizlalta fel a párját, későbbi férjét. Így ducin már nem jön be úgy a többi nőnek... :)

Ez csak egy konkrét eset, nem tudom másnál is előfordult-e már...

2014. febr. 17. 15:45
 17/37 A kérdező kommentje:
a felhizlalás befigyel, de én sem értem a lényeget, inkább legyen vékonyabb/egészségesebb a párom, minthogy csak otthon tespedjen, mert úgy el van hízva, meg ez sem garancia, hogy nem kell majd másnak vagy neki nem kell más
2014. febr. 19. 12:39
 18/37 anonim ***** válasza:
96%

Mi szeretünk jót és finomat enni, és bizony egyáltalán nem sanyargatjuk magunkat ízetlen salátákkal és egyéb rémségekkel.

Én is jól főzök és a párom is. Nem attól igénytelen valaki, mert húsosabb az úgynevezett "átlagnál", hanem attól, ha nem mosakodik, ha nem jól választja meg a ruháját. Igénytelenek vannak a soványak között is, szóval nem ezen múlik.

Mozogni szoktunk, és örömünket leljük a finom ételekben is.

2014. febr. 27. 10:07
 19/37 A kérdező kommentje:

Nem a húsosabbra céloztam, írtam is, hogy egyik ismerős srác büszkén mondta, hogy 20(!!!) kg-ot hízott, mióta a barátnőjével él.

Azért ez igénytelenség, hogy a nagy hasa ott lóg egy 26 éves srácnak, és büszkén rázza, hogy jaj de jó neki.

És igénytelenebb is lett, szaga van, bőre is zsíros, de láthatóan egyik sem érdekli.

2014. febr. 27. 10:13
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ez tényleg igénytelen, és tiszta szánalom, hogy még büszke is rá. Majd ha a barátnője megelégeli ezt az igénytelenséget és otthagyja, akkor vajon fogja-e lóbálni a zsírpárnáit? Ez nekem azért is bosszantó, mert nőként neked tipp-toppnak kell lenned, de a férfi akkor is vonzó, ha 3 baba is lehetne a hasában?!?
2014. febr. 27. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!