Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? A párom 3 év alatt 70-ről 100kg-ra hízott. Mindkettőnket zavar, én próbálok tenni érte, ő nem. Nem mozog, csak ül/fekszik, eszik.
Mi a párommal mindketten baromi lusták vagyunk. Amikor már mozogni kezdünk oké, de elkezdeni nagyon nehéz.
5 kg mindkettőnkre felszaladt a karantén alatt. Nekem ilyenkor elég tükörbe nézni és elkap a hév, hogy tennem kell ellene. Én ilyenkor addig nyüstölöm őt, amíg nem kezd el velem mozogni.
Azt írtad a barátnődet is zavarja a felesleg. Valószínűleg ő is csak baromi lusta belekezdeni a mozgásba. Az otthoni kondi nagyon unalmas, motiváció nélkül nehéz csinálni. Keressetek valami olyat, ami jobban érdekli és csináljátok együtt. Menjetek biciklizni mondjuk, vagy úszni.
A kajával nem tudsz mit tenni, a barátom abban a pillanatban hogy megbeszéljük hogy odafigyelünk az étkezésre, már veszi meg a sört, aztán az nem kevés kalória.
Nyilván ne legyél rabszolga, de mivel én korábban kelek a barátomnál, ezt azzal küszöbölöm ki, hogy készítek mindkettőnknek reggelit, így azt eszi meg, nem valami kalóriabombát amit épp kitalál.
Meghízni általában könnyebb, mint lefogyni. Az utóbbi figyelmet és munkát igényel. Ha pedig valaki lusta, akkor nem fog tenni semmit. Én is azt mondanám, h valami lelki dolog is lehet mögötte. Ha segítséggel és támogatással sem tudod meggyőzni, h változtasson, akkor sajnos el kell engedned egy idő után, ha nem tudsz ezzel a helyzettel megbarátkozni. Amit te tudtál, azt megtetted - a leírás alapján - szóval innentől nem rajtad múlik. Próbáld ösztönözni, legyél megértő egy ideig, de ha a következő mondjuk fél évben sem tesz semmit, akkor említsd meg neki, h ez neked nem lesz jó és rámehet a kapcsolatotok.
Mást most nem tudsz tenni.
Te komolyan tervezel egy 22 éves bálnával?
Akkor a te fejedben van a baj.
Kivizsgáláson volt már? Hormonjai rendben vannak? Pajzsmirigy?
Azèrt 30 kg baromi sok. Ilyen súlyfelesleg akkor szokott felmenni, ha van egèszsègügyi problèma is a háttèrben. Mert persze, helytelen táplálkozás esetèn, meg mozgásszegèny èletmóddal felszaladt 10-15 kg, de nem 30.
Èrdemes lenne ennek is utána járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!