Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mást is zavar ezeknek a nagyon erős axe, old spice tusfürdők, dezodorok szaga?
Én teljesen rosszul vagyok ezektől az erős "férfias" szagoktól, főleg hogy a barátom elnyomja a fele tusfürdőt egy fürdéskor. Nem lehet utána megmaradni mellette egy órát, még el nem illan az a szag. Ő ezt szereti, de én sehogy se birom.
Más is van így ezzel?
Amikor durva, akkor igen. Nálunk az irodaházban valahonnan fentről néha a szellőzőn át lejön egy nagy adag férfikölni szag, de olyan erős, hogy még a lépcsőházban is lehet szagolni. Nem tudom, ott mit művel valaki.
Egyébként nemrég olvastam, hogy maga az Axe cég mondta, hogy addig kell fújni a deot, amennyi idő alatt kimondod, hogy "Axe". Tehát röviden.
Én érzékeny vagyok a szagokra, nagyon zavar az ilyesmi. After shaves arccal ha valaki megpuszil, piros folt lesz az arcomon, viszket, ég. Ez nem az alkohol tartalomtól van, hanem az illatanyagtól.
Nekem sincs parfümöm, pedig szeretnék, de megfájdul a fejem és hányingerem lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!