Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ez engem nagyon zavar?
Párommal 9 hónapja vagyunk együtt. Ő 1 évig volt szingli az előző barátnője és köztem, én pedig kb. 1 hónappal azelőtt szakítottam, hogy megismertem. Nagyon szeretem, de sokszor érzem azt, hogy nem sikerült túllépnie az exén. Majdnem 4 évet voltak együtt, és sokszor kerül szóba a csaj, főleg ha a párom iszik. A csaj cuccai csak akkor lettek elpakolva mikor már fél éve könyörögtem neki, hogy engem zavar, hogy ott van a szeretlekes párna az évfordulójukkal, meg a képeik kint vannak. Volt olyanra is példa, hogy éppen intim hangulatban voltunk, és amikor kihúztam a fiókot, hogy elővegyem az óvszert egy közös csókolózós képük nézett vissza rám. Mikor 3 hónapja kerek perec megmondtam neki, hogy kezdem úgy érezni, hogy ki akarok lépni ebből a kapcsolatból, mert még mindig az exe van a középpontban, akkor megemberelte magát, mindent eltakarított, bedobozolt, azokat magának elrakta valahova, leszedte a közös profilképét a csajjal, és tényleg úgy éreztem, hogy mostmár csak ketten vagyunk, nem lebeg ott mindig az ex valahogy körülöttünk. Na most az utóbbi 2 hétben valahogy minden megint elkezdődött, egyik este feküdtünk egymás mellett az ágyban, és az exe nevén szólított (nem is hasonlít egymásra a nevünk sem, nem hogy mi), utána azzal próbált bocsánatot kérni, hogy azért asszociált erre, mert olyan érzés neki ez a kapcsolat, mint az előzővel. A hétvégén barátokkal voltunk társasozni iszogatni, és ott is feljött valahogy a csaj... Én értem, ők 4 évig egy baráti kör voltak, együtt éltek át nagyon sok mindent. Én vidéki vagyok, vidéken jártam egyetemre, utána kerültem fel Budapestre, és nehezen tudtam barátkozni, a párom barátiköre meg nem könnyíti meg a dolgom azzal, hogy mindig felhozzák a másik csajt, akivel milyen szépek voltak, és milyen jó párost alkottak. Nem tudom azt mondadni, hogy ez nem fáj és erről is leültem már a párommal beszélni, de neki meg ugye évek óta a barátiköre. Úgy érzem van egy mérce, amit az exe felállított, amit én soha nem fogok tudni megugrani.
23L 26F
Ez komoly?
Én szakítanék, ha tényleg ez mind igaz. Saját magad önbecsülését ásod alá azzal, hogy benne maradsz ebben a kapcsolatban.
Neki exe volt a nagy szerelme, jól érzed nem tudja elengedni őt. Én már a fotóknál besokaltam volna, haveri tarsasagban meg a baratodnak kellett volna terelnie a temat, nem belemenni az elmelkedesben.
Jól mondja a #2. Egyébként meg ne hagyd már hogy mindent kimagyarazzon, ne legyel naiv egyértelmű most ez a helyzet.
Én hagynám a helyedben.. Mintha csak az exe árnyéka lennél.. Keress olyan pasit, akinél te lehet az első! Ne érd be másodikkal!
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!