Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek ötlete arra, hogy hogyan győzzük meg a bírónőt, hogy 110 000 - 120 000 Ft-os gyerektartás meghaladja a gyerek szükségleteit? (Ennyi a 20%)
Ha 600ezerből kifizet 120ezret hogy marad neki 800ezer?:D Leginkább "csak" 480ezer marad neki, bár valószínű, hogy ennyiből sem fenyegeti az éhenhalás veszélye.
Egyébként sikerült intézni valamit?
Két év után ért véget a per. A fizetésemelés előtti első perben fix 40eFt-ot állapítottak meg, majd átlagon felül megemelték a fizetésemet, és így 3x-orosára nőtt a gyt. Azért a 3x-os költségeket anyukának sem volt egyszerű kimutatni, de van az a pénz, amiért mindent lehet (csak erre későn döbbentem rá.)
Első körben két(!) bíróNŐ tárgyalta az ügyet, a végén fix 90eFt-ot állapítottak meg. Anyuka közben megvásárolt egy új építésű luxus lakást,amit új bútorokkal berendezett és lecserélte a két éves autóját. Majd a döntést megfellebbezte, amit végül elveszített, mert a bírónő szerint ne essen túlzásba, 90eFt legyen már elég.
A tárgyalások nem leányregénybe illő történetek. Az apának csak egy dolga van: fizessen. Itt egy percig nem arról van szó, hogy a gyerekemtől sajnálok bármit is, de egyértelmű, hogy nem ő élvezi. Arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy ez az álomfizetés átmeneti. Sosem lehet tudni, hogy mikor kerül az ember utcára, és akkor is a fix 90eFt-ot kell fizetni! Még olyan áron is, ha a fizetésből ezt nem tudnám fizetni, és a bíróság felleltározza az ingóságaimat, és elárverezi. Mondván, hogy anyuka erre a gyt-re rendezkedett be. És mindezt az anyukák megtehetik.
Még mindig ügyvédet keresek!
Hosszas kutatásnak, nyomozásnak köszönhetően a "hazugságlistát" erősen megingató bizonyítékok kerültek elő, csak sajnos későn. De hosszú még az az idő, amig fizetni kell...
Szeretném inkább én félretenni azt a pénz, hogy pl. érettségin azt kérdezhessem, hogy autót vagy lakást szeretnél inkább, vagy itt van költsd az egyetemi tanulmányaidra. És szeretném, ha akkor azt mondaná: JÓ fej vagy APA!
Válófélben lévő apukáknak rengeteg hasznos tanáccsal tudnák szolgálni!!!
tetronak :)
Kicsit elszámoltad. 90eFt és 190eFt közötti összegeket fizettem. A magasabb összeg a jutalommal együttes gyt. Így lebontva ennek havi átlaga: 110-120eFt, pontosabban általában 115 eFt körül mozgott. Így 4.140eFt-ot fizettem ki... Ebbe még bele se gondoltam.
Mezei mérnökből lettem főnök mérnök vagyok :)
Ja és a bíróság is elismerte, hogy átlagon felüli fizetésem van Borsodban. De azt is, hogy ennek megfelelően a gyereknek helikopterrel kell suliba járni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!