Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van valakinek ötlete arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valakinek ötlete arra, hogy hogyan győzzük meg a bírónőt, hogy 110 000 - 120 000 Ft-os gyerektartás meghaladja a gyerek szükségleteit? (Ennyi a 20%)

Figyelt kérdés
A párom gondos munkával összeállított egy hazugságlistát, miszerint a gyermekem ellátása 200eFt-ba kerül. Olyan dolgok is szerepelnek benne, amit soha nem vett meg, vagy olyan különórák, ahová nem jár a gyerek. A kapcsolattartásunk folyamatos... látom mit csinál. Szerintem 60 000 Ft bőven reális lenne. Nem sajnálom a gyerektől, de anyukától igen, aki az elmúlt évben pl. kocsit cserélt. Inkább megvenném neki én. Egy jó miskolci ügyvéd sem ártana (férfi! ) Köszönöm,
2012. febr. 28. 12:56
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/126 anonim ***** válasza:
73%

Bocs, nem olvastam el az összes kommentet, lehet, hogy valaki már javasolta :-) Nekem apukám azt ajánlotta fel, hogy anyukám kap 10%-ot és egy, az én nevemre nyitott számlára megy a másik 10%. Nem szenvedtem semmiben hiányt és indulótőkém is volt.

Sok sikert :-)

2012. febr. 29. 15:46
 92/126 anonim ***** válasza:
61%
A sok véranyunak, aki a "gyerek érdekére" hivatkozik: van az apukának egy másik gyereke is, és ahogy látom, leginkább az fáj neki, hogy a kisebbikre közel sem tud annyit költeni, mint a nagyobbikra. Anyukák! Nektek ettől nem sajogna a szívetek? Hogy ott a két gyerek, akit egyenlően szerettek, és látjátok, hogy az egyikre kétszer annyi jut, mint a másikra, és ezt tehetetlenül kell néznetek... Próbáljátok már így nézni a dolgot: a szülő szemével, s ne a sértett és elhagyott nőével!
2012. febr. 29. 23:53
 93/126 tetro ***** válasza:
57%
apukánál marad 80%, akkor miért is nem tud a másik gyerekre 20%-t költeni?
2012. márc. 1. 00:16
 94/126 man79 ***** válasza:
67%

Egy érdekes meg látásom most akkor van!

Apuka jól keres 110-120 ezer a gyerektartása! (ok)

Anyuka is jól keres állítolag! Másik 120 at oda rakja ő is?

Emberek egy gyerek 240 ezerből él?

Mert ez így lenne akkor korrekt!

Nem semmi, én 130 ezerből élek felnőt el vált apuka ként!

Azért a viccnek is van határa!

Pontozzatok le nagyon nyugodtan nem érdekel!

Ti anyukák? Most is a gép előtt ültük a helyet hogy a csöppséggel legyetek! Akár csak az ex!

Nem a gyerekkel kéne foglalkozni, a helyet hogy itt lázítsátok egymást?

Hozzáteszem a nő akarja legtöbbször a gyereket!

Miért is? Mert tudja ő csak jobb helyzetbe lesz ha gyereke lesz! Marhára női államban élünk!

A mostani párom jobban gondoskodik a gyerekeimről, mint a saját anyuk, és mégis a nőnél maradt a gyerekem!

Ez is lázító!

Apukának kitartás 20 év és az exed a te ferrarival fog oda hajtani, és megjátszani magát a te pénzedből!

Mert ha neked 120 at kell fizetned, nekem természetes hogy akkor a másik félnek is annyit kell beleadnia a gyerektartásba!

240 ezer forint havonta egy gyereknek, hát nem semmi!

Lehetek én is a fiad? (Persze vicceltem! )

180 ezer körül keres egy tehergépkocsi sofőr napi 18 órás melóval, és szombaton is nyomja, és a törvényeket nagyon ki kell játszania!

130-at keresek mint raktáros!

Mc-donaldban kb 100 körül keresnek a emberek!

120 a te részed a gyerektartásból, nem semmi azért már egyész komoly munkaerőt kapnál, és hozzá teszem itt még mindig hiányzik az anya 120 ezres gyerektartása!

240 ezer forint!

Mit eszik a gyereked nap mint nap?

Kaviárt, és rákot?

Dühít ez a dolog, mert jó apának tűnsz, és a exed kihasználja az érzelmeidet!

2012. márc. 1. 05:31
 95/126 anonim ***** válasza:
44%

Tetro! Azért nem, amit korábban is leírt. A második gyereknek járó adókedvezményből is vonják az első gyerek részére a 20%-ot, ráadásul minden másból is, amiből a kisebbik gyerek semmit nem lát (pl. ruhapénz). Szerinted ez igazságos?

Ha a két gyerek egy fedél alatt élne, mindenki tarthatatlannak ítélné meg, hogy az egyik többet kap, mint a másik. Így nem az? :( Nekem 4 testvérem van, egy családban nőttünk fel, és mindig mindent megosztottunk egymással, a saját kárunkra is, mert egyszerűen nem bírta az igazságérzetünk, hogy a másik kimaradjon bármi jóból. Máig is, felnőtt fejjel is segítenék nekik bármikor, ha szükségük lenne rá, mert nagyon szeretem őket. Ezért nem értem ezt a hozzáállást: a gyerekeket születési sorrend szerint megkülönböztetni, és aszerint jusson nekik mindenből, mint a középkorban? Hiszen testvérek... :(

Ne mindig a felnőttek háborújának szemszögéből nézzétek a dolgot, ne a 20%-on lovagoljatok, hogy az jár akkor is, ha a kisebbiknek fel annyi se jut, hanem úgy, hogy ők testvérek, egyenlő esélyekkel kéne indulniuk. Az, hogy az egyik rosszabbul kerül ki ebből a felnőtt huzavonából anyagilag, féltékenységet szülhet, és ez örökre tönkreteheti később a jó kapcsolatot is közöttük. Szerintem ez nagyon szomorú, és az még inkább az, hogy ezt sokan nem látják. Nem csak a különóra meg a márkás cipő a fontos egy gyerek számára, egy szerető testvér ezerszer többet ér, és lehet, hogy épp ezt veszi tőle el ez az igazságtalan intézkedés.

2012. márc. 1. 09:56
 96/126 anonim válasza:
62%
Istenem..nyugodtan lepontozhat az összes b*düs k *va magát szentnek képzeli anyuci, aki az ex pénzéből akarja még a hüvelygomba kenőcsét is venni. Kár válaszolni mert idejön pár r etardált ősanyuci aki nem bírja felfogni, hogy a kérdezőnek nem a gyerekkel van baja, és azzal, hogy fizetni kell, hanem hogy rohadtul életszerűtlen, hogy valaki ennyit költ egy hónapba a gyerekre, ergó a saját kis pics*ját szépítgeti ex MUNKÁVAL megszerzett pénzéből. De ti csak hangoztassátok, hogy akkor is apa a szemét és a r*hadék és várjátok ti is minden hónapba a postást és éljetek a gyerektartásból, mert az eszetek ennyire terjed ki. Elnézést az offért a kérdezőtől, de szánalom az egész
2012. márc. 1. 19:01
 97/126 man79 ***** válasza:
63%

És milyen igaza van az előttem szólónak!

Kérdezővel semmi baj sincsen, csak a sok anyuci nem figyel a kérdezőre, egyből támadnak mint egy anya tigris, kiváncsi lennék a k..va nagy egyenjogúságban mit szólnátok ,ha egyszer meg fordulna a kocka!

Mi apák lennénk otthon a gyerekkel, és mi kérnénk a 120 ezer gyerektartást tőletek, akkor is azt mondanátok ti vagytok a g**ik?

Mint most mi apukák!

Hozzá teszem mi sem drogozunk, nem vagyunk alkoholisták ,meg semmi és mégis egyértelműen a nő kapja a gyereket!

Miért??????????

Ezt sosem értem!

Túl azon a nők szokták a gyereket az apjuk ellen bújtatni! Nem a férfi az anyuk ellen! Nekem volt olyan mialatt el váltam, hogy a gyerek nem mert nekem puszit addni az anya előtt mikor találkozott velem! Kiváncsi lennék ti ezt hogy élnétek meg fordítva?

Persze abba bele sem akartok gondolni!

Azt hiszitek lepontoztok valakit ettől lesztek jobb anyák???

Meg súgom halkan nem a pontoktól múlik ki milyen ember!

Mióta elváltam rá jőttem lesz..om ki mít gondol, mert egy számít a gyerekem mit gondol rólam!

A másik gyereknek mondhatnak bármit, egy kicsit meg tudják ingatni, de mikor velem vannak hétvégén, sokat nevetgélünk, nálam nem az a módi puff lekeverek a gyereknek mert nem azt csinálja amit kéne!

Mondjuk ti anyák ezt sem értitek!

Érdekes, múlt hétvégén vissza vittem a gyerekeimet, és szegény gyerek ott állt a kapuban, és láttam rajta velem akar lenni, nem akart be menni a házba!

Még mindig én vagyok a szar apa???

Különben ha tehetősebb leszek, és esetleg több pénzem lesz én akkor is a megállapodott öszeget fogom az anyának utalni, és amít a gyerekeimre szánok, én meg veszem, illetve bankszámlára szeretnék nekik be tenni pénzt, hogy mikor fel nőnek legyen egy kis alapjuk!

volt még annó valaki mondta 60 lenne az idális, érdekes lenne, anyukának nem kéne semmit fizetnie a gyerekek után?

Mert akkor 120 ból nevelne per gyereket!

120 ból én meg élek! Nem hogy egy gyerek!

De mindegy!

kettő emberré a gyerek ez nem azt jelenti az egyik fizet mint a katona tiszt a másik meg örül a markában és még ő lehet a gyerekeimmel is!

A másik dolog, ne az én pénzemből mondja meg az anya hogy nem kapja meg amire vágyik a gyerek, mert ő úgy ítéli meg, neki nincs szűksége rá, vagy most rossz volt és így bünteti, vagy abból úgy intézi a dolgot ő a jó fej szülő!

2012. márc. 2. 06:01
 98/126 anonim ***** válasza:
64%
micsoda emberek vannak! az én volt férjem havi 200-230ezret keres,mégis "csak" 20ezer Ft gyerektartást állapítottak meg.én 75 ezret keresek.de még eszembe se volt ez ellen apellálni.inkább eljárok munka mellett másodállásba,azt a 20ezret ha odaadja apuka,már boldog vagyok.próbálok igy is megadni a gyerekemnek mindent,azt hiszem,nem is szenved hiányt semmibe...
2012. márc. 4. 01:01
 99/126 anonim ***** válasza:
21%
ráadásul egymillió Ft feletti fizetés! ha a 20%-a 110-120ezer! millió ember meg 5-10-15-20 ezer ftokat kap gyerektartásnak!Hogyan ítélhették ezt meg? nekem elmondta a bíró,hogy a fizetés 20%-a,de 25ezer ft-nál többet ne merjek kérni,mert élből elutasítják.
2012. márc. 4. 01:07
 100/126 anonim ***** válasza:
37%
Azért azt nem gondolom, hogy az úgy normális, amit az előző írt, miszerint apuka a többszázezres fizetéséből 20e-t fizet, anyuka meg 70e-t keres havonta. Szerintem egy normális felnőtt kapcsolatban ilyenkor meg lehet beszélni, hogy bocs, de ez a gyereknek se jó, adj már légyszi egy tízessel többet. Én ezt a 120k-t pofátlannak tartom, már le is írtam a véleményem, de azt sem gondolom, hogy ha az apa megteheti, hogy többet adjon, akkor az anya másodállásban gürcöljön és soha ne legyen a gyerekkel. Persze dolgozzon a saját megélhetéséért, de remélem érzitek a különbséget az eltartatás meg eközött..
2012. márc. 4. 10:59
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!