Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megteheti hogy így visszaveszi a gyerektartást?
2 éve,fix 40ezret küldött r.szín csekken az ex anyósom,az aouka nevébe gy.tartáskent,most meg,minden féle előjel nélkül visszavette 30ezerre!Ha beviszem a régebbi bizonylatokat a bírósagra,van rá esély h ugyan ennyit ítél meg,mondván ha eddig tudta fizetni,ez után is tudja?
magánvállalkozók,ezért így oldottuk meg,megeggyeztünk az összegbe,mivel kézbe kapja az apuka is a fizetést!Semmirol nincs bírósagi végzés,mert nem gondoltam vna hogy így viselkedik az ex anyós...
kedves utolsó!
közlöm veled, hogy a te életed is alakulhat úgy a félrerakott pénzeddel meg a bazi nagy öntudatoddal együtt bármikor úgy, hogy egyedül maradsz egy fillér bevétel nélkül és nyomorogni fogsz az előre jól megtervezett gyerekeddel. A mai világban sajnos semmi sem biztos... Úgyhogy jó lenne, ha örülnél annak, hogy jól élsz és nem basztatnád, hanem segítenéd azokat, akik nem olyan szerencsések, mint te.
azt akartam írni, hogy neki még annyi se marad zsebbe mint neked
Az mlm sz.rságokkal meg ne foglalkozz én sok ilyen hülyeségbe belementem és csak veszítettem vele. Azóta megjött az eszem és inkább művelem a kertet így nem kell drága pénzé megvennem a zöldségeket.
adla: Nem fogok bocsánatot kérni azért,mert egész életemben tanultam és dolgoztam.18 éves korom óta eltartom magam,soha nem függtem mástól és nagyon sok mindent dolgoztam,nem volt büdös a munka egy percig sem.Ha nem tudtam a végzettségemben elhelyezkedni,akkor elvállaltam,ami adódott és indultam egy másik irányba,másról szereztem papírt,így ma már több lábon állok.Nem szerencse kérdése,hanem kemény munkáé.Ilyen helyzetbe soha nem fogok kerülni,mert előbb gondolkodom,aztán cselekszem.Terveztem a gyerekemet és nem csak úgy jött.Nem számítottam soha csak más pénzére és éltem más fizetéséből úgy,hogy közben én magam semmit nem tettem a közösbe.Nem fogom szégyelni magam azért,mert van bennem büszkeség és nem ülök otthon sírva,hogy segítség.
Sajnálni azt kell,aki magatehetetlen és akarja,de nem tudja megoldani a problémáját.A kérdező nem ez a kategória.Szült,mert biztonságban érezte magát,most hogy eltünt az arany tojást tojó tyúk,most vagdalkozik és zsarol.Kifizették a házból,nem károsította meg senki,csak éppen elváltak és most magának kell megteremteni az életet. Nem egyedüli eset a történelemben.De asszonytartás,meg zsarolás,nem megoldás.Szidni azt,aki annyit ad,amennyi jár,sőt azon felül még,nem szerencsés,inkább kellene azon törnie a fejét,hogyan élhetne meg önállóan.Sokan dolgoznak gyerek mellett és nem a volt férj fizetésére alapoznak,meg asszonytartásra.
Nem olvastam végig, mert ott eldurrant az agyam, hogy "akkor nem adom oda a gyerekeket". Milyen anya vagy te???? Mégis mit gondolsz, ez kinek lesz jó? NEKED? Hogy lehet egy anya ennyire önző??? Lehet, hogy te pótolhatatlannak érzed magad, de apára is szükségük van!
Pénz: vagy úgy kellett volna szülni, hogy egyedül is el tudd tartani, vagy most el kell menni dolgozni! Rögtön több lesz! Ha apuka meghal, mi lesz? Ha beteg lesz, mi lesz? Mondjuk legalább a láthatási probléma megoldódik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!