Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megteheti hogy így visszaveszi a gyerektartást?
2 éve,fix 40ezret küldött r.szín csekken az ex anyósom,az aouka nevébe gy.tartáskent,most meg,minden féle előjel nélkül visszavette 30ezerre!Ha beviszem a régebbi bizonylatokat a bírósagra,van rá esély h ugyan ennyit ítél meg,mondván ha eddig tudta fizetni,ez után is tudja?
magánvállalkozók,ezért így oldottuk meg,megeggyeztünk az összegbe,mivel kézbe kapja az apuka is a fizetést!Semmirol nincs bírósagi végzés,mert nem gondoltam vna hogy így viselkedik az ex anyós...
Te tudsz számolni kedves kérdező. Kapsz 30 ezer gyerektartást, kapsz gyerekenként 13800 ft családit (az 2 gyerekre 27 400 Ft) és van a gyes 28500 ft.
30000
27400
28500
= 85 ezer forint. akkor? ebből falun nem tudsz megélni? az egész telek csupa beton?? Tanulj matekozni. És ha jól veszem ki, akkor apuka nem vállalkozó, hanem a nagymamáék azok. ez a bíróságot nem érdekli, csak az, hogy apuka minimálbérre van bejelentve
" A kérdező kommentje:
2 gyerek van,a kisebbik,januárba múlt 2 éves...gyes,cs.pótlék,gy.tartás...70ezerből,meglehet élni,megmondta...de én is jóhiszemű vtam,mert mden hétvégen odaadtam a gyereket...de ha ő azzal jön h ennyi gy.tartás jár,akk innentől ő is 2 hetente kapja meg a törpéket..."
1. két gyerekre a gyes+csp 55 ezer körül van egyedülállóként + 30 ezer gyerektartás az 85 ezer;
2. miért a gyereket szívatod, tökéletes anya lehetsz!;
"nem hiszem h mden anya oda adja minden hétvégére a gyerekeket?!"
Minden normális any a a gyereke érdekét nézi, ha jól érzi magát a gyerek az apjánál, nagyanyjánál, akkor miért ne?
/csak halkan jegyzem meg, hogy neked is jobb, addig is apuka eteti, neki vannak költségei/
"miért lennék köteles gyakrabban odaadni a törpéket?en úgy tudó 2hetente péntektől vasárnapig,plusz a szünetek fele a másik szülőé!"
Ritka sötét állatfajta vagy!
Apuka egy picit is keményebben beszélne a bíróságon, még tőled vennék el a gyerekeiteket! Nem törpék, gyerekek!
"A kérdező kommentje:
Megnézem azt a nőt aki egyedül 70ezerből tud nevelni 2gyereket!!"
Egyszer már levezettem neked, nyolcvanötezer az a hetvenezer!
Legalább ne hazudozz!
A kérdező kommentje:
aki kidobatná velem a tükröt,meg a többieknek akik ócsárolnak...sztem ti jól éltek,nektek 10ezer forint semmit se jelent...azonak leírom:
egy kocsi fát vettem:104ezer
gázszámla:20ezer...múltkor 40ezer volt..
vízszámla:10ezer
villany:15ezer
szemétdíj:6ezer...
na éljetek meg 70ezerből!
Egy kocsi fa /nagyplatós kamion/nyolcvanezer;
Gáz mitől 40, ha fával fűtesz?
Víz 10 ezer: hány hónapra?
Szemétdíj 6 ezer: kályhában minden elég, /vasat, üveget elveszítem a szomszéd kukájában, kap egy üveg bort érte/.
"gen lehet tömegközlekedéssel járni munkába...de a városi cégeknek,erre nincs járatuk...a másik h vonat meg nem úgy közlekedik...tudod mi falusi parasztok,nem ugrálhatunk úgy mint ti pestiek....munka 25km.re,a bejárást old meg...ez megy itt...ha nem tudnád most elárulom!!!!!!"
Céges busz van a nagyobb cégeknél;
Volánbusz jár minden faluban;
25 km lóf@sz, én Hatvan mellől járok Pestre /58 km./
Kifogás mindenre van.
"mert tudja,jól ha én elköltözök,ő el lesz szakítva a gyerekeitől.."
Ezt megint beszoptad, van nagyszülői láthatás is, símán megítéli nekik a bíróság, és még egy petákot sem kell fizetniük, apukát meg legfeljebb bekasztlizzák, ha nem fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!