Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megteheti hogy így visszaveszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megteheti hogy így visszaveszi a gyerektartást?

Figyelt kérdés

2 éve,fix 40ezret küldött r.szín csekken az ex anyósom,az aouka nevébe gy.tartáskent,most meg,minden féle előjel nélkül visszavette 30ezerre!Ha beviszem a régebbi bizonylatokat a bírósagra,van rá esély h ugyan ennyit ítél meg,mondván ha eddig tudta fizetni,ez után is tudja?

magánvállalkozók,ezért így oldottuk meg,megeggyeztünk az összegbe,mivel kézbe kapja az apuka is a fizetést!Semmirol nincs bírósagi végzés,mert nem gondoltam vna hogy így viselkedik az ex anyós...

2012. febr. 22. 20:19
 81/123 A kérdező kommentje:
32400...elirtam
2012. febr. 23. 14:10
 82/123 anonim ***** válasza:
80%

Te tudsz számolni kedves kérdező. Kapsz 30 ezer gyerektartást, kapsz gyerekenként 13800 ft családit (az 2 gyerekre 27 400 Ft) és van a gyes 28500 ft.

30000

27400

28500

= 85 ezer forint. akkor? ebből falun nem tudsz megélni? az egész telek csupa beton?? Tanulj matekozni. És ha jól veszem ki, akkor apuka nem vállalkozó, hanem a nagymamáék azok. ez a bíróságot nem érdekli, csak az, hogy apuka minimálbérre van bejelentve

2012. febr. 23. 16:33
 83/123 anonim ***** válasza:
80%

" A kérdező kommentje:

2 gyerek van,a kisebbik,januárba múlt 2 éves...gyes,cs.pótlék,gy.tartás...70ezerből,meglehet élni,megmondta...de én is jóhiszemű vtam,mert mden hétvégen odaadtam a gyereket...de ha ő azzal jön h ennyi gy.tartás jár,akk innentől ő is 2 hetente kapja meg a törpéket..."

1. két gyerekre a gyes+csp 55 ezer körül van egyedülállóként + 30 ezer gyerektartás az 85 ezer;

2. miért a gyereket szívatod, tökéletes anya lehetsz!;

2012. febr. 23. 18:39
 84/123 anonim ***** válasza:
79%

"nem hiszem h mden anya oda adja minden hétvégére a gyerekeket?!"

Minden normális any a a gyereke érdekét nézi, ha jól érzi magát a gyerek az apjánál, nagyanyjánál, akkor miért ne?

/csak halkan jegyzem meg, hogy neked is jobb, addig is apuka eteti, neki vannak költségei/

2012. febr. 23. 18:41
 85/123 anonim ***** válasza:
79%

"miért lennék köteles gyakrabban odaadni a törpéket?en úgy tudó 2hetente péntektől vasárnapig,plusz a szünetek fele a másik szülőé!"

Ritka sötét állatfajta vagy!

Apuka egy picit is keményebben beszélne a bíróságon, még tőled vennék el a gyerekeiteket! Nem törpék, gyerekek!

2012. febr. 23. 18:45
 86/123 anonim ***** válasza:
79%

"A kérdező kommentje:

Megnézem azt a nőt aki egyedül 70ezerből tud nevelni 2gyereket!!"

Egyszer már levezettem neked, nyolcvanötezer az a hetvenezer!

Legalább ne hazudozz!

2012. febr. 23. 18:47
 87/123 anonim ***** válasza:
82%

A kérdező kommentje:

aki kidobatná velem a tükröt,meg a többieknek akik ócsárolnak...sztem ti jól éltek,nektek 10ezer forint semmit se jelent...azonak leírom:

egy kocsi fát vettem:104ezer

gázszámla:20ezer...múltkor 40ezer volt..

vízszámla:10ezer

villany:15ezer

szemétdíj:6ezer...

na éljetek meg 70ezerből!

Egy kocsi fa /nagyplatós kamion/nyolcvanezer;

Gáz mitől 40, ha fával fűtesz?

Víz 10 ezer: hány hónapra?

Szemétdíj 6 ezer: kályhában minden elég, /vasat, üveget elveszítem a szomszéd kukájában, kap egy üveg bort érte/.

2012. febr. 23. 18:52
 88/123 anonim ***** válasza:
79%

"gen lehet tömegközlekedéssel járni munkába...de a városi cégeknek,erre nincs járatuk...a másik h vonat meg nem úgy közlekedik...tudod mi falusi parasztok,nem ugrálhatunk úgy mint ti pestiek....munka 25km.re,a bejárást old meg...ez megy itt...ha nem tudnád most elárulom!!!!!!"

Céges busz van a nagyobb cégeknél;

Volánbusz jár minden faluban;

25 km lóf@sz, én Hatvan mellől járok Pestre /58 km./

Kifogás mindenre van.

2012. febr. 23. 18:55
 89/123 anonim ***** válasza:
77%

"mert tudja,jól ha én elköltözök,ő el lesz szakítva a gyerekeitől.."

Ezt megint beszoptad, van nagyszülői láthatás is, símán megítéli nekik a bíróság, és még egy petákot sem kell fizetniük, apukát meg legfeljebb bekasztlizzák, ha nem fizet.

2012. febr. 23. 18:59
 90/123 anonim ***** válasza:
88%
Nem kéri tőled senki számon, de akkor minek panaszkodsz. A fa-gáz kombinációt én sem értem. Egyébként meg ha a gyerekek péntektől vasárnapig ott vannak, az egy hónapban kb. 12 nap, tehát a hónap harmada. Akkor gondolom ő látja el őket, nem neked kerülnek pénzbe. Ilyenkor nem tudsz dolgozni valamit?
2012. febr. 23. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!