Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megteheti hogy így visszaveszi a gyerektartást?
2 éve,fix 40ezret küldött r.szín csekken az ex anyósom,az aouka nevébe gy.tartáskent,most meg,minden féle előjel nélkül visszavette 30ezerre!Ha beviszem a régebbi bizonylatokat a bírósagra,van rá esély h ugyan ennyit ítél meg,mondván ha eddig tudta fizetni,ez után is tudja?
magánvállalkozók,ezért így oldottuk meg,megeggyeztünk az összegbe,mivel kézbe kapja az apuka is a fizetést!Semmirol nincs bírósagi végzés,mert nem gondoltam vna hogy így viselkedik az ex anyós...
Amit leírtál rezsiköltséget az még csak a ti részetek? Vagyis több,mint 40 ezer a fűtés havonta? 10 ezernél több a víz? El sem merem képzelni a teljes végösszeg akkor mennyi?
Arról panaszkodtál,hogy nem keltheted fel a gyerekeket 3-kor,mikor munkába mennél.Nem is kellene,ha anyukád vagy apukád reggel bevinné őket az oviba és bölcsibe.Kéznél vannak,el is tudnak menni értük,mire te hazaérsz.
A fűtés és egyéb dolgokat nem akarom boncolgatni, bár nekem is soknak tűnik kicsit.
Amúgy édesanyám (aki szintén elvált) mondta nekem azt, hogy gyereket magadnak vállalsz, mert jó esetben ugye a férjeddel/élettársaddal ketten döntitek el, de soha nem tudhatod, hogy mi fog történni (nem csak válás, de mondjuk elcsapja a busz, akármi). Úgyhogy akkor akarjak gyereket ha úgy érzem egyedül is képes leszek szembenézni bármilyen nehézséggel a gyerekem érdekében (nem a félrerakott milliókra gondolt). Ne mástól várjam, hogy majd megoldja a problémám, mert igaz van gyerektartás, stb, de a gyerekem nem egy pénznyerő automata és amíg azon viaskodok, hogy hogy húzhatnék ki a másikból még több pénzt teljesen "tárgyiasítom" és elfelejtem, hogy kinek az érdekében is teszem mindezt.
Mondta ezt úgy, hogy bár nagyon jó viszonyt ápol a válása után is édesapámnál, amíg otthon laktam a gyerektartás összege (amiről ők állapodtak meg) 10.000 Ft volt. Ebből az iskolai ebédemet fizettük be, plusz bérlet, osztálypénz. Ennyi. Persze ezen kívül akkor mentem édesapámhoz amikor csak akartam, így ruhát, könyvet stb. mindig az vett akinek éppen pénze volt rá. Ezen kívül plusz pénzt max. akkor kért, ha nem maradt hónap végén mondjuk kajára. De akkor sem az ő igényeit finanszírozta belőle, hanem az enyémet. Mivel azt a pénz úgymond nekem lett küldve és nem anyukámnak.
"szted lehúzkodás annyiért 6kobmeter oktfa?"
1. mi az az oktfa?4
2. 6 m3 az nálunk nincs nyolcvanezer;
Tehát lehúztak!
"A kérdező kommentje:
szuloknel elek,de nem semmizhetem ki oket...apum is meg anyum is a nyugdijkorhatartol vannak 3 evre..."
Akkor nyugodtan elmehetsz dolgozni, nekem a hetven éves apám segít vigyázni a gyerekekre, ha asszonynak is dolga van. 2 és 3 évesek a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!