Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megteheti hogy így visszaveszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megteheti hogy így visszaveszi a gyerektartást?

Figyelt kérdés

2 éve,fix 40ezret küldött r.szín csekken az ex anyósom,az aouka nevébe gy.tartáskent,most meg,minden féle előjel nélkül visszavette 30ezerre!Ha beviszem a régebbi bizonylatokat a bírósagra,van rá esély h ugyan ennyit ítél meg,mondván ha eddig tudta fizetni,ez után is tudja?

magánvállalkozók,ezért így oldottuk meg,megeggyeztünk az összegbe,mivel kézbe kapja az apuka is a fizetést!Semmirol nincs bírósagi végzés,mert nem gondoltam vna hogy így viselkedik az ex anyós...

2012. febr. 22. 20:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/123 anonim ***** válasza:
78%
Kedves utolsó!Látszik,hogy nem olvastál el mindent!Az apa fizet,nem is keveset,többet,mint amennyit a bíróság megítélne.Most vissza vettek a pénzből,de még így is többet ad,mint ami járna. A kérdező pedig nem megy bíróságra,mert akkor még kevesebbet kapna a törvény szerint.Ezért inkább ez a "kedves" anyu azt találta ki,hogy kizsarolja a pénzt.Ha nem kap annyit,amennyit ő elképzel,akkor nem adja oda a gyerekeket. Ez a válaszadók rosszindulata vagy a kérdező baromsága? Nem egy ember ajánlotta,hogy papírozza le a dolgokat,de az neki nem tetszik.A kérdező jólétéről nem a volt férj családjának kell gondoskodni,nem az ó dolguk,hogy megoldják,hogy el tudjon költözni a faluból,az ő feladatuk a gyerektartás fizetése,amit meg is tesznek,még most is többel,mint a törvényes keret.Akkor ki a szemét?
2012. febr. 23. 10:20
 42/123 A kérdező kommentje:
"Kedves" utolsó!Melyik kommentembe írtam,h nem akarom lelpapírozni a dolgokat?!Sztem te csak átolvastad a dolgokat!De tudod mit kívánok neked...kerülj hasonló helyzetbe,aztán meglátjuk mit csinálsz...sztem te olyan vagy,mint már feljebb is írtam,aki Pesten él egy fullos 200nm-es kéglivel,tömve pénzzel....
2012. febr. 23. 10:24
 43/123 anonim ***** válasza:
74%
kérdező te nagyon rosszindulatú vagy, ha neked nem jó akkor már a másiknak is hasonlókat kívánsz
2012. febr. 23. 10:32
 44/123 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem inkább te tanulj meg olvasni és értelmezni, mert ha jól olvastam, az apa nagy ívben, magasról leszarja a gyerekeit, a tartásdíjat a nagymama fizeti... És cserébe azt várja, hogy bármikor, bárhova elvihesse az unokáit... Ez mi, ha nem zsarolás??? Ráadásul milyen jogon??? Ne fizessen ő, ki kérte....fizessen a hülye fia, aki valszeg azért lett ekkora idióta, mert az anyja a mai napig intézi helyette az életét.

Sajnálom, ha nem érzitek ebben az egész storyban, hogy itt a pénzt a kérdező nem azért kapja, hogy gondoskodjanak a gyerekekről, hanem azért, hogy vezényelhessenek neki, mert kiszolgáltatott helyzetben van. Ezért irány a bíróság, láthatja, amennyit a törvény előír, apuka meg fizessen szépen. A 30ezer ft meg két gyerekre rohadtul nem sok, annyiba még egy gyerek is simán benne van havonta....

2012. febr. 23. 10:34
 45/123 anonim ***** válasza:
90%

És engem akar irányítani,h véletlen se tudjak új életet kezdeni,innen elköltözni stb.

Én csak erre írtam, hogy ha van lehetőséged akkor költözz el.

2012. febr. 23. 10:36
 46/123 A kérdező kommentje:

nem kívánok én senkinek se rosszat,csak kívncsi lennék te mit csinálnál hasnló helyzetbe!!!Gyeretartás..azt jelenti h TARTÁS!!!30ezer forint...2hetente a pelus 5 ezer,az ovi a nagynak 6-77ezer...és ezek a minimumok,amiket megvettem neki...a fenekét be se kentem krémmel,és le sem töröltem...a ruhát már meg se említem...oviba...2hetente másik ruhát kell venni...és ne mond h a használt olcsóbb vegyek azt,mert nem sokkal olcsóbb!!!!!

Amúgy az utolsó kommentáló látja át igazán a dolgot...talán mert átérzi ennek a súlyát!!!

2012. febr. 23. 10:38
 47/123 A kérdező kommentje:
10.36-os...én értem...de melyik az az anyuka aki egyedülállóként,meg tud élni 2 gyerekkel 70ezer forintból????????
2012. febr. 23. 10:39
 48/123 anonim ***** válasza:
12%
Egyébként meg az, hogy a kérdező nem tud elhelyezkedni dolgozni, az nem biztos, h az ő hibája... Gyeden/gyesen van, tehát igenis joga van a férjére ezért is támaszkodni. A kettejük gyerekét neveli, nyilván, ha egyedülálló lenne, akár bármikor, bárhol be tudna vállalni bármit, de így nem.Akár még asszonytartást is megítél a bíróság.
2012. febr. 23. 10:46
 49/123 A kérdező kommentje:
A másik,ha a nagymama visszaveszi a gy.tartást,úgy mond "ennyi jár hivatalosan",én miért ne vegyem vissza a láthatást a hivatalosra??????
2012. febr. 23. 10:47
 50/123 A kérdező kommentje:
Nem voltunk megházasodva,nem hiszem h ítélik asszonytartásra...bár az nem tudom,h h működik?!
2012. febr. 23. 10:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!