Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megteheti hogy így visszaveszi a gyerektartást?
2 éve,fix 40ezret küldött r.szín csekken az ex anyósom,az aouka nevébe gy.tartáskent,most meg,minden féle előjel nélkül visszavette 30ezerre!Ha beviszem a régebbi bizonylatokat a bírósagra,van rá esély h ugyan ennyit ítél meg,mondván ha eddig tudta fizetni,ez után is tudja?
magánvállalkozók,ezért így oldottuk meg,megeggyeztünk az összegbe,mivel kézbe kapja az apuka is a fizetést!Semmirol nincs bírósagi végzés,mert nem gondoltam vna hogy így viselkedik az ex anyós...
Szerintem inkább te tanulj meg olvasni és értelmezni, mert ha jól olvastam, az apa nagy ívben, magasról leszarja a gyerekeit, a tartásdíjat a nagymama fizeti... És cserébe azt várja, hogy bármikor, bárhova elvihesse az unokáit... Ez mi, ha nem zsarolás??? Ráadásul milyen jogon??? Ne fizessen ő, ki kérte....fizessen a hülye fia, aki valszeg azért lett ekkora idióta, mert az anyja a mai napig intézi helyette az életét.
Sajnálom, ha nem érzitek ebben az egész storyban, hogy itt a pénzt a kérdező nem azért kapja, hogy gondoskodjanak a gyerekekről, hanem azért, hogy vezényelhessenek neki, mert kiszolgáltatott helyzetben van. Ezért irány a bíróság, láthatja, amennyit a törvény előír, apuka meg fizessen szépen. A 30ezer ft meg két gyerekre rohadtul nem sok, annyiba még egy gyerek is simán benne van havonta....
És engem akar irányítani,h véletlen se tudjak új életet kezdeni,innen elköltözni stb.
Én csak erre írtam, hogy ha van lehetőséged akkor költözz el.
nem kívánok én senkinek se rosszat,csak kívncsi lennék te mit csinálnál hasnló helyzetbe!!!Gyeretartás..azt jelenti h TARTÁS!!!30ezer forint...2hetente a pelus 5 ezer,az ovi a nagynak 6-77ezer...és ezek a minimumok,amiket megvettem neki...a fenekét be se kentem krémmel,és le sem töröltem...a ruhát már meg se említem...oviba...2hetente másik ruhát kell venni...és ne mond h a használt olcsóbb vegyek azt,mert nem sokkal olcsóbb!!!!!
Amúgy az utolsó kommentáló látja át igazán a dolgot...talán mert átérzi ennek a súlyát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!