Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megteheti hogy így visszaveszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megteheti hogy így visszaveszi a gyerektartást?

Figyelt kérdés

2 éve,fix 40ezret küldött r.szín csekken az ex anyósom,az aouka nevébe gy.tartáskent,most meg,minden féle előjel nélkül visszavette 30ezerre!Ha beviszem a régebbi bizonylatokat a bírósagra,van rá esély h ugyan ennyit ítél meg,mondván ha eddig tudta fizetni,ez után is tudja?

magánvállalkozók,ezért így oldottuk meg,megeggyeztünk az összegbe,mivel kézbe kapja az apuka is a fizetést!Semmirol nincs bírósagi végzés,mert nem gondoltam vna hogy így viselkedik az ex anyós...

2012. febr. 22. 20:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/123 anonim ***** válasza:
81%

Ahogy te megteheted, hogy szaladsz a bíróságra a láthatás csökkentését kérni, ők ugyanúgy foghatják magukat, és kérhetik a gyerektartás hivatalos megállapítását. Miért ne tennék?

Egyébként szíved joga csak kéthetente odaadni a gyerekeket, elhiheted, hogy nem az exeddel tolsz ki...

2012. febr. 22. 21:41
 22/123 anonim ***** válasza:
91%

Még valami eszembe jutott:

ha nincs semmiben bírósági végzés, akkor a gyerekfelügyelet még közös. Tehát az apuka gyakorlatilag akkor mehet el a gyerekekért, amikor akar...

2012. febr. 22. 21:48
 23/123 anonim ***** válasza:
74%

A helyedben kidobálnám a tükröket otthon,úgysem tudnék belenézni ezek után.

A 80%-osnak igaza van.Nem csak neked vannak jogaid.Ne csodálkozz,ha még 30 ezret sem fogsz kapni bírósági ítélet után. Komolyan csodálkozom,hogy egy "anya",hogy lehet ilyen.

2012. febr. 22. 21:49
 24/123 anonim ***** válasza:
79%

A gyerektartást a HIVATALOS fizetés alapján állapitják meg, ez gyerekenként max. 20%, de adott esetben lehet ennél kevesebb is.

A láthatásnak meg semmi köze a gyerektartáshoz, ha az apa egyáltalán nem fizetne, neked akkor is kötelességed lenne biztositani a láthatást. Ha ezt nem teszed, akkor (pénz) büntetésre kötelezhetnek, akár 50-100 ezer Ftra esetenként.

A másik meg, hogy ha nem engeded a gyerekeket az apjukhoz meg a nagyszülökhöz, akkor a saját gyerekeiddel szúrsz ki.

2012. febr. 22. 22:04
 25/123 anonim ***** válasza:
79%

Remélem,nem tartod magad jó anyának? Egy jó anya tudja,hogy csak ő vált el a férjétől,de a gyerekek nem váltak el az apjuktól. Nekik az apjukra is szüksége van!

Ilyenkor szégyenlem,hogy én is nő vagyok. Miattad ítélik el sokan a nőket. Neked nem a gyerekek érdeke a fontos,hanem a pénz,amit értük kapsz.

2012. febr. 22. 22:11
 26/123 anonim ***** válasza:
60%
Mennyi ilyen van. A láthatás pénzért, a gyermek árucikk. Még csodálkozik, hogy nem adnak neki annyit. Én ilyenkor mindig föl teszem a kérdést. Tényleg a volt férjé a gyerekek, Ha bele gondolunk, egy érző nő, anya arra törekszik, hogy a férje gyermekeinek jó legyen. De nem csak a pénzen múlik minden. Én azért a férj helyében utánna néznék a dolgoknak. Akkor teszi egy nő ezt ha nem a férjtől vannak a gyerekek. Tudom,hogy rossz amit le írtam. De vannak akik el tudnak válni szépen. De ott nincs is ilyesmi, mert a kettőjüké a gyermek, és az ő érdekeit nézik.
2012. febr. 22. 22:56
 27/123 A kérdező kommentje:
Megnézem azt a nőt aki egyedül 70ezerből tud nevelni 2gyereket!!!Pelenka,rezsi,ovi,lakás!És csak az alapot írtam le,még nem is ettünk...aztán most jön h húzzak el dolgozni...csak részmunkaidőbetmehetnék a picitől...de mivel falusi vok,nem h bölcsi sincs,de még részmunkaidős állás se!Ilyen üzemanyagárnál járjak el vidékre,25km-re?!anának napi 650ft üzemagyaktérítést,közbe én meg 2000ftból tudnám megoldani a bejárást!plusz akk még ha lenne bölcsi,azt is fizetnem kéne,nem csak az oviw!!!Ti akik köpködtök itt rám!!!!70ezerből megtundátok élni egyedül 2gyerekkel?????Kétlem,de azért ti jó anyák vagytok,rám meg mutogattok!!!!
2012. febr. 23. 03:19
 28/123 anonim ***** válasza:
89%
És ha már pénz kevés jut a gyerekekre, legalább szívjanak azzal is, hogy az apjukat nem láthatják? Fantasztikus logika...
2012. febr. 23. 06:53
 29/123 A kérdező kommentje:

aki kidobatná velem a tükröt,meg a többieknek akik ócsárolnak...sztem ti jól éltek,nektek 10ezer forint semmit se jelent...azonak leírom:

egy kocsi fát vettem:104ezer

gázszámla:20ezer...múltkor 40ezer volt..

vízszámla:10ezer

villany:15ezer

szemétdíj:6ezer...

na éljetek meg 70ezerből!

és ezek az alaprezsik,meg nem is ettünk!

utolsó:ha olvastad vna a régebbi komikat...a nagymama küldi a gy.tartást apuka nevebe,apukán múlna egy fillért se kapnék,de a gyerekek is csak fényképről ismernék őt...olyan alak,aki játékgépezik,meglopja a saját anyjat,bosszút áll máson...

2012. febr. 23. 07:44
 30/123 anonim ***** válasza:
78%

Tudod, amennyi rezsit fizetsz, az egy nagycsaládnak is sok lenne, tanulj meg spórolni.

A másik, hogy nyugodtan elmehetnél dolgozni (NEM részmunkaidöbe, hanem teljesbe), és ne csak várd, hogy más fizet neked.

Az anyósnak igaza van,ha nem akar többet fizetni, még ennyi sem járna neked, ha hivatalos útra vinné a dolgot.

Az, hogy neked mennyi kiadásod van, nem az ö dolguk, tanulj meg gazdálkodni a pénzzel, ami van.

Mellékesen munkába NEM csak autóval lehet járni, hanem busszal/vonattal is, az jóval olcsóbb, és ha nem fél napra mégy, akkor sokkal több lesz a fizetésed is.

Az meg, hoyg MOST elkezded a volt férjedet pocskondiázni, téged nem fog mentesiteni attól, hogy a gyerekeket odaadd neki láthatásra. Ha te haragszol a férjedre, azért ne a GYEREKEKET büntesd. Ha EDDIG nem volt gondod, hogy milyen a férjed, és hetente láthatta a gyerekeit, akkor most is ugyanúgy oda kellene adnod, se ö, se az anyósod nem lett más ember. (Csak te vagy túl pénzéhes)

2012. febr. 23. 08:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!