Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megteheti hogy így visszaveszi a gyerektartást?
2 éve,fix 40ezret küldött r.szín csekken az ex anyósom,az aouka nevébe gy.tartáskent,most meg,minden féle előjel nélkül visszavette 30ezerre!Ha beviszem a régebbi bizonylatokat a bírósagra,van rá esély h ugyan ennyit ítél meg,mondván ha eddig tudta fizetni,ez után is tudja?
magánvállalkozók,ezért így oldottuk meg,megeggyeztünk az összegbe,mivel kézbe kapja az apuka is a fizetést!Semmirol nincs bírósagi végzés,mert nem gondoltam vna hogy így viselkedik az ex anyós...
Te fogod húzni a rövidebbet. A láthatás nem függ össze a gyerektartással, még a bíróság szerint sem. Tehát ha ő egy fillért nem fizetne, akkor is köteles lennél neki odaadni a gyerekeket.
És ha magadra haragítod az exedet, és elmegy a bíróságra, akkor nemcsak hogy köteles leszel gyakrabban odaadni a gyerekeket, de még a gyerektartás is csökkenhet, hisz papíron nincs fizuja az apukának.
ha az apjukon múlna a gyerekek fel is fordulhatnának!!!és ezzel nem túloztam!!
és nem azért nem adnám oda mert nem fizet,ha nem állandóan azzal jön az ex anyós h hivatalosan is ennyit kapnék,a bíróság se ítélne meg többet!és ha ő a nagykönyvhöz tartja magát,miért ne tehetnén én is ugyan ezt?!nem hiszem h mden anya oda adja minden hétvégére a gyerekeket?!
Az anyósnak igaza van, nem kapnál többet a bíróságtól, sőt.
A minimálbér kb. nettó 60 ezer forint...gyerekenként 20%-ot szoktak megállapítani, tehát kapnál 24 ezret. Nem járnál jól.
Viszont a gyerekeknek az a jó, ha minél gyakrabban látják az apjukat.
Egyébként az én exférjem minden hétvégén elviheti a srácokat, eszembe nem jutna, hogy ne.
a nagymamánál is mden hétvégén ott vannak a törpék!
de a bíróság a láthatási pert külön kezeli a gy.tartástól,ez biztos mert volt ilyen az ismerettségembe!szóval én láthatási pert indíthatok,ahol lesz gyerek elhelyezés is,mert arról sincs papír!az után ő is küldi a kis pénzét,de nem verheti az ajtómat a gyerekek végett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!