Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megteheti hogy így visszaveszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megteheti hogy így visszaveszi a gyerektartást?

Figyelt kérdés

2 éve,fix 40ezret küldött r.szín csekken az ex anyósom,az aouka nevébe gy.tartáskent,most meg,minden féle előjel nélkül visszavette 30ezerre!Ha beviszem a régebbi bizonylatokat a bírósagra,van rá esély h ugyan ennyit ítél meg,mondván ha eddig tudta fizetni,ez után is tudja?

magánvállalkozók,ezért így oldottuk meg,megeggyeztünk az összegbe,mivel kézbe kapja az apuka is a fizetést!Semmirol nincs bírósagi végzés,mert nem gondoltam vna hogy így viselkedik az ex anyós...

2012. febr. 22. 20:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/123 A kérdező kommentje:
2 gyerek van,a kisebbik,januárba múlt 2 éves...gyes,cs.pótlék,gy.tartás...70ezerből,meglehet élni,megmondta...de én is jóhiszemű vtam,mert mden hétvégen odaadtam a gyereket...de ha ő azzal jön h ennyi gy.tartás jár,akk innentől ő is 2 hetente kapja meg a törpéket...
2012. febr. 22. 21:03
 12/123 anonim ***** válasza:
84%

Te fogod húzni a rövidebbet. A láthatás nem függ össze a gyerektartással, még a bíróság szerint sem. Tehát ha ő egy fillért nem fizetne, akkor is köteles lennél neki odaadni a gyerekeket.

És ha magadra haragítod az exedet, és elmegy a bíróságra, akkor nemcsak hogy köteles leszel gyakrabban odaadni a gyerekeket, de még a gyerektartás is csökkenhet, hisz papíron nincs fizuja az apukának.

2012. febr. 22. 21:06
 13/123 anonim ***** válasza:
81%
Te el vagy tévedve. A gyerek nem árucikk,pláne nem a saját tulajdonod,hogy eladd őket pénzért az apjuknak.Ha nincs pénz,nincs gyerek,ilyen nincs!
2012. febr. 22. 21:06
 14/123 anonim ***** válasza:
20%
30000 dehogy sok. Simánelmegy, és neki természetben kell a gyerekre áldozni, a pénz apuka dolga (volna). Tudnod kellene, mennyiből adózik, mert gondolom nyugdíjat szeretne. Lehet, csak minimálbérre van bejelentve, akkor nem érdemes pattogni, még te szívod meg. Sok-sok ilyen f.sza apa van az oldalon, kellene róluk egy fényképcsarnok :D. Válnak azt elfelejtik nem csak a volt társukat,de a gyereket is.
2012. febr. 22. 21:08
 15/123 A kérdező kommentje:

ha az apjukon múlna a gyerekek fel is fordulhatnának!!!és ezzel nem túloztam!!

és nem azért nem adnám oda mert nem fizet,ha nem állandóan azzal jön az ex anyós h hivatalosan is ennyit kapnék,a bíróság se ítélne meg többet!és ha ő a nagykönyvhöz tartja magát,miért ne tehetnén én is ugyan ezt?!nem hiszem h mden anya oda adja minden hétvégére a gyerekeket?!

2012. febr. 22. 21:11
 16/123 A kérdező kommentje:
minimálbérre van bejelentve,ezt tudom tutira!
2012. febr. 22. 21:12
 17/123 anonim ***** válasza:
85%
Akkor fordulj bírósághoz,önts tiszta vizet a pohárba és kérd,hogy csak kéthetente láthassa a gyerekeit.Mivel ezt nem akarod,mert akkor még kevesebbet kapnál,így ezzel zsarolod a férjed.Neked nem több pénz kell,hanem egy jó nagy segg.be rúgás!
2012. febr. 22. 21:15
 18/123 anonim ***** válasza:
76%

Az anyósnak igaza van, nem kapnál többet a bíróságtól, sőt.

A minimálbér kb. nettó 60 ezer forint...gyerekenként 20%-ot szoktak megállapítani, tehát kapnál 24 ezret. Nem járnál jól.

Viszont a gyerekeknek az a jó, ha minél gyakrabban látják az apjukat.

Egyébként az én exférjem minden hétvégén elviheti a srácokat, eszembe nem jutna, hogy ne.

2012. febr. 22. 21:16
 19/123 A kérdező kommentje:

a nagymamánál is mden hétvégén ott vannak a törpék!

de a bíróság a láthatási pert külön kezeli a gy.tartástól,ez biztos mert volt ilyen az ismerettségembe!szóval én láthatási pert indíthatok,ahol lesz gyerek elhelyezés is,mert arról sincs papír!az után ő is küldi a kis pénzét,de nem verheti az ajtómat a gyerekek végett!

2012. febr. 22. 21:25
 20/123 A kérdező kommentje:
miért lennék köteles gyakrabban odaadni a törpéket?en úgy tudó 2hetente péntektől vasárnapig,plusz a szünetek fele a másik szülőé!
2012. febr. 22. 21:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!