Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megteheti hogy így visszaveszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megteheti hogy így visszaveszi a gyerektartást?

Figyelt kérdés

2 éve,fix 40ezret küldött r.szín csekken az ex anyósom,az aouka nevébe gy.tartáskent,most meg,minden féle előjel nélkül visszavette 30ezerre!Ha beviszem a régebbi bizonylatokat a bírósagra,van rá esély h ugyan ennyit ítél meg,mondván ha eddig tudta fizetni,ez után is tudja?

magánvállalkozók,ezért így oldottuk meg,megeggyeztünk az összegbe,mivel kézbe kapja az apuka is a fizetést!Semmirol nincs bírósagi végzés,mert nem gondoltam vna hogy így viselkedik az ex anyós...

2012. febr. 22. 20:19
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/123 A kérdező kommentje:

Nem reagáltam,igen,mert kikapcsolták az internet!Spórolunk gyerekek,spórolunk...

Munka meg nincs,nem vok hülye kerestem!!!Rezsin vissza van véve,de így is ennyi!Szal nem a fotelból okoskodok!!!

2012. febr. 29. 13:15
 122/123 anonim ***** válasza:
100%
Netkávézóból írsz? A rezsiteken tényleg kéne változtatni, mert nagyon-nagyon sok. Mekkora a lakás?
2012. febr. 29. 21:41
 123/123 anonim ***** válasza:
100%
Mi a végzettséged?
2012. febr. 29. 21:42
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!