Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megteheti hogy így visszaveszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megteheti hogy így visszaveszi a gyerektartást?

Figyelt kérdés

2 éve,fix 40ezret küldött r.szín csekken az ex anyósom,az aouka nevébe gy.tartáskent,most meg,minden féle előjel nélkül visszavette 30ezerre!Ha beviszem a régebbi bizonylatokat a bírósagra,van rá esély h ugyan ennyit ítél meg,mondván ha eddig tudta fizetni,ez után is tudja?

magánvállalkozók,ezért így oldottuk meg,megeggyeztünk az összegbe,mivel kézbe kapja az apuka is a fizetést!Semmirol nincs bírósagi végzés,mert nem gondoltam vna hogy így viselkedik az ex anyós...

2012. febr. 22. 20:19
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/123 anonim ***** válasza:
80%

"A kérdező kommentje:

70ezer össz pénzből költözzek városba?!Az albérletet nem fedezné ez a pénz,ne viccelj!"

Megint rosszul számoltál!

2012. febr. 23. 19:00
 92/123 anonim ***** válasza:
80%

"z ovi a nagynak 6-77ezer...és ezek a minimumok"

Miről beszélsz?

Egyedülállóként, munkahely nélkül jár az ingyenes óvodai ellátás, csak ki kell tölteni a papírokat az önkormányzatnál!

Bár nekünk még be se kellett menni, falun ment magától!

2012. febr. 23. 19:05
 93/123 A kérdező kommentje:

zna kedves qkker,ha mar ennyi kommenttel megtiszteltel,osztottal szoroztal akk elmondom neked,h a gaz kiegeszito futes,mert tudod nem tudok egesz nap itthon lenni,ki kell mozdulni a gyerekkel,a fat,h mennyiert vettem,ne akard te m.magyarazni nekem,de azt se h mennyi rezsti fizetek...esetleg kered a csekkekrol a kepet?nekem nem lehet hitelem?azt alapbol leszamoltam,azzal a penzzel nem szamolok,mert hozza se ferek,egybol leveszik a kartyamrol...szal ne titulalj te engem hazugnak,nem is tudom h h jossz ehez,kinek ezred magad!

igen ceges busz a NGAYOBB cegeknel van,de mivel falusi vok, a kornyeken nincs nagyobb ceg,van 70kmre,de 20kmeren onalloan kell megoldani a bejarast,mert a busz addig jon el,es nem teriti meg a ceg....szted nem jartam utana????es mivel nem kalyhaba futok,hanem kazan van,nem fogom megkockaztatni h kilyukasztom es mdent raszorok,mert kazant venni nem fogok tudni...azt hiszem mdenedre reagaltam......

2012. febr. 23. 19:09
 94/123 anonim ***** válasza:
77%

"A kérdező kommentje:

Egy egydulallo kap 1200fttal tobb cs.potlekot gyerekenket,plusz ott a 30ezer gy.tartas...ez 32800ft...es elvileg egy fizetes esik ki....na akk h okoskodsz a tovabbiakba?!ez a nem mindegy,de ki vagy te h neked beszamoljak?!nem fizetunk semmit felesbe,kapom a 30ezret azt osszam be orvosra,pelusra,ovira,ruhara..."

GYESt miért hagyod ki?!

2012. febr. 23. 19:11
 95/123 anonim ***** válasza:
80%

A kérdező kommentje:

zna kedves qkker,ha mar ennyi kommenttel megtiszteltel,osztottal szoroztal akk elmondom neked,h a gaz kiegeszito futes,mert tudod nem tudok egesz nap itthon lenni,ki kell mozdulni a gyerekkel,a fat,h mennyiert vettem,ne akard te m.magyarazni nekem,de azt se h mennyi rezsti fizetek...esetleg kered a csekkekrol a kepet?nekem nem lehet hitelem?azt alapbol leszamoltam,azzal a penzzel nem szamolok,mert hozza se ferek,egybol leveszik a kartyamrol...szal ne titulalj te engem hazugnak,nem is tudom h h jossz ehez,kinek ezred magad!

igen ceges busz a NGAYOBB cegeknel van,de mivel falusi vok, a kornyeken nincs nagyobb ceg,van 70kmre,de 20kmeren onalloan kell megoldani a bejarast,mert a busz addig jon el,es nem teriti meg a ceg....szted nem jartam utana????es mivel nem kalyhaba futok,hanem kazan van,nem fogom megkockaztatni h kilyukasztom es mdent raszorok,mert kazant venni nem fogok tudni...azt hiszem mdenedre reagaltam......

Kazánban elég minden, semmi baja nem lesz;

Kiegészítő gáz nem nagyon kell, mert ha megrakod a vegyeskazánt, órákig tarja a meleget / 10 évig kazános házban laktam/,

Hitelt nem kell észnélkül a semmire felvenni, mert rácseszel;

Nem kérek másolatot a csekkjeidről, de attól még megtanulhatsz spórolni, és nem fejőstehénnek nézni az anyóst;

Fa árakkal tisztában vagyok, mível -mint írtam- cserépkályhám van; Arról nem tehetek, hogy lehúztak.

2*58 km-t utazok naponta.

2012. febr. 23. 19:17
 96/123 anonim ***** válasza:
84%
Na megyek segítek asszonynak fűrdetni a két gyerekünket!
2012. febr. 23. 19:18
 97/123 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként hol laksz? (Melyik megyében, melyik városhoz közel?) Hány éves vagy? Család nem tud segíteni? Mi a végzettséged?
2012. febr. 23. 19:19
 98/123 A kérdező kommentje:

Vas megye,ahol lenne munkalehetöseg a közelbe az Sárvár!!

qkker!!

en az apa fizetésére írtam h kiesik,helyette "pótólja" gy.tartás azt 30ezer,az állam meg 1200zal ad többet annak aki egyedül van,mint aki családba!!!

szted lehúzkodás annyiért 6kobmeter oktfa?!sztem meg muszaj volt m.vennem v fizetem a hatalmas gbazszamlat!

2012. febr. 23. 19:33
 99/123 anonim ***** válasza:
78%
qkker ott a pont. Egyébként én számoltam ki előtted neki, hogy 85 ezer az a 70 ezer. azért nem mindegy. volt idő, nem is olyan rég, hogy a férjemmel ketten albérletbe 55 ezerből éltünk. okosan kell csinálni. össze kell húzódni. a házban el lehet zárni pl a 3. szobát és már annyival is kevesebb a fűtés. egy szobába elférnek 3-an. albit se kell fizetni, jön a nyár lehet leszoktatni a gyereket a pelenkáról. máris kevesebb lesz a költség. ezek csak példák. asszonytartást nem ítélnek csak ha nagyaon nagyon indokolt. és ha a legkisebb gyerek betöltötte a 2 évet a gyes mellett lehet dolgozni 6 órába. én a helyedbe még a betont is felásnám csak tudjak veteményezni is. szülők? róluk nem írtál semmit???
2012. febr. 23. 19:57
 100/123 anonim ***** válasza:
78%
Csak azt nem értem, hogy eddig is csak 10000-rel volt több, eddig meg tudtál élni?
2012. febr. 23. 20:18
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!