Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megteheti hogy így visszaveszi a gyerektartást?
2 éve,fix 40ezret küldött r.szín csekken az ex anyósom,az aouka nevébe gy.tartáskent,most meg,minden féle előjel nélkül visszavette 30ezerre!Ha beviszem a régebbi bizonylatokat a bírósagra,van rá esély h ugyan ennyit ítél meg,mondván ha eddig tudta fizetni,ez után is tudja?
magánvállalkozók,ezért így oldottuk meg,megeggyeztünk az összegbe,mivel kézbe kapja az apuka is a fizetést!Semmirol nincs bírósagi végzés,mert nem gondoltam vna hogy így viselkedik az ex anyós...
"A kérdező kommentje:
70ezer össz pénzből költözzek városba?!Az albérletet nem fedezné ez a pénz,ne viccelj!"
Megint rosszul számoltál!
"z ovi a nagynak 6-77ezer...és ezek a minimumok"
Miről beszélsz?
Egyedülállóként, munkahely nélkül jár az ingyenes óvodai ellátás, csak ki kell tölteni a papírokat az önkormányzatnál!
Bár nekünk még be se kellett menni, falun ment magától!
zna kedves qkker,ha mar ennyi kommenttel megtiszteltel,osztottal szoroztal akk elmondom neked,h a gaz kiegeszito futes,mert tudod nem tudok egesz nap itthon lenni,ki kell mozdulni a gyerekkel,a fat,h mennyiert vettem,ne akard te m.magyarazni nekem,de azt se h mennyi rezsti fizetek...esetleg kered a csekkekrol a kepet?nekem nem lehet hitelem?azt alapbol leszamoltam,azzal a penzzel nem szamolok,mert hozza se ferek,egybol leveszik a kartyamrol...szal ne titulalj te engem hazugnak,nem is tudom h h jossz ehez,kinek ezred magad!
igen ceges busz a NGAYOBB cegeknel van,de mivel falusi vok, a kornyeken nincs nagyobb ceg,van 70kmre,de 20kmeren onalloan kell megoldani a bejarast,mert a busz addig jon el,es nem teriti meg a ceg....szted nem jartam utana????es mivel nem kalyhaba futok,hanem kazan van,nem fogom megkockaztatni h kilyukasztom es mdent raszorok,mert kazant venni nem fogok tudni...azt hiszem mdenedre reagaltam......
"A kérdező kommentje:
Egy egydulallo kap 1200fttal tobb cs.potlekot gyerekenket,plusz ott a 30ezer gy.tartas...ez 32800ft...es elvileg egy fizetes esik ki....na akk h okoskodsz a tovabbiakba?!ez a nem mindegy,de ki vagy te h neked beszamoljak?!nem fizetunk semmit felesbe,kapom a 30ezret azt osszam be orvosra,pelusra,ovira,ruhara..."
GYESt miért hagyod ki?!
A kérdező kommentje:
zna kedves qkker,ha mar ennyi kommenttel megtiszteltel,osztottal szoroztal akk elmondom neked,h a gaz kiegeszito futes,mert tudod nem tudok egesz nap itthon lenni,ki kell mozdulni a gyerekkel,a fat,h mennyiert vettem,ne akard te m.magyarazni nekem,de azt se h mennyi rezsti fizetek...esetleg kered a csekkekrol a kepet?nekem nem lehet hitelem?azt alapbol leszamoltam,azzal a penzzel nem szamolok,mert hozza se ferek,egybol leveszik a kartyamrol...szal ne titulalj te engem hazugnak,nem is tudom h h jossz ehez,kinek ezred magad!
igen ceges busz a NGAYOBB cegeknel van,de mivel falusi vok, a kornyeken nincs nagyobb ceg,van 70kmre,de 20kmeren onalloan kell megoldani a bejarast,mert a busz addig jon el,es nem teriti meg a ceg....szted nem jartam utana????es mivel nem kalyhaba futok,hanem kazan van,nem fogom megkockaztatni h kilyukasztom es mdent raszorok,mert kazant venni nem fogok tudni...azt hiszem mdenedre reagaltam......
Kazánban elég minden, semmi baja nem lesz;
Kiegészítő gáz nem nagyon kell, mert ha megrakod a vegyeskazánt, órákig tarja a meleget / 10 évig kazános házban laktam/,
Hitelt nem kell észnélkül a semmire felvenni, mert rácseszel;
Nem kérek másolatot a csekkjeidről, de attól még megtanulhatsz spórolni, és nem fejőstehénnek nézni az anyóst;
Fa árakkal tisztában vagyok, mível -mint írtam- cserépkályhám van; Arról nem tehetek, hogy lehúztak.
2*58 km-t utazok naponta.
Vas megye,ahol lenne munkalehetöseg a közelbe az Sárvár!!
qkker!!
en az apa fizetésére írtam h kiesik,helyette "pótólja" gy.tartás azt 30ezer,az állam meg 1200zal ad többet annak aki egyedül van,mint aki családba!!!
szted lehúzkodás annyiért 6kobmeter oktfa?!sztem meg muszaj volt m.vennem v fizetem a hatalmas gbazszamlat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!