Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éve vagyok házas, most született a kisfiunk, amit a kórházban meg akartam nézni, de közölték, hogy az apja látogatja már egy hete! Kiderült Januárban félrelépett! A "barátja" beíratta magát apának a kórházban! Mit tudok tenni?
Ne haragudj, de szerintem nincs igazad. S egyrészt becsüllek, hogy ezt írod, és magamat utálom, hogy ellenkezem, de mégis leírom. Bár lehet, lepontoztok ezért. Bár ennek nincs jelentősége.
Ha egy rossz kapcsolatban nő fel egy gyerek, akkor sokkal többet ártotok neki, mintha külön nevelnétek. A gyerekek hihetetlen érzékeny receptorokkal rendelkeznek lelkileg. Ha egy kicsit is feszültség van körülettük, főleg, ha a szülők között, rögtön lereagálják. Ki így, ki úgy (kicsiknél hiszti, kezelhetetlenség, nagyobbaknál: rossz tanulmányi eredmény, elzüllés, de a legfontosabb a szorongás jellemzi ezeket a gyerekeket). S igen, ők is szenvednek, ha ti nem szeretitek egymást, pláne, ha veszekedtek.
Szerintem pedig te se add fel! Miért adnád fel annak a lehetőségét, hogy valaki mással boldog légy! A gyereked is legalább lát majd egy jó kapcsolatot, amit majd felnőtt korában példaként követhet.
Nem kérdés, hogy a kicsi már eleve rosszabb helyzetből indul, mint sok más szerencsésebb gyerek. De ha most azt gondolod, hogy ha muszájból együtt maradsz az anyjával, akkor struccpolitikát folytatsz, s a probléma ugyanúgy fenn fog állni, csak alattomosabban fog majd előjönni.
A tiszta játszma szerintem ebben a helyzetben is inkább eredményre visz, azaz egy későbbi normális élet kialakításának lehetőségéhez.
Tudom, akkor döntesz, ha tiéd a gyerek, s persze a döntés a tiéd, ill. a gyermek anyjáé is (!). Csak azért írtam le ezt, hogy lásd, milyen következményekkel számolhatsz, amire sajnos jó esélyed van.
Eltelt majdnem 1 év, és a házasságunk a következőképpen alakult: 2012 januárig együtt neveltük a picit, a DNS teszt szerint a gyermek 100 %-ban az enyém. Január 6-án a feleségem elment sétálni én addig altattam a picit, és később megjelent rendőrökkel és szeretőjével. Elmondása szerint ő elköltözik a szeretőhöz és én nem akarom neki odaadni a gyermeket. 1 órás huzavona után elvitték tőlem a gyermeket és elvitték a szeretője lakásába. Azóta folyamatos hitegetés és ígérgetés zajlik,hogy nincs semmi köztük, szeret és visszajön hozzám! A szeretője többször rám hívta a rendőröket, hogy én fenyegetem és zaklatom őt, mikor odamegyek,hogy lássam a fiamat. Januárban beadott ellenem egy válópert, de ezt később visszavonta. Most is szeret, ahogy mondja, de még mindig nem jött vissza, pedig már november van. Sztem már nem fog visszajönni, a gyerek már 14 hónapos, mostanában egyre kevesebbet látom, ha látni szeretném, oda kell mennem a szeretője lakásához. Rendőrségen eljárás folyik ellenem a szerető feljelentése alapján, nem tudom mi lesz. Válásról van néha szó, de sokszor változik, hogy mégsem akar válni. Telefonon beszélünk már, találkozni nem nagyon akar! Majd írok,hogy alakul a házasságunk. Én egyedül és magányosan várok arra,hogy mi lesz ebből az egészből! A képeket rólunk megnézhetitek a Facebook-on! Írjatok mi legyen ezzel az egésszel!
aranyos a kisfiad.
ha rám hallgatsz, a gyermek elhelyezéséért vagy csak a normális láthatásért harcba szállsz, ahogy te szeretnéd, de a feleségeddel szemben add be a válópert.
ebből már soha nem lesz rendes házasság. a feleséged pedig valószínű azért nem akar elvélni, mert talonban tart téged, hátha nem jön be a pasival, és akkor van hova menni a gyerekkel.
nem tudom, anyagilag hogy áll, de gondolom pasi nélkül nem tud talpon maradni jelenleg.
szóval a másik férfit szereti, csak kihasznál.
azt meg el ne hidd, hogy nincs köztük semmi! akkor mégis mi a fenének költözött oda? barátságból?
sztem egyszerű a sztori. a szeretőjétől akart gyereket, csak tőled csúszott be. valszeg még szomorú is lett a DNS teszt eredményétől.
lehet, hogy a pasi nem fogadja el 100%ban így a te gyerekedet, és a nő meg kivár.
az, hogy mindkettőtöknek hazudozik (mert neked azt mondja, szeret téged, a pasinak nyilván ugyanezt mondja, és azt állítja neki, téged nem szeret) arra enged következtetni, hogy időt húz.
de akármi is lesz a vége, pl elhagyja a pasi és visszamegy hozzád, te sztem ezt soha nem bocsátod meg, és nagy eséllyel újra lelép ha összejön valakivel. neked erre nincs szükséged úgy hiszem.
szóval egy mondattal: válj el, a gyerekért meg harcolj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!