Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éve vagyok házas, most született a kisfiunk, amit a kórházban meg akartam nézni, de közölték, hogy az apja látogatja már egy hete! Kiderült Januárban félrelépett! A "barátja" beíratta magát apának a kórházban! Mit tudok tenni?
Házasságban született gyerek esetén nem kell, és nem is lehet dns tesztet csinálni, mivel a házasság ténye alapján fennáll az apaság vélelme. Még ha mindkét házastárs akarná, akkor sem lehetne más férfit "beírni" apaként.
Szüléskor kötelezően be kell mutatnu a házassági anyakönyvi kivonatot (ekkor az férjet jegyzik be apaként), vagy a teljes hatályú apai elismerő nyilatkozaot (melyet anyagkönyvvezető, vagy közjegyző állít ki), akkor pedog a nyilatkozatot tevő személy.
Nem úgy működik, hogy akárki odamegy a recepcióra, és "beíratja" magát apaként.
Ha ez a baromság igaz lenne, akkor ezt te is tudnád.
HGa már felteszel egy ilyen kamu kérdést, legalább nézz utána, hogy ne írj hülyeséget, mert lehet, hogy nem mindenki ilyen alultájékozott, mint te.
Anyuka nem mutatta be a házassági papirt,igy hajadonkéntjegyezték be,de akkor az Ő nevére került. Apasági nyilatkozat kell,h beírják apukát,de akkor közokirat hamisitást csinált "apuka" és anyuka,mert azt önkormányzatnál kell csináltatni.
Ezek után szerintem nem kérdés anyukával maradj-e....
NEM!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!