Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Másfél éve vagyok házas, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Quadmalac kérdése:

Másfél éve vagyok házas, most született a kisfiunk, amit a kórházban meg akartam nézni, de közölték, hogy az apja látogatja már egy hete! Kiderült Januárban félrelépett! A "barátja" beíratta magát apának a kórházban! Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
DNS vizsgálatot kértem, az asszony bánja amit tett, azt mondja szeret és mellettem akar maradni, de mégis sokat kimaradozik, mindig azt mondja a bátyjánál van, amit egyre kevésbé hiszek el neki! Most váljak tőle, vagy várjam meg mi a DNS teszt eredmény, vagy mit csináljak? Tanácstalan vagyok!
2011. szept. 29. 07:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
100%
Na, sokat éltem sokat tapasztaltam, de ekkora marhasághoz élénk fantázia kell, az nem vitás. Ilyen erővel bárki bemehet a kórházba és "beíratja magát apának." Amíg valaki jogerősen el nem vált, addig a magyar törvények szerint házas. A gyerek automatikusan a férj nevét kapja még akkor is, ha az anya azt nyilatkozza, hogy nem a férj a gyerek apja, hanem xy. Ha a nő hajadon, akkor az ő nevére kerül a gyerek, de ha az apa közjegyzőnél apasági nyilatkozatot tesz, és ezt az okmányt a nő beviszi a szülészetre akkor lesz az újszülött xy néven anyakönyvezve.
2011. szept. 29. 08:02
 12/74 anonim ***** válasza:
86%

Házasságban született gyerek esetén nem kell, és nem is lehet dns tesztet csinálni, mivel a házasság ténye alapján fennáll az apaság vélelme. Még ha mindkét házastárs akarná, akkor sem lehetne más férfit "beírni" apaként.

Szüléskor kötelezően be kell mutatnu a házassági anyakönyvi kivonatot (ekkor az férjet jegyzik be apaként), vagy a teljes hatályú apai elismerő nyilatkozaot (melyet anyagkönyvvezető, vagy közjegyző állít ki), akkor pedog a nyilatkozatot tevő személy.

Nem úgy működik, hogy akárki odamegy a recepcióra, és "beíratja" magát apaként.

Ha ez a baromság igaz lenne, akkor ezt te is tudnád.

HGa már felteszel egy ilyen kamu kérdést, legalább nézz utána, hogy ne írj hülyeséget, mert lehet, hogy nem mindenki ilyen alultájékozott, mint te.

2011. szept. 29. 08:04
 13/74 A kérdező kommentje:
A pici megvan!Láttam,a nővér csinált nekem képet! 32 hetes korban jött a világra koraszüléssel!Tüdőgyulladással fekszik bent! Csak nem értem miért csinálja ezt velem!
2011. szept. 29. 08:15
 14/74 A kérdező kommentje:
Nem kamu amit írok, a feleségem tb kártyáján még nem lett átíratva a neve és így hajadonként írták be a gépbe!De mondom én erről semmit nem tudtam egy hétig!Utána mivel gyanús volt a dolog, ezért mentem be a kórházba érdeklődni!Ha valaki nem hiszi el ,meg tudom neki mutatni az I-es számú szülészeti klinikán a koraszülött intenzív osztályon! A
2011. szept. 29. 08:20
 15/74 anonim ***** válasza:
96%
Ok, csak félinformációkat írtál. Szerintem nincs mit tenni, ha tiéd a pici foglalkozz vele, legyél az apja, ha nem, akkor válj el, mert most is csak kihasználna a nejed.
2011. szept. 29. 08:22
 16/74 anonim ***** válasza:
87%
A babát az első 1-2 napban anyakönyvezik, amihez kell egy házzasági a.kiv. vagy apasági nyilatkozat. Ezt hogy mutatta fel a szerető, ha nem juthat hozzá?
2011. szept. 29. 08:26
 17/74 anonim ***** válasza:
84%

Anyuka nem mutatta be a házassági papirt,igy hajadonkéntjegyezték be,de akkor az Ő nevére került. Apasági nyilatkozat kell,h beírják apukát,de akkor közokirat hamisitást csinált "apuka" és anyuka,mert azt önkormányzatnál kell csináltatni.

Ezek után szerintem nem kérdés anyukával maradj-e....

NEM!!!!!!!!!

2011. szept. 29. 08:28
 18/74 A kérdező kommentje:
Nem vagyok alultájékozott, mert nagyon jól tudom mi van ilyenkor, csak szerintem mindenki meglepődne,ha megtudná, hogy szült a felesége, vagy barátnője a kórházban, és odaérve közölnék vele, hogy a babát már látogatja az apja és az nem ő!Főleg ha a férjről van szó!
2011. szept. 29. 08:29
 19/74 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nagyon szeretem és nagyon szenvedek most e-miatt, de nem szeretnék meggondolatlan döntést hozni!Ezért szenvedek nagyon!
2011. szept. 29. 08:32
 20/74 anonim ***** válasza:
78%
A gyereknek mi lett a vezetékneve? Hogyan kértél DNS vizsgálatot a kórházban?
2011. szept. 29. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!