Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éve vagyok házas, most született a kisfiunk, amit a kórházban meg akartam nézni, de közölték, hogy az apja látogatja már egy hete! Kiderült Januárban félrelépett! A "barátja" beíratta magát apának a kórházban! Mit tudok tenni?
Ne haragudj,de undorító egy feleséged van! Én talán annak örülnék a legjobban,ha nem tőlem lenne a gyerek. Akkor legalább nyugodt szívvel elválhatnék és soha többé nem láthatnám azt az undorító "nőt".
Remélem te is felfogod egyszer ennek a súlyát. Egyszer ülj le és gondold át ezeket a dolgokat úgy,hogy ne menekülj a fájdalom elől...
Bocsika, de szerintem is kamuzol, de akkora bakikkal, hogy eszméletlen..Miért nem tudod leírni az igazságot?
1.Sehova soha nem írják fel, ki látogat a szülészeten, ehhez egyszerűen nincs joga egyetlen intézménynek se, ez nem börtön, vagy kollégium, ahol a gondnok összeírja a látogatókat..
2.Egy hétnél tovább senkit nem fognak bent a szülészeten, ha csak nem vmi gond van egészségügyileg, én császárral szültem, de 5 nap múlva szinte kirepítettek.
3.És gyanús ez, hogy 1 hete vki más látogatja, de ezek szerint nem..
Kedves kamus quadmalac!
köszi, jól szórakoztunk, valaki már jelentette, úgyhogy törölni fogják a kérdésed
legközelebb olyat találj ki, amiben kevesebb a tárgyi tévedés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!