Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Másfél éve vagyok házas, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Quadmalac kérdése:

Másfél éve vagyok házas, most született a kisfiunk, amit a kórházban meg akartam nézni, de közölték, hogy az apja látogatja már egy hete! Kiderült Januárban félrelépett! A "barátja" beíratta magát apának a kórházban! Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
DNS vizsgálatot kértem, az asszony bánja amit tett, azt mondja szeret és mellettem akar maradni, de mégis sokat kimaradozik, mindig azt mondja a bátyjánál van, amit egyre kevésbé hiszek el neki! Most váljak tőle, vagy várjam meg mi a DNS teszt eredmény, vagy mit csináljak? Tanácstalan vagyok!
2011. szept. 29. 07:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 A kérdező kommentje:
Ez igaz! Csak ne felejtsd el, hogy nekem azt mondta vidéken van, nem azt jelenti, hogy tényleg ott is volt! A 32 hét vagy 34 hét miatt kell csináltatni a tesztet, előfordulhat, hogy az enyém, de az is, hogy az övé! Az ilyen tesztnek ez a lényege!Bárki kérhet DNS tesztet a www.apasagivizsgalat.hu oldalon!Nem kórházfüggő!
2011. szept. 29. 09:06
 32/74 anonim ***** válasza:
63%
nem csak januárban lépett az félre szerintem...ha igaz a történet, akkor részvétem :S Úgy lesz neked a legjobb, ha a nőt és a gyereket is (ha nem a tied) elfelejted egy életre.
2011. szept. 29. 09:07
 33/74 A kérdező kommentje:
A 4. pontodra válaszolva a koraszülött intenziv osztályon megkérdezik,hogy ki vagy!!
2011. szept. 29. 09:08
 34/74 anonim ***** válasza:
64%

Ne haragudj,de undorító egy feleséged van! Én talán annak örülnék a legjobban,ha nem tőlem lenne a gyerek. Akkor legalább nyugodt szívvel elválhatnék és soha többé nem láthatnám azt az undorító "nőt".

Remélem te is felfogod egyszer ennek a súlyát. Egyszer ülj le és gondold át ezeket a dolgokat úgy,hogy ne menekülj a fájdalom elől...

2011. szept. 29. 09:09
 35/74 anonim ***** válasza:
21%

Bocsika, de szerintem is kamuzol, de akkora bakikkal, hogy eszméletlen..Miért nem tudod leírni az igazságot?

1.Sehova soha nem írják fel, ki látogat a szülészeten, ehhez egyszerűen nincs joga egyetlen intézménynek se, ez nem börtön, vagy kollégium, ahol a gondnok összeírja a látogatókat..

2.Egy hétnél tovább senkit nem fognak bent a szülészeten, ha csak nem vmi gond van egészségügyileg, én császárral szültem, de 5 nap múlva szinte kirepítettek.

3.És gyanús ez, hogy 1 hete vki más látogatja, de ezek szerint nem..

2011. szept. 29. 09:09
 36/74 anonim ***** válasza:
30%

Kedves kamus quadmalac!

köszi, jól szórakoztunk, valaki már jelentette, úgyhogy törölni fogják a kérdésed

legközelebb olyat találj ki, amiben kevesebb a tárgyi tévedés

2011. szept. 29. 09:11
 37/74 anonim ***** válasza:
Honnan veszitek, hogy felírják? Lehet, hogy ott a nővéreknek vagy orvosoknak mondta, hogy ő a gyerek apja, ők emlékeztek rá és azért mondták.
2011. szept. 29. 09:12
 38/74 anonim ***** válasza:
28%
Jah, és bocsánat a fő kamu, hogy tüdőgyuszi miatt fogták bent; jóllehet nem írtad, hogy a feleségedet-e vagy a babát?Mindegy, egyik se lenne már a sima szülészeten hidd el, hanem vagy a gyermekintenzíven, ha a baba beteg, a feleségedet meg a háziorvos látja el, ha csak nem indokolt, hogy kórházban maradjon, olyan súlyos a tüdőgyulladása...
2011. szept. 29. 09:14
 39/74 anonim ***** válasza:
55%
Igaz történetnek nagyon sántít, kamunak meg nem elég vicces. Szóval...
2011. szept. 29. 09:22
 40/74 anonim ***** válasza:
69%
Dehát írta a kérdező, hogy a gyermekintezíven van...
2011. szept. 29. 09:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!