Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált apukák vannak itt, akiknek az előző házasságából született gyermeke?
Nos, az apám első házasságából születtem. Kicsi voltam, amikor el is váltak, aztán lett egy új felesége, aki engem felnevelt. (apámnál maradtam). Ha ez is segít, szívesen válaszolok.
20L
Hát dehogynem hiányozna!
Szerintem nagy butaság a férjed részéről,hogy ilyen indokkal nem látogatja a gyerekét!Nem hiszem el,hogy nem bírja elviselni a volt feleségét arra az időre,amíg elmegy a gyerekért.....szereti egyáltalán?Mert ha igen,akkor túl kéne tenni magát ezen.
A másik meg az,hogy én biztosan jogi útra tereltem volna ezt a pénzosztós dolgot is!
Egyáltalán miért nem a váláskor intézték el azt is?
Szia!
Lehet, hogy én a helyedben temperamentumosabb, határozottabb lennék. Megmondanám, hogy már nekem ég a fejem, hogy nem látogatja a fiát. Hozd fel azt is, hogy egy életre elvadíthatja ezzel magától a gyereket. (Ahogy az idő múlik, egyre nehezebb lesz újra felvenni a kapcsolatot, és megmagyarázni a gyereknek, hol is volt eddig, miért nemfoglalkozott vele. Elég gyatra indok az, hogy mert utálom anyád fejét még csak nézni is.) Érdemes felvetni neki, melyik az erősebb, a gyerek iránti szeretet, vagy az anya iránti gyűlölet.
Ha a gyerek életéből kimarad, a gyerek sem fog később szóba állni vele.
Nincs könnyű helyzeted, de klassz nő vagy, ha rendbe szeretnéd hozni ezt az apa-gyerek kapcsolatot:)
És ha megegyeznétek abban, hogy te elmész a kisfiúért és te viszed haza? Akkor nem kellene találkoznia a volt nejével és a kisfiú is jól járna.
Egyébként ritka az ilyen rendes, jó lelkű második feleség :) Minden tiszteletem a tiéd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!