Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált apukák vannak itt, akiknek az előző házasságából született gyermeke?
Persze, hogy érdekel :)
Szerintem akármennyire trampli, te értelmes nő vagy, biztosan el fogja hinni neked, hogy valóban az motivál, hogy a gyerek az apjával legyen és ő is meg fogja érteni, hogy a gyereknek ez így jó :)
Hasonló cipőben járok, mint a férjed, csak nem ennyire durva az én helyzetem!
Hát, jól megszívtátok egy ilyen ostoba teremtéssel, mint a volt feleség. Vagyis tán nem is ostoba, inkább önző, pénzéhes és kényelmes. Mindenesetre a férjedet is megértem, hogy kiakadt, viszont a lehető legrosszabb megoldást választotta, hiszen a gyerek nem tehet róla, hogy az anyja ilyen jó tulajdonságokkal megáldott egy szipirtyó.
Szerintem sem adja oda a gyereket neked, ezért nyüstöld a férjedet, amíg bele nem adja a derekát!!!
Milyen érzés lehet szegény srácnak (jól emlékszem, hogy fiú, ugye?), hogy az apja le se szarja (Már elnézést) és ezt később sem lehet megmagyarázni, hogy azért volt mert anya... A gyerek ha értelmes lesz ugyan úgy fel fogja tenni a kérdést, hogy apa!?! de hát az anya, én meg én vagyok!!?!
Szóval csak hajrá, hajrá, hajrá, a kisgyerekért!!!
oké,oda figyelek a mondatok hosszúságára :)
csak sokszor "körmölnöm" kell mint a gép,mert a kislányom egyfolytában rajtam mászik.
Igazad van abban amit írtál,de én ezen nem gondolkodom már,végül is ahhoz a pénzhez nekem nincs közöm.
Amikor ezt megcsinálta,nagyon ideges voltam,bosszú vágy hajtott,de a férjem leállított.
Lassan már tényleg nem látok az agyába mit miért csinál vagy nem csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!