Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éve vagyok házas, most született a kisfiunk, amit a kórházban meg akartam nézni, de közölték, hogy az apja látogatja már egy hete! Kiderült Januárban félrelépett! A "barátja" beíratta magát apának a kórházban! Mit tudok tenni?
ez a házasság nem áll vagy bukik - ez a házasság elbukott.
Neked új életet kell kezdeni, a gyógyulásod után.
A házasságnak annyi.
A gyerekhez DNS vizsgálat kell. Jogilag védd be magad.
Igencsak sajnálatos a történet. Szerintem ne akard annyira ezt a házasságot, hisz téged sem akarnak!
Csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy mikor a mi babánk született, se házasok nem voltunk, se apasági nyilatkozatot nem tudtunk intézni. A területileg illetékes közjegyző ugyanis azt mondta, hogy majd csak a baba születése után tud érvényes apaságit kiállítani, mert ha én a szülésig bejelentek valakivel élettársi kapcsolatot, vagy hozzámegyek máshoz, akkor borul az egész. Elég abszurd nem ? Ha nem nekem mondja én sem hiszem el!
Ja, és a kórházban hozzánk kijött egy anyakönyvvezető hölgy, hogy a bébik papírjait kitöltse, TAJ kártyát igényeljen nekik, stb. Hát ő is elég hülyén nézett rám, amikor elmeséltem a történetünket a közjegyzővel. Ezzel arra szerettem volna rávilágítani, hogy ebben a remek bürokráciában bizony sok minden megtörténhet, nem kell egyből leugatni, hogy kamu...
A koraszülöttek intenzív osztálya meg tényleg nem átjáróház, azért lehet indokolt megkérdezni, hogy ugyan már mi végre akar valaki bejutni babát látogatni.
Kérdező, te meg ne légy ilyen naiv, és hagyd ezt a szemét r.bancot a fenébe, szegény bébit meg nagyon sajnálom, hogy ilyen jóféle anyja van :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!