Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Másfél éve vagyok házas, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Quadmalac kérdése:

Másfél éve vagyok házas, most született a kisfiunk, amit a kórházban meg akartam nézni, de közölték, hogy az apja látogatja már egy hete! Kiderült Januárban félrelépett! A "barátja" beíratta magát apának a kórházban! Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
DNS vizsgálatot kértem, az asszony bánja amit tett, azt mondja szeret és mellettem akar maradni, de mégis sokat kimaradozik, mindig azt mondja a bátyjánál van, amit egyre kevésbé hiszek el neki! Most váljak tőle, vagy várjam meg mi a DNS teszt eredmény, vagy mit csináljak? Tanácstalan vagyok!
2011. szept. 29. 07:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
89%
Felesleges ide kérdést kiírni. Érdemi választ úgy sem kapsz, max egy jó nagy leosztást. A kérdésre a választ te is tudod. A nőt azonnal ott kell hagyni, a gyereknél meg DNS vizsgálat kell.
2011. szept. 29. 09:56
 52/74 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem kamu, akkor téged csúnyán átvertek és amit te most tudsz, vagy hiszel, az sem igaz. Van itt még más is a dologban.
2011. szept. 29. 09:57
 53/74 A kérdező kommentje:
Itt egyenlőre nem tartásdíjról van szó, hanem arról, hogy áll vagy bukik-e a házasság!
2011. szept. 29. 09:58
 54/74 A kérdező kommentje:
De ha a nő miatt megy szét a házasság bizonyíthatóan, kell-e fizetni tartásdíjat, ha enyém a gyerek?
2011. szept. 29. 10:03
 55/74 anonim ***** válasza:
89%

ez a házasság nem áll vagy bukik - ez a házasság elbukott.

Neked új életet kell kezdeni, a gyógyulásod után.

2011. szept. 29. 10:09
 56/74 Andizsuzsi ***** válasza:
92%
Teljesen mindegy, hogy miért megy szét a házasság. A tartásdíj - hozzájárulás a gyereked neveléséhez. Amíg a Te neveden van, a tied, te vagy köteles tartásdíjat fizetni. Az, hogy a házasság áll-e? Hát ...
2011. szept. 29. 10:27
 57/74 anonim ***** válasza:

A házasságnak annyi.

A gyerekhez DNS vizsgálat kell. Jogilag védd be magad.

Igencsak sajnálatos a történet. Szerintem ne akard annyira ezt a házasságot, hisz téged sem akarnak!

2011. szept. 29. 10:31
 58/74 anonim ***** válasza:
Nem a kórházban írják be az apát, hivatalosan az anyakönyvvezető teszi ezt. Ehhez szükséges becsatolni a jelenleg is érvényes házassági anyakönyvi kivonatot arról,hogy házasságban éltek. Olyan elő nem fordulhat,hogy bemondás alapján diktálják be az apát.Anyakönyvvezető vagyok, bár születés nálunk nincs, de tudom a menetét az eljárásnak.A papír beszél!
2011. szept. 29. 12:31
 59/74 anonim ***** válasza:
Hát ez így van, ahogy előttem írják.
2011. szept. 29. 12:36
 60/74 anonim ***** válasza:
79%

Csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy mikor a mi babánk született, se házasok nem voltunk, se apasági nyilatkozatot nem tudtunk intézni. A területileg illetékes közjegyző ugyanis azt mondta, hogy majd csak a baba születése után tud érvényes apaságit kiállítani, mert ha én a szülésig bejelentek valakivel élettársi kapcsolatot, vagy hozzámegyek máshoz, akkor borul az egész. Elég abszurd nem ? Ha nem nekem mondja én sem hiszem el!

Ja, és a kórházban hozzánk kijött egy anyakönyvvezető hölgy, hogy a bébik papírjait kitöltse, TAJ kártyát igényeljen nekik, stb. Hát ő is elég hülyén nézett rám, amikor elmeséltem a történetünket a közjegyzővel. Ezzel arra szerettem volna rávilágítani, hogy ebben a remek bürokráciában bizony sok minden megtörténhet, nem kell egyből leugatni, hogy kamu...

A koraszülöttek intenzív osztálya meg tényleg nem átjáróház, azért lehet indokolt megkérdezni, hogy ugyan már mi végre akar valaki bejutni babát látogatni.

Kérdező, te meg ne légy ilyen naiv, és hagyd ezt a szemét r.bancot a fenébe, szegény bébit meg nagyon sajnálom, hogy ilyen jóféle anyja van :(.

2011. szept. 29. 16:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!