Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Másfél éve vagyok házas, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Quadmalac kérdése:

Másfél éve vagyok házas, most született a kisfiunk, amit a kórházban meg akartam nézni, de közölték, hogy az apja látogatja már egy hete! Kiderült Januárban félrelépett! A "barátja" beíratta magát apának a kórházban! Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
DNS vizsgálatot kértem, az asszony bánja amit tett, azt mondja szeret és mellettem akar maradni, de mégis sokat kimaradozik, mindig azt mondja a bátyjánál van, amit egyre kevésbé hiszek el neki! Most váljak tőle, vagy várjam meg mi a DNS teszt eredmény, vagy mit csináljak? Tanácstalan vagyok!
2011. szept. 29. 07:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
Miért kell a tesztet megcsináltatni most azonnal? Amikor a pici még az intenzíven van?
2011. szept. 29. 09:24
 42/74 anonim ***** válasza:
Koraszulott. 32 hetes.
2011. szept. 29. 09:28
 43/74 A kérdező kommentje:

Azért kell megcsináltatni a tesztet, mert ha nem az enyém nem veszem a nevemre! A kórház nem adja ki a babát születési anyakönyvi kivonat nélkül!

Mindenkinek írom, nem kamu, ilyenből nem csinálnék viccet! Sajnos ezek tények, így történnek dolgok, jólehet jogilag nem lehetne ilyet csinálni!

2011. szept. 29. 09:33
 44/74 A kérdező kommentje:
Azt, hogy 32 hetes, a kórház állapította meg!Azt,hogy a tüdőgyulladása miatt lélegeztető gépen van, azt a kórház írta elő, azt, hogy legalább két hétig még bent lesz, azt az 1070 gramm-os súlya, a tüdőgyulladása, és a kapott kórokozó fertőzése miatt szintén a kórház állapította meg!
2011. szept. 29. 09:36
 45/74 A kérdező kommentje:
Aki azt gondolja, hogy kamu, az legyen szives ne szóljon hozzá!
2011. szept. 29. 09:37
 46/74 A kérdező kommentje:
Én segítséget és válaszokat szeretnék kapni erre a problémára, és nem kritikákat!
2011. szept. 29. 09:38
 47/74 anonim ***** válasza:
90%

Ne haragudj, de ezt már nem hiszem el. Sok babának rendeztem már a családi jogállását, ami az alábbiak szerint zajlik: 1. Ha az anya hajadon vagy elvált családi állapotú, akkor automatikusan az ő nevére kerül a baba. 2. Ha házas, akkor a házastárs vezetéknevét kapja. Akkor is az övét kapja, ha már elváltak, de a fogantatás valószínűleg a házasság fennállásának időpontjában jött létre.

A történet addig hihető is lett volna, hogy a feleséged csupán a TAJ kártyáját mutatta be a kórházban, és az alapján az ő vezetéknevét kapta a baba. Itt hibázott volna a kórház, mert szem. igazolványt és lakcímkártyát is kellett volna kérni, és ha látják, hogy azokban házas neve van, akkor a válásról is a papírokat. De: az anyakönyvezést nem a kórházban, hanem a születés helye szerinti önkormányzatnál csinálják, a kórház által megküldött papírok, illetve a központi nyilvántartás alapján. Tehát legkésőbb a ph-ban kibukik a dolog, ott látják, hogy házas családi álapotú, és akkor automatikusan a te nevedre került volna a gyerek. Az anyakönyvi kivonatot néhány nap alatt kiállítják, azt már meg kellett volna kapnotok. Nem kell DNS vizsgálatra várni ahhoz, hogy kiállítsák. És a kórházból való távozás feltétele sem lehet az, hogy van e a gyereknek anyakönyvi kivonata, azt legrosszabb esetben a feleséged lakcímére postázzák ki, vagy be lehet menni érte a hivatalba.

Most már én is azt mondom, hogy kamukérdés.

2011. szept. 29. 09:48
 48/74 anonim ***** válasza:
84%
Ja, és 1070 g súlyú babát előreláthatóan nem két hétig tartanak a kórházban, hanem két hónapig.
2011. szept. 29. 09:50
 49/74 Andizsuzsi ***** válasza:
65%
De ha mindez az egész igaz lenne is, nem azért kellene a DNS teszt, hogy vedd-e a nevedre, vagy sem, mert mindenképpen oda kerül. A kérdés, hogy akarsz-e tartásdíjat fizetni olyan gyerek után, akihez semmi közöd?
2011. szept. 29. 09:55
 50/74 A kérdező kommentje:
Ez igaz! Csak az a baj, hogy az anya vasárnap jött ki a kórházból, de zárójelentést a mai napig nem kapott ő sem!Hogy a többi papírral mi van,sajnos nem tudom, mert mivel írtam, én tudok meg mindent utoljára!
2011. szept. 29. 09:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!