Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Másfél éve vagyok házas, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Quadmalac kérdése:

Másfél éve vagyok házas, most született a kisfiunk, amit a kórházban meg akartam nézni, de közölték, hogy az apja látogatja már egy hete! Kiderült Januárban félrelépett! A "barátja" beíratta magát apának a kórházban! Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
DNS vizsgálatot kértem, az asszony bánja amit tett, azt mondja szeret és mellettem akar maradni, de mégis sokat kimaradozik, mindig azt mondja a bátyjánál van, amit egyre kevésbé hiszek el neki! Most váljak tőle, vagy várjam meg mi a DNS teszt eredmény, vagy mit csináljak? Tanácstalan vagyok!
2011. szept. 29. 07:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 A kérdező kommentje:
A babának az anyja vezetéknevét és az "apának" valló idegen keresztnevét adták!Nem értem hogyan, pedig írtam a TAJ kártyán még a lánykori neve, de a személyin és a lakcímkártyán a férjezett neve szerepel!Nem hibázott itt a kórház??
2011. szept. 29. 08:50
 22/74 anonim ***** válasza:
78%

Probald kivulallokent elovasni a sorokat, amiket irtal:

"Másfél éve vagyok házas"

"Kiderült Januárban félrelépett"

"most született a kisfiunk"

"kedden szült,"

"Csak vasárnap tudtam meg, hogy megszült!"

"A "barátja" beíratta magát apának a kórházban"

Minek kellene meg tortennie, hogy tisztabban lassal?

2011. szept. 29. 08:50
 23/74 anonim ***** válasza:
92%

1. bemész a házassági anyakönyvi kivinattal és átírják a gyereket (anyakönyveztetni más névre úgyse tudná)

2. beadod a válópert

2011. szept. 29. 08:52
 24/74 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy igazad van, én meg lehet hogy nem akarom így értelmezni, mert összeomlanék teljesen! ami sajnos elkerülhetetlen!
2011. szept. 29. 08:53
 25/74 A kérdező kommentje:
Már bevittem a kórházba a házassági anyakönyvi kivonatot!Remélem átírták azóta!
2011. szept. 29. 08:54
 26/74 anonim ***** válasza:
37%
kamu
2011. szept. 29. 08:57
 27/74 anonim ***** válasza:
63%
Amit tudsz tenni, az az, hogy azonnal elválsz, főleg ha nm a tiéd a pici....
2011. szept. 29. 08:58
 28/74 anonim ***** válasza:
52%

több pont miatt is kamu...

1. ha januárban lépett félre, nem lehetett most 32 hetes terhes, ha jan. 31-én kezdődött az első menstruációja, akkor is jelenleg 34 hetes lenne, nem hiszem ,hogy 2 hetet vártál a kérdés feltevésével, másrészt, akkor nem a januári félrelépésből termékenyült meg

2. Apasági nyilatkozatot az önkormányzat anyakönyvi csoportjában kell tenni, nem a kórházban, teljesen mindegy, hogy mi szerepel a taj kártyán, nem az a mérvadó, ebben az esetben az nem hivatalos okirat

3. ha 32 hetesen beindul a szülés, nem fogja a mentő felhozni Pestre, a legközelebbi PIC-es kórházba viszik villámgyorsan

4. a kórházban kutyát sem érdekli, hogy ki nézi meg a gyereket, nem kell semmilyen listára felírni a nevet

2011. szept. 29. 08:58
 29/74 anonim ***** válasza:
76%

kamuka? (de ha mégnsem, tanulj meg nevetni, mert különben elviselhetetlen a világ)

Karinthy Frigyes:

NEM TUDOM, DE NEKEM A FELESÉGEM GYANÚS...

Egy férj naplójából

Nov. 1.

Nem tudom, de nekem a feleségem gyanús. Ma este mikor hazajöttem, egy kardot találtam otthon a szobában, de a feleségem megmagyarázta, hogy hogyan esett be véletlenül az utcáról a kard, mikor lent elmentek a katonák; hát ami igaz, az igaz, nagy szél volt ma.

[link]

2011. szept. 29. 09:02
 30/74 anonim válasza:
100%
Mekkora hülyeség ez a történet!!! Ha valós mégis, akkor Te vagy lökött, kedved kérdező, hogy még kérdéses, mit tegyél.
2011. szept. 29. 09:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!