Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éve vagyok házas, most született a kisfiunk, amit a kórházban meg akartam nézni, de közölték, hogy az apja látogatja már egy hete! Kiderült Januárban félrelépett! A "barátja" beíratta magát apának a kórházban! Mit tudok tenni?
Probald kivulallokent elovasni a sorokat, amiket irtal:
"Másfél éve vagyok házas"
"Kiderült Januárban félrelépett"
"most született a kisfiunk"
"kedden szült,"
"Csak vasárnap tudtam meg, hogy megszült!"
"A "barátja" beíratta magát apának a kórházban"
Minek kellene meg tortennie, hogy tisztabban lassal?
1. bemész a házassági anyakönyvi kivinattal és átírják a gyereket (anyakönyveztetni más névre úgyse tudná)
2. beadod a válópert
több pont miatt is kamu...
1. ha januárban lépett félre, nem lehetett most 32 hetes terhes, ha jan. 31-én kezdődött az első menstruációja, akkor is jelenleg 34 hetes lenne, nem hiszem ,hogy 2 hetet vártál a kérdés feltevésével, másrészt, akkor nem a januári félrelépésből termékenyült meg
2. Apasági nyilatkozatot az önkormányzat anyakönyvi csoportjában kell tenni, nem a kórházban, teljesen mindegy, hogy mi szerepel a taj kártyán, nem az a mérvadó, ebben az esetben az nem hivatalos okirat
3. ha 32 hetesen beindul a szülés, nem fogja a mentő felhozni Pestre, a legközelebbi PIC-es kórházba viszik villámgyorsan
4. a kórházban kutyát sem érdekli, hogy ki nézi meg a gyereket, nem kell semmilyen listára felírni a nevet
kamuka? (de ha mégnsem, tanulj meg nevetni, mert különben elviselhetetlen a világ)
Karinthy Frigyes:
NEM TUDOM, DE NEKEM A FELESÉGEM GYANÚS...
Egy férj naplójából
Nov. 1.
Nem tudom, de nekem a feleségem gyanús. Ma este mikor hazajöttem, egy kardot találtam otthon a szobában, de a feleségem megmagyarázta, hogy hogyan esett be véletlenül az utcáról a kard, mikor lent elmentek a katonák; hát ami igaz, az igaz, nagy szél volt ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!