Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dom3 kérdése:
Tényleg ennyi jár 19 év után?
Figyelt kérdés
Épp válófèlben vagyok férjemtől.
Itt hagyott a gyerekekkel az ő házában élünk. Az anyagi javaknál jár az ügyünk, azt állítja az ügyvédje hogy mivel aláírtam egy házassági szerződést, melyben az áll hogy nem követelhetek semmit a férjem ingóságaiból ezért tényleg nem jár semmi. Létezik ilyen? Gyerektartáson kívül semmi sem jár? Valaki segítsen.
2023. szept. 18. 11:14
71/80 A kérdező kommentje:
Le mond a házról*
2023. okt. 10. 17:28
72/80 anonim válasza:
Lemond a házról? A saját ingatlanárol? Nehezen hiszem el... Hacsak nem a gyerekek javára, q gyerekrartas fejében
73/80 Kései Sirató válasza:
Én sem hiszem el, mese habbal.
74/80 anonim válasza:
Tudom a törvény úgy szól hogy nem nézi ki mennyit dolgozott az évek alatt ha válás van.Töbnyire feleződik minden ha nincs házassági szerződés.Szerencsére itt van.Egyébként a törvényt személy szerint igen elítélem.Mert válásnál aki meztelen seggel érkezik úgy is távozzon.Gusztustalan az is mikor egy apa a gyerekre hivatkozva van kicsontozva.Jó hogy tükörbe tud nézni ezek után.
75/80 anonim válasza:
74 az egy másik véglet, tény ha gyerek van akkor a nő nem vallalhat el akár milyen munkákat, kiküldetéseket, a gyerekkel is kell foglalkozni, sőt míg fel nem nő. Azt mi fogja pótolni egy nőnek?
76/80 anonim válasza:
Ja, kitalálom hogy gondolod: csinálja ingyen
77/80 Kései Sirató válasza:
Azért hazudsz, kérdező, mert az örökölt vagyont soha, ismétlem SOHA nem osztja meg a bíróság és SOHA nem is fogja ezt meg tenni.
78/80 anonim válasza:
Sajnálattal konstatálom az itt elolvasott, félrement életutakat. :(
79/80 anonim válasza:
Már megint valaki nyerészkedni szeretne.Igazi vagyonvadász.Fogd meg a Kiss bőröndöt és amít hoztál Tedd bele és menj.
A gyerekeké minden.Ha csak az apjuk másként nem végrendelkezik.
80/80 anonim válasza:
"dolgozom tisztességes állásom is van nem vagyok aranyásó csak egy kétségbeesett anyuka akit ki akarnak tenni egy házból két gyerekkel"
79es gyűlölködő:
Nincs elég nehezsegben a kérdező, tapossunk még rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!