Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi jár 19 év után?
Épp válófèlben vagyok férjemtől.
Itt hagyott a gyerekekkel az ő házában élünk. Az anyagi javaknál jár az ügyünk, azt állítja az ügyvédje hogy mivel aláírtam egy házassági szerződést, melyben az áll hogy nem követelhetek semmit a férjem ingóságaiból ezért tényleg nem jár semmi. Létezik ilyen? Gyerektartáson kívül semmi sem jár? Valaki segítsen.
Hülyességeket irsogalnak ide.
Nem hiszem hogy hazfelujitas nem volt azóta, semmit nem ujitottatok. Mert mindez beleszámít, olyasmi nincs h csoré seggel 2 gyerekkel semmi nélkül tavozol.
Jó ügyvédet keress, de először tisztazd mindezt , majd elmondja
Okos férjed van.Azt vidd amít hoztál.Aláirtad vagy nem?Én ha tehetném vennék a gyerekeknek egy lakást,-hazat.Ott te addig maradhat ameddig a gyerek engedi.Enyi.Az őve volt minden az is marad.
Ne a gyerek háta mögé bújva gazdagodik.
Úgy döntöttem, nem megyek ki a házból. A gyerekeimmel maradok. Jogilag nem rakhat ki a házból.
Így megszívta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!