Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi jár 19 év után?
Épp válófèlben vagyok férjemtől.
Itt hagyott a gyerekekkel az ő házában élünk. Az anyagi javaknál jár az ügyünk, azt állítja az ügyvédje hogy mivel aláírtam egy házassági szerződést, melyben az áll hogy nem követelhetek semmit a férjem ingóságaiból ezért tényleg nem jár semmi. Létezik ilyen? Gyerektartáson kívül semmi sem jár? Valaki segítsen.
Neked nem erősséged a szövegértés, igaz?
Egyébként igen, MÉG SZÉP, hogy semmit nem kapsz abból, ami a férjed tulajdona, komolyan nem értem, hogy gondoltad.
Más: ugyan miért kellene lakást vennie neked? Még ha a gyereketeknek, azt sem érteném, de neked?
Én ezt tényleg nem értem Nem védi az édesanyákat semmi jogszabály? Milyen jogszabály kellene védenie azt, aki a punciján kívül semmit nem vitt a házasságba?
Meg neked mi közöd az Ő lakásához? Semmi. Én is kiraktam exemet a picsbe, mert az az ÉN lakásom, nem az övé. Beadtam a válópert, lehet tiplizni, mert többé nem vagyunk egy pár.
Igen, ment albérletbe, mert annyira futotta neki. Az ő gondja.
Aláírtad, hogy a házasságból annak a végén nem kapsz vagyont. Mivel a leírásod alapján ezek a férjed családi vagyonából származnak ez így korrekt is.
A gyerekek egy másik kérdés. Ha úgy érzed, hogy nem tudod az anyagiakat biztosítani a gyereidnek, akkor arról tárgyalhattok, hogy kinél maradjanak a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!