Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tényleg ennyi jár 19 év után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dom3 kérdése:

Tényleg ennyi jár 19 év után?

Figyelt kérdés

Épp válófèlben vagyok férjemtől.

Itt hagyott a gyerekekkel az ő házában élünk. Az anyagi javaknál jár az ügyünk, azt állítja az ügyvédje hogy mivel aláírtam egy házassági szerződést, melyben az áll hogy nem követelhetek semmit a férjem ingóságaiból ezért tényleg nem jár semmi. Létezik ilyen? Gyerektartáson kívül semmi sem jár? Valaki segítsen.

2023. szept. 18. 11:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 A kérdező kommentje:
Közös vagyon nincs mivel az édesapja vett nekünk minden bútor. Én ezt tényleg nem értem Nem védi az édesanyákat semmi jogszabály? Tényleg ki rakhat csakúgy a házból?
2023. szept. 18. 11:33
 12/80 anonim ***** válasza:
66%
Miért is védene? Aranyásó így is sok van. Te meztelen seggel mentél a párodhoz?
2023. szept. 18. 11:34
 13/80 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem erősséged a szövegértés, igaz?

Egyébként igen, MÉG SZÉP, hogy semmit nem kapsz abból, ami a férjed tulajdona, komolyan nem értem, hogy gondoltad.

Más: ugyan miért kellene lakást vennie neked? Még ha a gyereketeknek, azt sem érteném, de neked?

2023. szept. 18. 11:35
 14/80 anonim ***** válasza:
95%
Ha a ház az öröksége, akkor az akkor is az övé maradna, ha nem lenne szerződés. Amire igényt tarthatsz, ha csak erre nincs külön vonatkozó rész a szerződésben, az a házasság alatt szerzett vagyon fele. De ezt látatlanban senki nem fogja itt neked megmondani. Keress fel egy ügyvédet.
2023. szept. 18. 11:39
 15/80 A kérdező kommentje:
Igen meztelen seggel mentem hozzá feleségül mivel fiatal voltam van két közös gyermekünk akiket születésük óta én nevelek tisztességesen dolgozom tisztességes állásom is van nem vagyok aranyásó csak egy kétségbeesett anyuka akit ki akarnak tenni egy házból két gyerekkel
2023. szept. 18. 11:39
 16/80 anonim ***** válasza:
70%

Én ezt tényleg nem értem Nem védi az édesanyákat semmi jogszabály? Milyen jogszabály kellene védenie azt, aki a punciján kívül semmit nem vitt a házasságba?

Meg neked mi közöd az Ő lakásához? Semmi. Én is kiraktam exemet a picsbe, mert az az ÉN lakásom, nem az övé. Beadtam a válópert, lehet tiplizni, mert többé nem vagyunk egy pár.

Igen, ment albérletbe, mert annyira futotta neki. Az ő gondja.

2023. szept. 18. 11:40
 17/80 anonim ***** válasza:
98%

Aláírtad, hogy a házasságból annak a végén nem kapsz vagyont. Mivel a leírásod alapján ezek a férjed családi vagyonából származnak ez így korrekt is.

A gyerekek egy másik kérdés. Ha úgy érzed, hogy nem tudod az anyagiakat biztosítani a gyereidnek, akkor arról tárgyalhattok, hogy kinél maradjanak a gyerekek.

2023. szept. 18. 11:42
 18/80 anonim ***** válasza:
34%
Nagyon nagy hiba volt hozzámenned, ha csak azzal a feltétellel vett el hogy aláírod... Én biztos nem írtam volna alá ink maradok szingli...
2023. szept. 18. 11:43
 19/80 A kérdező kommentje:
Két kiskorú gyermekről van szó
 20/80 anonim ***** válasza:
71%
A hazassagotok alatt volt erteknovelo felújítás az ingatlanon?
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!