Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi jár 19 év után?
Épp válófèlben vagyok férjemtől.
Itt hagyott a gyerekekkel az ő házában élünk. Az anyagi javaknál jár az ügyünk, azt állítja az ügyvédje hogy mivel aláírtam egy házassági szerződést, melyben az áll hogy nem követelhetek semmit a férjem ingóságaiból ezért tényleg nem jár semmi. Létezik ilyen? Gyerektartáson kívül semmi sem jár? Valaki segítsen.
Igen meztelen seggel mentem hozzá feleségül mivel fiatal voltam - ez pedig nem az ő gondja, már bocs.
Az exem is ezzel takarózott, de őszintén: miért kellene érdekeljen engem, hogy nulla felelősségérzettel jött a kapcsolatunkba? Ha én nő létemre melóztam 21 éves korom óta, volt megtakarításom - kevés, de volt -, az nem az én hibám, hogy neki meg semmi, mert lusta volt normális munkát keresni.
Téged egy olyan házból akarnak kitenni, amihez semmi közöd az égvilágon. Hiába hisztizel itt még oldalakon át, akkor sem lesz közöd.
Az egyedül az exférjed tulajdona. Értelmetlen és tök felesleges problémázás helyett inkább kezdj albérlet után nézni, mert szükséged lesz rá.
És most pofán csapott a valóság, hogy:
-nincsen örök szerelem
-a házasság sem garancia a holtodiglanra
-nyóc gyerek sem tartja vissza azt, aki válni akar
-nem kellett volna aláírni olyan szerződést, ami ennyire egyoldalú
-a válás nem biztosíték arra, hogy lakásod legyen utána
-hogy a válást kezdeményezőből nem igazán lesz jótékonysági intézmény
-kellett volna takarékoskodnod okosan, hogy ne ez legyen a vége.
Van még mit tanulnod, remélem sikeres lesz a fejlődés.
Kerdezo, olvasni is tudsz vagy csak irni?
Alairtad mint akaratoddal mindenben egyezot, hogy a ferjed vagyonabol soha, semmikor, semmilyen korulmenyek kozott nem kapsz semmit. Pontosan ez fog tortenni. A hazassag alatt szerzett kozos vagyon aranyos reszere igenyt tarthatsz, de csakis akkor ha ez a szerzodesben nem volt szabalyozva. Ha igen, akkor arra sem - bar a kommentjeidet elnezve te bizony semmit nem tettel hozza ahhoz a vagyonhoz. A gyerekek nevelese sem valami kulonos kegy gyakorlasa, mivel azok a te gyerekeid is, tehat kotelesseged is felnevelni oket.
Kapsz gyerektartast, aztan lehet menni alberletbe. Fizetesed allitolag van, meg fogtok elni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!