Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi jár 19 év után?
Épp válófèlben vagyok férjemtől.
Itt hagyott a gyerekekkel az ő házában élünk. Az anyagi javaknál jár az ügyünk, azt állítja az ügyvédje hogy mivel aláírtam egy házassági szerződést, melyben az áll hogy nem követelhetek semmit a férjem ingóságaiból ezért tényleg nem jár semmi. Létezik ilyen? Gyerektartáson kívül semmi sem jár? Valaki segítsen.
Semmi sem jár. Ha nem írtad volna alá, még akkor sem járna, hiszen nem közös pénzből vettétek, a férjed örökölte.
Költözz a szüleidhez, vagy oda, amit te örököltél!
Szerintem is csak provokációs kérdés, de én meg unatkozok..
Szóval a házból akkor se járna semmi, ha nincs szerződés. Kérdés mi minden van még abban a szerződésben pl, ha a férj saját számlára gyűjtögetett, akkor azt is bebiztosíthatta. Ha meg nem akkor próbálkozhat elrejteni, mert abból elvileg járna a feleségnek (a házasság alatt gyűjtött rész fele).
Mennyi undorító komment...uhh.
Nincs miről kioktatni a hölgyet ha kèt gyerek is szerepel a törtènetben! A szerződès aláírásával bizonyította,hogy nincsenek mögöttes szándèkai a házasságot illetően emiatt pedig ő kerül most komoly problèmába 2 gyerekkel akik jövőèèrt az apuka is 50%ban felelős. Termèszetes dolog,hogy mindent meg fog tenni annak èrdekèben,hogy a gyerekek ne szenvedjenek kárt a folyamatban ès teljesen jogosan keresi erre a megoldást! Az ő bizalmát a fèrje úgy nèz ki csúnyán kijátszotta ami alapból undorító de kèt gyerekkel ez már nagyon embertelen.
Nagyon sajnálom,hogy ennyi gyűlölködő kommentet kapsz. Sok szerencsèt ès kitartást kívánok nektek!
47-es, milyen bizalomról beszélsz?
A nőci vergődik egy olyan ház kapcsán, amihez nulla köze van :D Vagy akkor a pasi áldozzon be mindent, és éljenek szépen 4-esben akkor is ha már rég nem éreznek semmit egymás iránt, hogy a csaj lelkecskéje ne sérüljön?
TUDTA mit vállal, úgyhogy nem is értem a baját pontosan. A gyerkeet meg nevelheti az apuka is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!