Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam a gyerekeinknek megmagyarazni, hogy lelkileg nem tudom tovabb elviselni a felesegem banasmodjat es szeretnek elvalni?
Azért szeretném ha velem élnétek és nem édesanyátokkal, mert ahogy ő velem és veletek viselkedik az bántalmazás. Lelki és fizikai. Nem szeretnélek ennek kitenni benneteket, pláne ha már nem leszek itt, hogy adott esetben meg tudjalak titeket védeni. Nem tudnék egy este sem úgy nyugodtan lefeküdni máshol, hogy titeket itt hagytalak tudva, hogy bármikor elszakadhat édesanyátoknál a cérna és ki tudja, mire vetemedik. Nem akarom, hogy ilyen egészségtelen környezetben nőjetek fel és ezt a mintát vigyétek tovább.
Én ezt mondanám.
"Ha azt megertik, hogy nem kell a jo kedveert a rosszat is elviselniuk, akkor azt kivanjak, hogy inkabb csak a jo legyen. Tehat ha az anyjuk nem hajlando terapiara menni es komolyan szembenezni a problemaval (ti. a sajat duhkitoreseiert is engem okol), akkor a jo es a rossz szetvalaszthatatlan benne, es vallalni kell a jo oldalarol valo lemondast, hogy a rossz oldalatol megszabaduljanak."
Szerintem is a feleségednek miattad vannak dühkitörései ! Te veled valami nincs rendben az tuti .
A gyerekek egyrészt gyerekek még. Másrészt ebben a családban élnek, ez a minta. Ezért gondolják azt, hogy majd varázsütésre, ha erősen kívánják, anyuból csak a cuki rész marad meg, az állatot meg elhagyja a viselkedéséből.
Te nyilván tudod, hogy ez nem így működik. Ők nem.
Aha... és ez az a közeg ahol a gyerekeid jobban szeretnek lenni ?! Te gyökér . Felnőtt ember tud nemet mondani . De ha úgy nyilvánulsz meg otthon os ahogy itt , akkor tuti tönkre menne bárki melletted !
A kérdésedet már megválaszoltad te is és a többiek is . Szóval nem értem mit vergődsz itt .
A gyerekeknek tökéletes a bántalmazó környezet , sőt ott jobb helyük van ! Mondd nekik , hogy az anyjukkal jobb a kapcsolatuk ezért te lelépsz . Kész . Nem viszed őket . Pont. Ők meg , mivel nekik a bántalmazó környezet a normális , hiszen ebben nőttek fel , bólogatnak majd , hogy igen apu igazad van ! Tessék , és a kocsit se kell megvenned !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!