Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor leszek lelkileg jobban? Ha voltált ilyen helyzetben, akkor neked mi segített?
Kedves 1-es! Tervezett szerelemgyerek a kisfiúnk. 5 hónapos volt, amikor a férjem elkezdett kimaradozni. Tehát 5 hónapig tudott ezek szerint mit kezdeni a "helyzettel".
Kedves 2-es! Köszönöm szépen az üzenetedet. Igyekszem tudatosítani magamban, de nehéz. Mivel az utolsó láthatáskor is azt vágta a fejemhez, hogy az én hibám, amiért megcsalt és hogy ő nem vált volna el, csak megcsalt volna folyamatosan.
Kedves Kérdező!A saját tapasztalatok alapján azt tudom írni, hogy először is fel kell dolgoznod a veszteséget, az ezzel járó összes fájdalommal.És ez bizony idő, ahogy egy korábbi hozzászóló is írta előttem.
Hogy mikor leszel jobban függ attól is, mennyi ideig voltatok együtt, mennyire ért váratlanul a szakítás,ha lehet ilyet mondani és legfőképp talán, hogy milyen lelkialkatod van.
Ami nekem segített,hogy ne egyfolytában a vélt kudarcokon és a múlton merengjek, hogy egyrészt sokat voltam emberek között és kint a természetben.Lehet neked más fog segíteni, ezt ki kell kísérletezned.Én pl. rengeteget bringáztam, amikor úgy éreztem, mindjárt felrobbanok a dühtől vagy a stressztől.Egy barátom emiatt kezdett futni...
A barátok és a család megértése és lelki valamint fizikai segítsége is megfizethetetlen tud lenni ilyenkor.Ha ez kevés,akkor terapeuta, pszichológus, kineziológus,healinger igénybevétele....kinek mi áll közel az egyéniségéhez.
És a gyerekek...talán ez volt az egyik legnagyobb segítség és egyben a legnagyobb visszahúzó erő is ebben a helyzetben.Talán érthető volt.
Nem értem mi a kérdés.
Félrement, az nem jött össze, vissza akart kapni, közben a nő kibékült vele, megint visszamegy oda. Majd azt a nőt is elhagyja, ha úgy lesz kedve.
Ebből valóban jön le olyan, amit #1 írt, nem kell emiatt leszólni.
Azt sem értem miből gondolod, hogy megbuktál, mint anya?
Nehogy eszedbe jusson visszamenni hozzá. Úgy leszel túl rajta, ha arra gondolsz, hogy lesz más, aki jobban értékel és nem 5 hónapig.
Én sem értem, hogy mi a gond az #1-es válaszával. Persze, tök jó a lelkisimi, csak akkor nem kell meglepődni, ha a kérdezőhöz hasonló, tiniszinten megragadt emberek szülnek és nevelnek gyerekeket, aztán a gyerek is hasonlóan komolytalan lesz.
Igenis, ha valakit úgy hagynak el, hogy nemrég szült, akkor az illető is hibás a dologban, hiszen rosszul választott. Egy baba születése után 5 hónappal nem beszélhetünk még kihűlt kapcsolatról sem. A környezetemben az összes hasonló sztorinál mindenki látta, hogy a férfi lefog lépni, már a baba fogantatása előtt is.
#9:erre céloztam én is, egyetértek.
#1-es lehet, hogy durván fogalmazott, de sajnos így van.
Persze ez már mindegy, most az a lényeg, hogy tanultál belőle, nem létezik olyan, hogy szerelemgyerek és születés után elhagy 5 hónapra rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!