Engem iszonyatosan megvisel a menstruációm nem csak lelkileg, hanem az első napon. Olyan görcseim vannak, hogy nem bírok felállni, sírni tudnék! Van erre valamilyen gyógymód? Nem gyógyszerre gondolok! Írjon aki hasonló helyzetben van, volt!
Szia!
Ez az állapotod nem normális.
Feltétlen menj el egy normális nődokihoz ultrahangra.
Sok sikert!!
Hát, lehet próbálkozni olyan házi módszerekkel mint melegvizes palack, infra lámpa, gyógytea, masszírozás, stb, de ezek szerintem inkább csak a hókuszpók kategóriába tartoznak.
Nekem kb 14 évesen jött meg, most 18 vagyok, de 15 éves korom óta muszáj ez miatt fogamzásgátlót szednem, mert nem egyszer kerültem kórházba is a görcsök miatt. Mindenképp látogass meg egy orvost. És a gyógyszertől sem kell félni ha arra van szükség.
Orvos: olyat keress, akinek van végzettsége tinik vizsgálatára.
Vérzés: a mennyisége csökkenthető nagy adag C-vitaminnal. (Ne kérdezd, miért.. :) )
Fájdalom: gyógyszer - ami neked beválik.
Hossz: ha alkoholt iszol, megváltozik a simaizmok működése. Pl. ellazít, előbb felerősíti a folyamatot, majd lerövidíti.
Háttér: a testi problémán kívül lehet lelki is. Keress egy jó (!!!) szakembert, akivel végig tudod gondolni, hol, miben sérülhetett a nőiségedről alkotott elképzelésed. Rendbe jöhet ez is.
Jó szakembert nagyon nehéz találni, ne csodálkozz, ha csak a 10-dikre sikerül, nyugodtan hagyj ott mindenkit, aki nem tetszik, vagy aki rád akarja erőltetni az ő elképzelését a te életedről. (Persze ne köszönés nélkül távozz, nyugodtan zárjátok le a beszélgetések folyamatát, ha hagyja az illető.)
Egy jó pszichológus kivárja, amíg megtalálod a saját válaszaidat, és nem skatulyáz be mindenféle elméletekbe.
Sok sikert, fontos, hogy dolgozz rajta, később a szülésed, az Anyaságod is könnyebb lesz, ha ezt sikerül rendezgetni addig.
Nekem ennyire heves görcseim nincsenek ugyan, de azért volt belőle rendelőlátogatás, mert nem bírtam menni.
Meleg vizes palack, catafalm vagy apranax használ egyedül. Mozgás. Vannak direkt menstruációs tornák az segített nekem.
Elsőkörben biztosan elmennék egy nagyon jó orvoshoz.
Ha pesti vagy én Fülöp doktort ajánlom.
Ez az állapot NEM NORMÁLIS, ha fájdalom csillapító mellett is így fáj, akkor azzal kezdeni kell valamit.
Ne kísérletezz, hanem menj el nődokihoz ULTRAHANGRA!!!
Ha egyébként minden ok, akkor szoktak akár fogamzás gátlót felírni...sokat segít az is.
MINDEKÉPP JÁRJ UTÁNA!!!!!!!!
Ha gondolod írj privátban!
J.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!