Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem lelkileg terrorizál, zsarol, volt már valaki hasonló helyzetben?
Volt olyan pasim, aki erzelmileg terrorizalt es zsarolt.. Fu, visszagondolva brutal modon. Eltartott egy kicsit, mire eszbe kaptam, de utana azonnal ott hagytam, nem turnem el senkitol tobbe ezt a banasmodot, plane nem mennek ferjhez egy ilyen alakhoz.
Csak akkor tudja ezt megtenni, ha hagyod.
Szivasd annyira, amennyire csak tudod.
Egy életre teszi tönkre az önbecsülésed.
Tudom, hogy vannak olyan helyzetek, amikor az ember nem tud szakítani vagy válni.
Szedd össze magad és próbáld kitalálni, hogy hogyan tudod megoldani nélküle az életed.
Esetleg próbálj vele beszélni róla, hogy neked fáj amit csinál, és ha nem szeretne elveszíteni, akkor próbáljon meg változni.
Menjetek el együtt pszichológushoz.
Ha semmilyen kompromisszumra vagy változásra nem hajlandó, akkor ez az ember nem szeret téged, nem fél attól, hogy elveszít és így kicsit sem kár őt elhagyni.
Egyetlen életed van, ne hagyd hogy megnyomorítsa a lelked.
És amíg vele vagy folyamatosan told neki a kajajába a guttalax cseppet.
Nincs íze, és baja se lesz tőle, viszont éjjel-nappal hasmenése lesz. És nem lesz ideje azzal foglalkozni, hogy veled szemétkedjen, mert a lelkét is kifossa majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!