Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam a gyerekeinknek megmagyarazni, hogy lelkileg nem tudom tovabb elviselni a felesegem banasmodjat es szeretnek elvalni?
#27: "A bizonyítékokat csak gyűjtsed.": Igen, mar gyujtom egy ideje.
"Ha bejelented a válást, a bántalmazó sokkal durvább lesz mint eddig. Nem ismered még azt az arcát." De, sajnos nagyon is ismerem. Az ugynevezett alkalmatlansagom is duhiteni szokta, de ha ellenallast tapasztal a reszemrol, az meg sokkal jobban.
"A bíróságnak viszont hazudni fog rólad, és a gyerekeket is rábírhatja a hazugságra. Legyél felkészült.": Persze, erre szamitok is. Vele nem lehet kolcsonos megegyezeses valast teto ala hozni, o nyerni akar, mindegy, milyen eszkozokkel.
"Nagyon olcsón akarod megúszni." Nem tudom, mibol vontad le ezt a kovetkeztetest...
Felnottkorukban ez komoly problema lesz, ha nekik lesz csaladjuk
Sajnos igen, mert akaratlanul is ezt a mintát viszik tovább.
Megértettük kérdező! A kérdés , hogy fogadtasd el a gyerekeiddel a döntést , hogy te lelépsz nélkülük . Ott hagyod őket a mentálisan beteg feleségednek! Gratulálok! Gondoltam már az elején is , hogy nem nagyon érdekel téged a gyerekeid sorsa.
Elősször leírod , hogy már torzult a személyisegük , következő mondatban pedig leírod , hogy mennyire szoros és jó a kapcsolatuk a mentálisan beteg feleségeddel aki egyébként egy szuper anya ! Van valami nőcskéd ? Vagy anyuka nem is olyan mentálisan beteg mint ahogy te írod? Valami itt bűzlik.
"Mindennapi szinten viszont sokkal kevesbe vannak stresszelve, mint en, nagyon sokat beszelgetnek, trefalkoznak, jatszanak az anyjukkal, mig a felesegem es koztem mar evek ota minimalis szinten van a kommunikacio, a gyengedseg, stb."
Most mi alól mentetted fel magad ezzel a szösszenettel?!
""Nagyon olcsón akarod megúszni." Nem tudom, mibol vontad le ezt a kovetkeztetest..."
Abból, hogy felmented magad a gyerekekért való küzdelem alól azzal a hazugsággal hogy az elmebeteggel jól kijönnek.
Én megértem hogy nincs erőd most küzdeni mert minden erődet elszívta a nő. De legalább ne menekülj hazugságok mögé.
A gyerekeket tönkre fogja meg jobban tenni és pont. Ez az igazság.
Ha el is mész erőt gyűjteni, mert a saját erőd nélkül küzdeni se fogsz tudni, akkor se áltasd magad hazugságokkal. Mert Nekik szükségük lesz rád. Ha elmész, ők vagy a kettő közül a gyengébbik lesz a kővetkező első számú áldozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!