Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam a gyerekeinknek megmagyarazni, hogy lelkileg nem tudom tovabb elviselni a felesegem banasmodjat es szeretnek elvalni?
Értem, ez várható volt. Nagyon szomorú. A gyerekek kérik hogy ne akadályozd a bántalmazásukat. Borzasztóan el lehetnek már torzulva. Nagyon vak vagy. Rég a gyerekvédelemhez kellett volna fordulnod. A feladatod most az, hogy gyűjts felvételeket. Hang, video a bantalmazásról. Pláne ha a gyerekekkel ordít. Ha téged bánt, vetess látleletet és jelentsd föl. Az is bizonyíték. Így egyre kevesebb esélye lesz hogy megkapja a gyerekeket. Ne akármilyen ügyvédet keress. Kutass föl egy olyan válóperes ügyvédet aki bántalmazó anyákkal foglalkozik.
Egyre nagyon figyelj. Ne áltasd magad azzal hogy szereti a gyerekeket. Nem szereti, hanem használja őket. A gyerekek erre rá fognak jönni, ha te nem leszel ott boxzsáknak. Ne hagyd egy ilyen agresszív állatra a gyerekeidet. Küzdj meg értük.
Szerintem meg eltorzitja a szemelyiseguket ami felnőtt korukban már nem korrigálható
De te élsz velük te tudod
Én biztosan harcolnek ertuk
Azigen, ez aztán nem piskóta.
Azt látod és úgy gondolod hogy a gyerekek őt választják,
de ahhogy írták is többen,már teljesen el van torzítva az
ítélőképességük és szólásszabadságuk.
Gyűjts bizonyítékokat okosan, amiket fel tudsz használni
a váláskor,biztos szükséged lesz rájuk.Ha nem lenne ennyire
agresszív,elsőre azt mondanám, hogy ha bedobod a válást,
és mivel te vagy a fő kereső, még össze is tojja majd magát,
de aki nő létére veri a férjét,az minden csak nem normális.
Okosan tervezz el mindent,kérd ki akár ügyvéd tanácsát is,
még a gyerekeket is elnyerheted. És tőlük ne félj,
hogy kevesebb időt töltöttél velük mint az anyjuk,
attól még te jobban szerethetted őket,hisz miattuk is
dolgoztál.És ha nyugiban eltelik pár hónap,az anyjuk
befolyásoltsága nélkül, ők is másképp fognak mindent
látni,téged is, és meg fogják érteni hogy ki a jó és a rossz
valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!