Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam a gyerekeinknek megmagyarazni, hogy lelkileg nem tudom tovabb elviselni a felesegem banasmodjat es szeretnek elvalni?
a gyerekek nem azt kivanjak, hogy az anyjuktol kulon elhessenek, hanem azt, hogy rugalmasabban kezelje oket. Ebbol a szempontbol a kotelezo terapia es ellenorzes lenne a legjobb megoldas.
Nyugodtan magyarázd a bizonyítványod. Te fogod átnevelni nekik anyut vagy erőszakkal viszed el terápiába? Gondolom egyik sem. Tehát sorsukra hagyod a gyerekeidet. De jó duma legalább, hogy telefonálgatnak mikor ér már haza.
Nem akarod őket magadra vállalni. OK. Az én apám is pontosan ilyen volt. Anyu ivott és részegen ütött-köpködött minket. Sírva hívtam aput. Aki pár óra elteltével hívott vissza - marhára nem indult értünk - "csend-béke-nyugalom" van-e már mert háthat nem kell értünk jönni és megszakítani a hétvégi progit a csajával.
Minek csináltok egyáltalán gyereket, nem értem.
A személyiségtorzulása kisgyermek korában keletkezett. Mivel az ilyen emberek a belső szörnyűségeiket kiprojektáljak másra ezért könnyen lehet hogy első házasságában is ő terrorizálta a férjét és nem fordítva. Ha a gyerekek azt mondják hogy félnek a bátyjuktól, annak oka van. Csak nem merik elmondani vagy nem is tudják hogy az ilyet el kéne mondani.
Bántalmazott gyerekeknél természetes hogy szeretik a szülőt akitől a rosszat kapják. Ez a bántalmazásban rejlő óriási csapda. Nincs kedvem/időm leírni, olvass utána, hatalmas irodalma van. Ettől még nem szabad validálni az "anya" tevékenységét.
Amit tehetsz hogy ha elmész, olyan helyre mész, ahol van hely a gyerekeknek. Esetleg mutasd is meg nekik azt a helyet. Es mondd el nekik hogy oda mindig jöhetnek. A helyedben már most megkeresném a gyermekvédelmet. Fognak rólatok aktát nyitni és szamítani fog a gyermekelhelyezésnél. Kerj tőlük tanácsot, illetve keress föl olyan szervezeteket akik bántalmazottakkal foglalkoznak. Ők fognak tudni tanacsokat adni.lehet hogy a gyerekek még nem latnak tisztán. De ha elmész, és lesz nálad helyük, maguktól fognak utánad menni.
#44: Legalabb olyasmit ne magyarazz bele, amit sohasem irtam. Ha en nemegyszer kozejuk alltam, szukseg eseten le is fogtam a felesegem karjat vagy erovel tartottam vissza, hogy ne bantsa a gyerekeket, az miert ugyanolyan magatartas, mint amikor a te apad nem reagalt a segitsegkeresedre? Ha a felesegem duhongese miatt elmentem hazulrol, de a gyerekek hivasara hazajottem es vallaltam, hogy megint uvoltozni fog velem, az miert ugyanolyan magatartas, mint amikor a te apad nem reagalt a segitsegkeresedre? Ha inkabb elviseltem, hogy engem megusson, mert nem akartam tul erosen megszoritani a csuklojat, de a gyerekek vedelmeben habozas nelkul visszatartottam, az miert ugyanolyan magatartas, mint amikor a te apad nem reagalt a segitsegkeresedre?
A terapiat a valoperes birosag irhatja elo szamara kotelezo alapon.
"Ha en nemegyszer kozejuk alltam, szukseg eseten le is fogtam a felesegem karjat vagy erovel tartottam vissza, hogy ne bantsa a gyerekeket"
Errol beszeltel , hogy a feleseged milyen szuper anyuka?! 😂😂😂😂
Erről beszélek
Mikor nem leszel ott bántani fogja őket
Majd valamikor érkezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!