Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kisemmizhet a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisemmizhet a férjem?

Figyelt kérdés
Adott a családi házunk amiben élünk én a férjem és a két nagykorú gyerekem. A ház a férjem nevén van az ő szüleié volt a ház. A házból nekem nem járna semmi ha elválnánk? 27 éve itt lakom vele azóta vagyunk házasok közös bankszámlára ment a fizetésünk, közösen fizettük a rezsit a hiteleket mindent közösen vettünk mivel ő kezelte az én fizetésemet is az utolsó forintig a családi kasszába ment. Mégis ha elválnánk nem lenne a házból semmim?

2019. okt. 2. 14:17
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:

Tessék végre az életed a kezedbe venni. Elsőnek menj bankba, nyiss számlát, ahova a fizud menni fog. Munkáltatónál jelentsd be a számlaváltást. Aztán esetleg várj kicsit, hogy gyűljön kevés pénz, hogy lépni tudj. Vagy ha most is tudsz lépni, akkor a helyedben szó nélkül odaraknám az asztalra a válóketesetet.

31n

2019. okt. 3. 12:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!