Egyszerűen nem értem a férjem, ő meg azt mondja h én nem értem meg őt. Kinek van igaza kívülről nézve?
Az a 80 ezer csak az alapár, annál sokkal többe lesz az a jogsi. Gondolom a motort sem újonnan venné, tehát az is alul van kalkulálva. És akkor még nem beszéltünk a védőfelszerelésről, ha nem akar ottmaradni egy bukás után, ami megint csak több százezres tétel. Egyébként az is furcsa, hogy az autó felújításra szorul, de még elég komoly hitel van rajta. Az is használtan lett véve, hitelre? Csak mert egy új autó nem igazán megy tönkre a hitelidő alatt, hacsak nem 10 éves folyósítást választottatok.
Szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy a férjed el van szállva. Anyagi csőd szélén álltok, hitelt kell fizetnetek, mindkét járművetek felújításra vár, de a férjed milliókat költene a motorra. Ez így irreális, akárhogyan is nézzük.
A külföldön jól meggazdagodik majd dologról meg annyit, hogy mindenki ezzel takarózik, amikor hirtelen nem létező összegeket kéne elővarázsolnia a semmiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!