Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisemmizhet a férjem?
"Igen, menjen oda ahova való. Miért akarja válásnál még a másik által megdolgozott pénzt is?"
És amiért ö dolgozott, azt a férj miért vette el töle magának? Azzal mi van?
"Pofátlan. Én se kívánom a főnököm fizetését. Ugyanaz. Oldja meg a problémáit, úgy ahogy a másik is megoldja."
Nem fönök-beosztott viszonyról van szó, hanem párkapcsolatról, ahol MINDKÉT félnek volt jövedelme, akkor a férj miért akarja/akarta a feleség fizetését????
"Ha már a "jóban rosszban" hazugságban éltek, akkor viselje a következményeit, ráadásul úgy, hogy ingyen és bérmentve 27 évig kapott lakást a feje fölé."
És közben 27 évig ingyen vezette a háztartást, fözött, takarított, stb - jogos az lenne, ha ezt a férj kifizetné neki olyan órabérrel, amit háztartási alkalmazottaknak szokás.
"Vegyen 1et, miért nem teszi? Itt a 13-kerületben röpke 50-60M-ért már kap 3 szobás újat. Már megint ez a fránya pénz......"
Ha a férj visszaadná neki azt a pénzt, amit elvett a feleségtöl a 27 év alatt, akkor meg is tudná venni, szóval nem ártana, ha észretérnél és nem csak hülyeségeket írnál.
"27 évig ingyen laktál valakinél, se lakáshitelt, se albit nem fizettél, azaz lehetőséged félretenni, vagy akár fizetni egy saját kérót magadnak."
Tudod, nem az a baj, hogy g_ci buta vagy, hanem hogy ezt ilyen büszkén hangoztatod is. Házasságban nincs olyan, hogy az egyik fél gyűjtöget magának, mert minden közös. Ha a kérdező vett volna "magának" egy házat, az közös lenne.
Na majd belinkelem ezt a kérdést annak a kérdezőnek, aki nem érti miért ragaszkodik a barátnője a közös lakáshoz, miért nem akar "ingyen" anyósnál lakni.
21: ez azért még hozzátartozik ahhoz, amit írtál, amivel egyébként maximálisan egyetértek:
"Miért akarja válásnál még a másik által megdolgozott pénzt is? "
Nem is a férj dolgozott meg érte, hanem meghalt az, aki összegürizte, a férj pedig beletette a seggét, kettőt nem tett a házért keresztbe.
És nem húsz év, ahogy írta valaki, hanem majdnem harminc. A fél élet. És biztos, hogy nem ok nélkül válik valaki ennyi idő utána, vállalva az időskort egyedül, mert olvastam a sok rosszindulatú kochog hozzászólását, akik szerint a nő akar harminc év után dobbantani új lovag miatt. Ennyi nyomorult szemetet. És ezek lélegeznek...
Pontosan így gondolkodott a volt feleségem is. 10 évig eltartottam, nem járult hozzá semmihez, nem főzött, nem mosott, nem takarított, csak azok a fránya nagy igények...
Biztosítottam jómódot, lakást, házat a feje fölé. Mindenből kb újat, azt elkezdett fenyegetni. Drágalátos meg csak a seggét meresztette, mert hát ő is dolgozik. Jah minden pénzét magára költötte, én meg mindet "ránk".
Jah meg minden a férfi dolga mint tudjuk... Kb ugyanilyen érvrendszerrel mint amit leírtál előállt, hogy ő válna. Mehet, innen semmit sem visz el, vagyis azt amit beletett. Mivel hitel volt a házon, az önerőm meg házasság előttről származott, viheti a felét: az 20milla negatívum. Egyből letett róla. Isten hozzá....
Jogilag az jar, amit a felettem levok elmondtak. De en megertem a kerdzot is valahol, mert 27 ev alatt, rengeteg, idot, penzt es energiat tett abba a hzba, a kapcsolatba, ahonnan most tavoznia kell. Ha mar egy szobat kifestett, marpedig 27 ev alatt tuti volt valami felujitas, de akar egy tatarozas utani takaritas is "valami" es nem semmi.
Probalj meg mindenkeppen megallapodni a ferjeddel, mert annyit fogsz kapni, amennyit o ad. A birosag a jog szerint neked jaro penzt fogja megitelni, amit igazolni tudsz, mast nem itelhet meg, mert ez a torveny. A ferjed valamilyen szinten o is lehet megerto, hogy ne 0 forinttal tavozz.
43F
"Húzzál már innen Balázska a kitalált feleségeddel együtt. Tényleg azt hiszed, hogy van aki még komolyan vesz itt?"
Nah ezért nem lesz neked soha a büdös életbe semmid éhenkórász madam :) És ez így van rendjén. Kár h nincs kiírva a homlokodra h melyik ember vagy te az utcán, mert az ilyeneket deportálni kellene az országból, egyből kevesebb lenne a megélhetési bűnöző...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!