Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nehezíti meg az életemet...

Miért nehezíti meg az életemet a volt férjem?

Figyelt kérdés

Elváltunk,m megcsalt,majd válás közepén derült ki,h volt egy élettársa is,akivel külföldön élt.Mindegy is ez már.Persze én miattam van minden,a megcsalás,a válás oka is én vagyok.Rendben,legyek,nem vitatkozok.Én adtam be a válást,új életet kezdtem ,mi költöztünk el a gyerekkel,ő ott maradt a házban ,mostmár az új családdal.Teljesen elvagyok a magam kis életével,a gyerekkel.Építgetem magam,kezdem kiheverni az egész válást,jól vagyok.Erre az ex,folyton szívózik velem.Egyfolytában támad,szemétkedek,cirkuszol valamin.Vagy szándékosan az ellentétét csinálja annak amire kérem a gyerekkel kapcsolatban.

Szóval!Mondja már meg valaki aki jobban tudja,kívülről más szemmel látja,h mi a jó francért nem nyugszik??Ha egyszer én voltam a rossz,a gonosz,kibírhatatlan perszóna,akkor miért csinálja ezt??

2019. júl. 27. 23:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Mert egy kicsinyes fa.sz, aki bosszút akar állni amiért el merted hagyni, és az egójába tapostál.
2019. júl. 27. 23:37
 2/16 anonim ***** válasza:
82%

Mert az ilyen fergeket zavarja az, ha valakit boldognak latnak.

Most mar rajott mit veszitett, es nem akarja hogy te tovabb lepj.

Az Undorito szemetlada remelem szazszorosat kapja vissza, neked meg kitartast es sok erot kivanok!

2019. júl. 27. 23:42
 3/16 anonim ***** válasza:
93%

Jaj, ez annyira ismerős. Én is elváltam ( 12 éve). Nálunk is a volt férjem volt aki félrelépett. Voltaképpen amikor a közös lányunk született, rá pár hónappal született egy másik nőtől is egy lánya. De én voltam az aki szerint nem voltam hűséges.. Én 3 évig nem is tudtam a másik nőröl, gyerekről, végül a nő keresett meg. Ez is érdekes volt, mert a nő jött azzal, hogy szálljak le a vőlegényéről, gyereke apjáról, szerinte a legnagyobb tahóság más párját "ellopni". Sajnáltam mert fogalma sem volt arról, hogy mi már évek óta házasok vagyunk, gyerekük is van. Így beadtam a válópert. Jó magam is inkább elmentem a családi otthonból a lányommal a békesség miatt. Mert ugye először jött azzal, hogy már pedig a közös lakásból soha nem dobom ki. Jött utána azzal, hogy a lányát akkor látogatja amikor akarja, neki egy bíró se szabja meg. Belementem, végül is a lányunk nem tehet arról, hogy az apja milyen volt velem. Az évek alatt leírtam a volt férjem korszakait.

Először jött a

1- fenyegető korszak.

- Amikor én voltam a rossz, a szemét, aki miatt ment tönkre minden..

2. Azt csinálok amit akarok korszak

- Amikor beállított a kislányért amikor úrikedve tartotta, és jött a hiszti ha nem volt otthon a kislány

3. Hízelgő, békülős korszak

- Amikor újra udvarolni akart, megmagyaráázni, hogy van második esély stb

4. Zsarolos korszak

Amikor rájött, hogy a 3 korszak nem vált be, és zsarolt, hogy nem fizet gyerektartást, mert nem mentem el vele kávézni. Nem foglalkozik a kislánnyal, mert nem adtam második esélyt.

5. Dühös korszak

- Amikor egyre jobban rájött, hogy nélküle is boldogulok, sőt boldog vagyok.

Rájöttem, hogy az a baja, hogy nem tud hatni rám, nem tud irányítani, sarkoba szorítani. Amikor rájött, hogy sokkal erősebb vagyok mint ő, amikor én is sarokba tudom szorítani ( pl: bírósági pert nyertem a nem fizetett gyerektratás miatt)

Jelenleg a csendes korszaka van, mert időközben lett egy máltó, imádni való társam akitől tart. Így ha el is jön a lányáért már meg sem szólal.

Én már rég nem foglalkozom vele. Nem kommunikálunk. A lányomtól tudom csak, hogy a másik nő is elhagyta, így egyre sűrűbben néz a pohár fenekére.

Szerintem a te volt férjed baja is az, hogy te nem függsz már tőle, hogy képes voltál lábra állni, és boldogulsz nélküle is. Javaslom írd le te is a korszakait, csodálkozni fogsz, hogy milyen emberhez mentél hozzá anno. De idővel lefog állni.

2019. júl. 27. 23:43
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
3-as, köszi, hogy megfogalmaztad helyettem, tökéletes válasz :)
2019. júl. 28. 00:27
 5/16 anonim ***** válasza:
82%

Nárcisztikus harag:

[link]

2019. júl. 28. 03:52
 6/16 anonim ***** válasza:
81%
Pontosan, ahogy eddig írták! Bántja az egóját, hogy nemhogy nem sírod őt vissza, boldogulsz, jól vagy, így "sajnos" azt igazolod, hogy neked jót tett, hogy megszabadultál tőle, neki meg már nincs hatalma feletted. Ennyi. Lehet, hogy az ő élete meg nem annyira tökéletes, az új társ lehet, hogy nem idomul úgy, ahogy te, ezt se tudhatod...Lehet, hogy rájött, hogy itt ő az egyetlen vesztes...
2019. júl. 28. 06:37
 7/16 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
29%
mivel nem írtál le semmi konkrétumot és az ő álláspontját se írtad le az ügyben, simán lehet hogy ő a korrekt.
2019. júl. 28. 06:38
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a választ!

Igazából az bánt,h nem érti meg,h nem velem szúr ki ezekkel a szemétkedésekkel,hanem a gyerekkel.És hiába magyarázom el neki,semmit sem ér.Olyan mintha elment volna a józan esze.A gyerek meg közben szenved,amiért más gyerek lakik a szobájában,az otthonában.

Köszönöm a linket.Nagyon ráismertem.Egész házasság ideje alatt azt éreztem,h frusztrálom és irigy rám.Soha nem erősített semmiben,nem támogatott,de fordítva elvárta.Mindig próbált lehúzni.Majd amikor már nem volt felettem úgymond hatalma,megcsalt.Ez neki természetes volt és nem értette mi bajom ezzel,hisz én vagyok a hibás.Amikor ez megtörtént,olyan volt,mintha nem is ismerném ezt az embert.

Nagyon nehéz ez az egész,mert amellett,h mindent elölről kezdtem,amit egy percig sem bánok,mert egyre jobban vagyok,sokan dicsérnek,elismernek.Megtaláltam magam,amit ez az ember elnyomott.De közben a gyerekem (7 éves) lelke romokban hever,amit próbálok összeszedni,vissza állítani, és ahelyett,h ezt tartaná szem előtt az ex,csinálja a felesleges problémákat.Nem tudom mikor lesz ennek vége.Talán ha nekem is lesz egy párom majd.

2019. júl. 28. 06:47
 9/16 anonim ***** válasza:
72%
Ó, ha lesz egy párod, akkor jön majd csak az igazi fekete leves, z ilyen egomán férgeknek az szokott lenni a vörös posztó! Én javasolnám, hogy a gyerekeddel legyél őszinte, sajnos túl hamar került abba a helyzetbe, hogy felismerhesse, hogy nem minden ember egyforma, azért mert az apukája, attól még lehet egy aljas féreg. Nem kell szidni, de ne is mentegesd, mert csak tovább húzod benne a felismerést, hogy apunak ő nem jelent semmit, csak egy eszközt, amivel téged bánthat. Kicsi, nem hülye. Ne tápláljon hiú reményt, mert folyamatosan csalódni fog, te meg csak nézheted. Főleg, ha elkezdesz párt keresni, és még az is kihívás lesz neki, ha ismét belenyúlsz a tutiba... (tudom, nem szép dolog ilyet mondani, de Te választottad azt a férfit, aki az apja lett, nem azt mondom, hogy a te dolgod helyrehozni az apja jellemhibáinak következményét, de mivel te neveled a gyereket, te szenveded el az elsődleges következményeit a mindennapokban, te látod a gyereked szenvedését, ezért már csak a saját érdekedben is neked kell valamit kezdened a helyzettel, mert a te életedre is kihatással van/lesz, ha a gyereked szenved...)
2019. júl. 28. 07:02
 10/16 A kérdező kommentje:

Pontosan így van,kedves utolsó!Tisztában vagyok azzal,h nekem kell a gyerek lelkét helyrehozni.Csak egy példa:A legutóbb amikor hazajött,nagyon sírt,miközben azt mondogatta,h haza akar menni velem az otthonába.Menjenek el onnan,(nem írok nevet).Nem az ő otthonuk,miért van tele a szekrény az ő ruhájukkal?Az nem az ő otthonuk,hanem az enyém. Tünjenek el onnan.

Kértem az apját,h legyenek már egy kicsit rá tekintettel,próbáljon már csak a gyerekkel lenni,nélkülük.Ne lássa a gyerek ezt.A válasz az volt,h meg kell szoknia ezt a helyzetet,és különben meg neki nem panaszkodik,jól elvan,ha nála van.Ne találjak ki ilyeneket és fogadjam el én is ezt a helyzetet..Én meg alig bírtam megnyugtatni a gyereket.3x kértem,h ne itassák alkohol mentes sörrel a gyereket.Az nem üdítő,az sör.Akkor is,ha nincs benne alkohol.Kiröhögtek.

Szóval nem lesz könnyű dolgom az már biztos.Teljesen más értékrenddel nevelem én a gyereket és mást lát ott.És amíg a kettő nem közelít legalább csak egy kicsit egymáshoz,addig a gyerek szenvedni fog.Amit nekem kell helyreraknom .

2019. júl. 28. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!