Miért nehezíti meg az életemet a volt férjem?
Elváltunk,m megcsalt,majd válás közepén derült ki,h volt egy élettársa is,akivel külföldön élt.Mindegy is ez már.Persze én miattam van minden,a megcsalás,a válás oka is én vagyok.Rendben,legyek,nem vitatkozok.Én adtam be a válást,új életet kezdtem ,mi költöztünk el a gyerekkel,ő ott maradt a házban ,mostmár az új családdal.Teljesen elvagyok a magam kis életével,a gyerekkel.Építgetem magam,kezdem kiheverni az egész válást,jól vagyok.Erre az ex,folyton szívózik velem.Egyfolytában támad,szemétkedek,cirkuszol valamin.Vagy szándékosan az ellentétét csinálja annak amire kérem a gyerekkel kapcsolatban.
Szóval!Mondja már meg valaki aki jobban tudja,kívülről más szemmel látja,h mi a jó francért nem nyugszik??Ha egyszer én voltam a rossz,a gonosz,kibírhatatlan perszóna,akkor miért csinálja ezt??
Bűntudat?
Buta ember azt kezdi el csesztetni, aki a bűntudatot okozza... hát sajnálom, ne foglalkozz velük, hátha lekopnak.
Kedves utolsó!
Nem tabuk a férfiak és azt sem mondom,h fuuj.Sőt,,én bízom abban,h majd még én is megtalálom a boldogságom valaki mellett.Azt sem állítom,h én nem hibáztam semmiben.Biztosan.De ezen a részén már túl vagyok.Ez már érdekel.
Semmi más nem fontos jelenleg,csak a lányom lelke,ami teljesen össze van törve.Azt viszont nem tűröm,h amit én felépítettem az évek során benne,azt más egy legyintéssel szétrombolja.Akár tetszik ,akár nem.Velem cinikuskodhatsz itt ismeretlenül,de igazából nem sokat ér.:)
Nálunk dettó ugyanez. Még el is titokban egy nőt de fel volt háborodva miután nyilván szakítottam es lett párom, hogy én megcsalom de amúgy is max 3 menezre kellek majd az újnak. Ma már tudom teljesen ignorálni tudom kezelni ha 1x-1x ir, tudom hogy kell reagálni mig végül ő hagyja abba.
A bosszúmániája es gyűlölete odáig vezette hogy kiskorúak megkárosítása miatt büntetőper indul ellene... megérdemli!
Tegnap vetettem fel ezt az ötletet:).
Az volt rá a válasz,h ne mondjam meg mit csináljon,már elváltunk.
Hiába mondtam,h nekem aztán -tök mindegy,de a kislány szenved attól,h az otthonát elvették tőle.Próbálom elmagyarázni a lányomnak,h ha nem lenne ott az új család,én már akkor sem mennék vissza,h mi már nem lehetünk együtt 3 an.Ő még mindig abban reménykedik h mi még 1család leszünk.
A pszichológus is kérte az apját,h figyeljen oda rá jobban,csak az apjával legyen láthatás ideje alatt.De a pszichológus is hülye szerinte.Az a legrosszabb,h tehetetlenül nézem,h a lányom szenved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!