Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nehezíti meg az életemet...

Miért nehezíti meg az életemet a volt férjem?

Figyelt kérdés

Elváltunk,m megcsalt,majd válás közepén derült ki,h volt egy élettársa is,akivel külföldön élt.Mindegy is ez már.Persze én miattam van minden,a megcsalás,a válás oka is én vagyok.Rendben,legyek,nem vitatkozok.Én adtam be a válást,új életet kezdtem ,mi költöztünk el a gyerekkel,ő ott maradt a házban ,mostmár az új családdal.Teljesen elvagyok a magam kis életével,a gyerekkel.Építgetem magam,kezdem kiheverni az egész válást,jól vagyok.Erre az ex,folyton szívózik velem.Egyfolytában támad,szemétkedek,cirkuszol valamin.Vagy szándékosan az ellentétét csinálja annak amire kérem a gyerekkel kapcsolatban.

Szóval!Mondja már meg valaki aki jobban tudja,kívülről más szemmel látja,h mi a jó francért nem nyugszik??Ha egyszer én voltam a rossz,a gonosz,kibírhatatlan perszóna,akkor miért csinálja ezt??

2019. júl. 27. 23:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%

Bűntudat?

Buta ember azt kezdi el csesztetni, aki a bűntudatot okozza... hát sajnálom, ne foglalkozz velük, hátha lekopnak.

2019. júl. 28. 08:03
 12/16 anonim ***** válasza:
37%
Tök egyértelmű. Nem bírja el a hatalmas egója, hogy van élet nélküle is.
2019. júl. 28. 09:24
 13/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nem tabuk a férfiak és azt sem mondom,h fuuj.Sőt,,én bízom abban,h majd még én is megtalálom a boldogságom valaki mellett.Azt sem állítom,h én nem hibáztam semmiben.Biztosan.De ezen a részén már túl vagyok.Ez már érdekel.

Semmi más nem fontos jelenleg,csak a lányom lelke,ami teljesen össze van törve.Azt viszont nem tűröm,h amit én felépítettem az évek során benne,azt más egy legyintéssel szétrombolja.Akár tetszik ,akár nem.Velem cinikuskodhatsz itt ismeretlenül,de igazából nem sokat ér.:)

2019. júl. 28. 10:46
 14/16 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk dettó ugyanez. Még el is titokban egy nőt de fel volt háborodva miután nyilván szakítottam es lett párom, hogy én megcsalom de amúgy is max 3 menezre kellek majd az újnak. Ma már tudom teljesen ignorálni tudom kezelni ha 1x-1x ir, tudom hogy kell reagálni mig végül ő hagyja abba.

A bosszúmániája es gyűlölete odáig vezette hogy kiskorúak megkárosítása miatt büntetőper indul ellene... megérdemli!

2019. júl. 28. 11:01
 15/16 anonim ***** válasza:
75%
Miért nem adjátok el a házat? Lehet, hogy jobb lenne a gyereknek, ha nem kellene oda mennie.
2019. júl. 28. 11:34
 16/16 A kérdező kommentje:

Tegnap vetettem fel ezt az ötletet:).

Az volt rá a válasz,h ne mondjam meg mit csináljon,már elváltunk.

Hiába mondtam,h nekem aztán -tök mindegy,de a kislány szenved attól,h az otthonát elvették tőle.Próbálom elmagyarázni a lányomnak,h ha nem lenne ott az új család,én már akkor sem mennék vissza,h mi már nem lehetünk együtt 3 an.Ő még mindig abban reménykedik h mi még 1család leszünk.

A pszichológus is kérte az apját,h figyeljen oda rá jobban,csak az apjával legyen láthatás ideje alatt.De a pszichológus is hülye szerinte.Az a legrosszabb,h tehetetlenül nézem,h a lányom szenved.

2019. júl. 28. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!