Elrontottam az életemet?
Nem rontottad el - jobb később, mint soha! ;)
Nem tudsz egyetem mellett munkát vállalni?
Hát ha túl lennél egy váláson, lenne 2 gyereked és egy bedőlt lakáshiteled sokmillió forint adóssággal, akkor azt mondanám, hogy szopóágon vagy.
Jelen helyzetben azért van még remény bármire.
Nem késő még. Még most pont időben lehetsz akár!
Nem tudsz külföldre menni, vagy ösztöndíjat szerezni?
Akármi.
Dehogy rontottad el, vannak akik 65 évesen tanulnak ügyvédnek.
Én pl most 30 éves vagyok és most kezdem el tanulni az új szakmámat, ami remélhetőleg egész életemet betölti majd.
Ne érezd rosszul magad, örülj neki hogy rájöttél mit szeretnél csinálni és később tényleg azzal fogsz foglalkozni, ami neked is tetszik és nem lesz kínszenvedés minden reggel felkelni és munkába menni.
Próbálj dolgozni, ha tudsz suli mellett, tanulj jól és ösztöndíjat is kaphatsz.
Egyébként ne aggasszon ennyire, hogy 27 éves korodra végzel, én szeptemberben kezdtem az egyetemet és vannak veled egyidős csoporttársaim, akik eddig vagy mást tanultak vagy okj-n voltak, és ez 4 éves képzés, szal ők is hasonló korban fognak végezni, de úgy vettem észre nem zavarja őket annyira :)
Ja és szerintem akkor rontottad volna el igazán az életedet, ha ezt a lépést nem teszed meg (azaz nem kezded el azt tanulni, amit igazán szeretnél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!