Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kisemmizhet a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisemmizhet a férjem?

Figyelt kérdés
Adott a családi házunk amiben élünk én a férjem és a két nagykorú gyerekem. A ház a férjem nevén van az ő szüleié volt a ház. A házból nekem nem járna semmi ha elválnánk? 27 éve itt lakom vele azóta vagyunk házasok közös bankszámlára ment a fizetésünk, közösen fizettük a rezsit a hiteleket mindent közösen vettünk mivel ő kezelte az én fizetésemet is az utolsó forintig a családi kasszába ment. Mégis ha elválnánk nem lenne a házból semmim?

2019. okt. 2. 14:17
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:
Igen ennyi ido kellett sajnos hogy ne higyjek neki, igen tul naiv voltam es hulye. De mindig tanul az ember
2019. okt. 2. 21:19
 42/51 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, ez így már más. Az a 36%-os retardált vagyok.

Figyu, amit tanácsolnék:

- azonnal menj onnan

- ne foglalkozz azzal mit viszel, mit nem, ha nem ott vagy már jobb

- Helyezd a hangsúlyt a támogatásra, gyerektartásra.

A helyedben azonnal hátat fordítanék, akárhova is. Saját magad érdekében.

2019. okt. 2. 23:37
 43/51 anonim ***** válasza:
48%
Lesz még aki szeretni fog, ez ne tartson vissza....
2019. okt. 2. 23:38
 44/51 anonim ***** válasza:
19%
Vártam ezt a reakciót, hogy a férj gonosz, és félrekefél. Azért nem életszagú, mert nem a legelején szivárgott ki az információ. Így már csak maszatolásnak tűnik az egész.
2019. okt. 3. 05:43
 45/51 A kérdező kommentje:
Nyilvan mindenki azt hisz amit akar nem tartottam fontosnak beleirni a kerdesbe hogy a ferjemnek van valakije mert az eredeti kerdest azt hogy kisemmizhet e szerintem nem befolyasolja a szeretoje :)
2019. okt. 3. 08:01
 46/51 anonim ***** válasza:
14%

#42 Mindegy hogyan, csak húzza az exet pénzzel, ugye? Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy kibírná-e a bíró röhögés nélkül, amikor egy felnőtt asszony a felnőtt gyerekeire gyerektartást kér, mert mindegy honnan, de pénzt akar.

Se az örökség, se a gyt. nem jár felnőtt emberek után.

Nőként mondom, hogy sok nő helyett szégyellem magam. Ennyire kapzsik és gátlástalanok hogy lehettek?

2019. okt. 3. 08:09
 47/51 A kérdező kommentje:
Uristen szo se volt a gyerekek utan penzt kernem, ez csak egy szimpla kerdes volt hogy ez hogy mukodik de remelem mindenkinek megnyugodott a lelke.
2019. okt. 3. 08:12
 48/51 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező! Azt a kommentet annak a válaszolónak szántam, aki butaságra bíztat.

Sajnálom a helyzeted, el sem tudom képzelni, milyen lehet az egész életed munkáját feladni, de nagyon sok erőt kívánok neked! Ebből a megalázó helyzetből neked mielőbb lépned kell.

2019. okt. 3. 08:21
 49/51 anonim ***** válasza:
94%

Hát sajnos így tényleg elég kevés lehetőséged van.

Elsőre azonnal állítsd át a fizetésed, hogy ne neki menjen.

Utána beszéld meg, hogy a házhoz mennyit tettél te hozzá, azt hogy fogja visszaadni, és hogy még mi a tiéd.

2019. okt. 3. 08:49
 50/51 anonim ***** válasza:
69%

"Ennyire kapzsik és gátlástalanok hogy lehettek?"

Tényleg ennyire retardalt, elvakult nogyulolok vagytok? A kérdező és családja milliókat rakott abba a házba.

2019. okt. 3. 09:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!