Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kisemmizhet a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisemmizhet a férjem?

Figyelt kérdés
Adott a családi házunk amiben élünk én a férjem és a két nagykorú gyerekem. A ház a férjem nevén van az ő szüleié volt a ház. A házból nekem nem járna semmi ha elválnánk? 27 éve itt lakom vele azóta vagyunk házasok közös bankszámlára ment a fizetésünk, közösen fizettük a rezsit a hiteleket mindent közösen vettünk mivel ő kezelte az én fizetésemet is az utolsó forintig a családi kasszába ment. Mégis ha elválnánk nem lenne a házból semmim?

2019. okt. 2. 14:17
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
38%
Ne igyál ma már többet, nem tesz jót.
2019. okt. 2. 16:26
 32/51 anonim ***** válasza:
0%

5 eve van elettarsam ugy,h nincs a lakasomba bejelentve. Ha elkoltozne,kovetelhetne a lakas es mindenem felet. Igy rohantam ugyvedhez es csinaltattam egy szerzodest,h ne legyen felezes.

50 ezret fizettem az ugyvednek emiatt!!! Sokan mondtak korulottem ,h csinaltassam meg a papirt!!!

Nalatok a kozos kasszaval megvalosul a teljes vagyonkozosseg. Biztos hogy megkapod a haz felet meg az ingosag felet es a penzetek felet minimum. Ha tanulok a gyerekek,Akkor megtobbet!

2019. okt. 2. 17:25
 33/51 anonim ***** válasza:
100%
#32, neked külön leírom, hogy az örökölt vagyon sosem közös. Mitől olyan nehéz megérteni?
2019. okt. 2. 17:27
 34/51 anonim ***** válasza:
100%

#32 Na, pont belőled, meg az okos fajtádból élnek jól az ügyvédek. A különvagyon soha nem lesz közös. Az örökség pedig mindig is különvagyon volt. Ezen mi nem érthető?

Komolyan, az ilyennostoba emberek ugyanúgy mászkálnak az utcán, mint a normálisak?

2019. okt. 2. 17:31
 35/51 anonim ***** válasza:
100%
Csak halkan kérdezem meg, kedves 32-es, hogy a gyerekek a férfinak nem gyerekei?
2019. okt. 2. 17:45
 36/51 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon durva válaszok vannak itt. Pedig a kérdező négy sorából semmire nem lehet következtetni. Hogy milyen emberek ők, milyen volt a házasságuk. Azt sem tudjuk, hogy miért válnak el. Lehet a nő kiszolgálta 27 évig, hogy aztán megcsalják, vagy hatalmaskodik rajta, és nem bírja tovább. Azért 50 év körül egy nő nem ok nélkül lép ki egy házasságból. És nem egy fiatal herceg kedvéért, ez nem a filmek világa. Hogy jogilag mire tarthat igényt, azt már az értelmesebb válaszolók leírták, a többiek, akik úgy mocskolódnak itt, hogy nem tudnak semmi konkrétat, szégyelljék magukat. És nyugodtan pontozzanak le.
2019. okt. 2. 18:02
 37/51 A kérdező kommentje:
Hu latom nagyon sokan tamadnak azzal hogy uj ficko miatt dobbantanek es kene a haz fele.. egyaltalan nem ez a helyzet. A ferjemnek van noje amire rajottem o persze tagad, es ezert erdekel hogy kitehetne e ilyen konnyen vagy sem. De orokoltem egyebkent hazat nem voltam ingyenelo a ferjem hazaba :) A kozos szamlank pin kodjat se tudtam soha, penzt se vettem meg le arrol a szamlarol a sajat fizetesemet se. Egyeblent a ferjem valoszinuleg nem hozna ide a nojet a viszonyuk mar tobb mint 5 eve tart a szeretojenek is van csaladja gondolom csak neha neha osszejarnak. Ami mar hidegen hagy ennyi ido utan csak erdekelt hogy ha ugy alakulna mi lenne.. mert azert 27evig rendezgetni kolteni a hazra.. ugyanugy az en edesanyam is koltott ra nem 10forintot a mosogeptol kezdve a haz szigeteleset festeset mindent az edesanyam allt mert a ferjem a kozos penzunket a nojere koltotte. Remelem ertheto hogy miert erdekel hogy kisemmihet e ha edesanyam nagyon sok penzt fektetett bele ebbe a hazba ami nem is az ove de meg az en nevemen sincs :)
2019. okt. 2. 21:07
 38/51 anonim ***** válasza:
100%

"nagyon sok penzt fektetett bele ebbe a hazba"

Erről már volt szó: amit bizonyítani tudsz, annak a fele a tiéd. Ezeket szedd össze.

2019. okt. 2. 21:10
 39/51 anonim ***** válasza:
85%
Te komolyan elvagy azzal, hogy nem tudsz hozzáférni a saját pénzedhez? Ráadásul azzal is, hogy a férjed a szeretőjére költi a te pénzedet (is)?
2019. okt. 2. 21:16
 40/51 A kérdező kommentje:
Meselhetnek en reggelig hogy miket megcsinalt velem a ferjem es a csaladommal, hogy 2millio forintos hitele volt es az edesanyam kifizette neki csak o nem a hitelre fizette be hanem a szeretojenek adta :) de volt olyan is hogy az en nevemre vettunk fel egy kisebb hitelt csak epp “elfelejtette” torleszteni mert a torlesztot inkabb elbszta a szeretojevel mert tudta hogy ha kijon egybe a felszolitas hogy ki lell fizetni egybe a hitelt akkor anyukam ugyis segit es kifizeti nekem mert ugye en 27 ev alatt sosem rendelkeztem a fizetesemmel az en penztarcamba sosem volt nagy osszegu keszpenz az oveben pedig vastagodott a penz..
2019. okt. 2. 21:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!